- 8 Ağustos 2019
- 74
- 83
- 8
- 38
- Konu Sahibi zumramirza
-
Sağol canım hayırlısı bakalimÜmidini kaybetme lütfen idrarda çıkmayıp kanda çıkan bir çok kişi var, hakkında hayırlısını diliyorum
Canım bugün bi doktorun yazısında okudum aslında idrara çok geç geçiyor beta. Biz bence oldukça erken yapıyoruz. Kana bile döllenmeden 11 gün sonra falan geçiyomuş biz testte görmeyi umuyoruz. Bi kan ver net olsun herşey benceCanım teşekkür ederim öncelikle.Ama inan o kadar gectim ki bu surecleden keşke dediğin gibi olsa bu sefer ben yanılsamgoguslerimde de hassasiyet yok hiç.Hayirlisi boş umitlenmek istemiyorum cok hayal kırıklığı yaşadım.Rabbim bilir tabi
Yarın test günüm 10.gun canım.Yarin tamamen netlesecek.Varsa mucizem göreceğiz yoksa da yolumuza devamCanım bugün bi doktorun yazısında okudum aslında idrara çok geç geçiyor beta. Biz bence oldukça erken yapıyoruz. Kana bile döllenmeden 11 gün sonra falan geçiyomuş biz testte görmeyi umuyoruz. Bi kan ver net olsun herşey bence
Canım benim içime hep senin pozitif olcak diye doğuyor.Bende bu sabah test yaptım aslında ama o test neredeyse 1 sene önce adetim 5 gün gecikince bir test yapayım deyip de paketinden çıkarttığım bir testti ama tam testi yapacakken adet olduğumu görmüştüm sonrada atmamıştım öyle selpağa sarıp sarmalamıştım açılan paketi ile birlikte saklıyordum bir deneyeyim dedim bu sabah silik çizgi bile yoktu pek üzülmedim ama açılmıştı ya test belki bozulmuştur diye düşündüm. Benim test günüm cuma sizin ne zaman?
Canım benim içime hep senin pozitif olcak diye doğuyor.
Canım benim içime hep senin pozitif olcak diye doğuyor.
Hayır özel hastanede verdim hala çıkmadı sonuç internette bakıyorum arayacağım şimdi hastaneyi haber vericem size@Beyazay94 canım sen aile hekimliğinde mi verdin kanı? Nerde verdin?
İnşaAllah canım benim. Sadece kendime değil inan bu durumda olan herkese dua ediyorum ben Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah. Sen ne yaptın kan vericem diyordun?
Yarın kan vericem sanırım tam da emin değilim. Daha hiç test yapmadım. Ben de hep dua ediyorum hem size hem kendime. Çok acılı bi süreç ne çektiğimizi ancak biz biliriz. Daha fazla canımız yanmasın Allahım nolur isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et hasretimizi dindirCanimmmm yaaaaa keşkeBakalım yarın netleşecek .Rabbim sana da duanı yaşamayı nasip etsin
Yarın kan vericem sanırım tam da emin değilim. Daha hiç test yapmadım. Ben de hep dua ediyorum hem size hem kendime. Çok acılı bi süreç ne çektiğimizi ancak biz biliriz. Daha fazla canımız yanmasın Allahım nolur isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et hasretimizi dindir
Hayır canm sonucu alınca yazıcam@Beyazay94 çıktı mı sonucun
Özelde 1.5 saate çıkar sonuç 3 saatte açıklayamadılarHayır canm sonucu alınca yazıcam
Hiç sorma ya delirecem şimdi aradım internete hemen yansımıyor 1 buçukta tekrar bakın dediÖzelde 1.5 saate çıkar sonuç 3 saatte açıklayamadılar
Amin amin amin inşaallah kizlarYarın kan vericem sanırım tam da emin değilim. Daha hiç test yapmadım. Ben de hep dua ediyorum hem size hem kendime. Çok acılı bi süreç ne çektiğimizi ancak biz biliriz. Daha fazla canımız yanmasın Allahım nolur isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et hasretimizi dindir
Kendi sonucumu bekler gibi dörtgözle bekliyorumHiç sorma ya delirecem şimdi aradım internete hemen yansımıyor 1 buçukta tekrar bakın dedi
Sende haklısın ama ben böyle ümitsiz olmana çok üzüldüm sadece ve belki haddim değil ama bir şey yazmadan da duramadımCanimmmmm 2 kimyasal gebelik,1 dis gebelik,3 tup bebek derken haliyle cok hayak kırıklığı ve tecrube yasadim o yuzden belli olan bir sey icin cok ümit baglamak istemiyorum.Tabiki Rabbim bilir ama ben biraz daha gercekciyim artik maalesef .Ama elbet bir gun anne olacagiz ben de inaniyorum buna canım demek ki zamanı gelmemiş daha☺
Canım benim ne demek haddim olmayarak sen bana moral vermek için dedin öyleSende haklısın ama ben böyle ümitsiz olmana çok üzüldüm sadece ve belki haddim değil ama bir şey yazmadan da duramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?