21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Kızlar bugun benim de 9.gunum ve kan verdim sabah , 0.1 yani negatif cikti . Ben bu yola çikali cok uzun zaman oldu, neler geldi gecti basimdan , hersey ilk defa yolunda gitmisti ama nasip buraya kadarmis , demekki daha yolun sonuna gelmemisiz . Pozitif cikan arkadaslarimizi hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyorum, benim için bir parça umut ve sevinciniz bana da olmuş gibi yaşatıyor , herşey mükemmel olsun hepiniz icin, ben artik bakalim ya nasip , ya nasip ...

Canım senin için çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş Allah bunu takdir ettiyse vardır bi sebebi. Daha güzelini hazırlıyodur senin için üzülme. Benim de negatif çıkacak büyük ihtimal hissediyorum. Ama en önemlisi sağlık yani sağlığımız yerinde olduğu sürece yumurta sperm olduğu sürece bu yolda hep şansımız var. Bir gün anne olacağız hepimiz ya seneye ya diğer sene. Ama bi gün o gün gelecek. Ve bu acılar hep geride kalacak. Önce sağlığını, psikolojini, moralini düzeltmeye bak. Seni mutlu edecek şeyler yap.
Şöyle düşün: seneye anne olacağım bu sene bebeksiz Özgür geçen son senem. Özgürce gez dolaş kendini mutlu eden şeyler yap.
ve şunu sakın unutma, pes etmediğimiz sürece bi gün mutlaka hepimiz anne olacağız.

Tabiki elbette pes etmeyeceğim, kalbimin gucu yettigince devam edecegim , tek dileğim o günün çabuk gelmesi , ve sen uranus35 sakin olumsuz dusunme , hadi guzel haberlerini bekliyoruz , bana da haber ver bari senin icin sevineyim

Senjn adına çok üzüldüm canım ama herşeyin hayırlısı belki bı vakti zamanı vardır o vakit suan değil demek ki

Dondurulmuş 3 emb. Vardı. Çözünme esnasında 2 si bozulmus kalan da orta kaliteymis o da transfer oldu. Siz ne zaman transfer oldunuz

22 eylülde transfer oldum bu cuma test günüm bana orta kalite dediler başta ondan sonra transfer günü çözdürdük 2 kere daha bölündü gayette canlılığı yerinde orta denemez iyi kaliteden 1 tık aşağıda sadece dediler. Hayırlısı bakalım bekliyorum heyecanla tahlil gününü. Sizin kaçıncı gününüz?

Ben 28 inde transfer oldum. Daha yeni dondururken iyi demişlerdi. Görünüşü güzel ama orta kalite dediler transfer esnasında. Ben de merak ediyorum sizin sonucu inşallah güzel haberler alırsınız. İlk deneme mi ? Benim 5. Gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…