21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Test gününüzden önce
Kızlar ben akşamları işten sonra su içerek test yapıyodum sıkışmak için ama su silikleştirebiliyormuş..bu defa su içmedim ve başka test aldım.siliklik daha belirgin..inşallah kanda öyledir..
Canımm şeninde benim gibi hamilesin bence hadi hayırlı olsun hemen kandan yaptır

Çok teşekkürler canım..hepimizin allah gönlüne göre versin ama kanda çıkmadan çok sevinemiyorum..korkuyorum biraz

Kızlar siz doktorunuza rahatça yazabiliyor musunuz whatsaptan? Ben çok çekinerek yazıyorum zaten saatler sonra kısa ve öz cevap veriyo çok soğuk geliyor. Normalde çok ponçik biri telefonda tanıyamıyorum resmen

Günaydın kizlar 21 inde embriyo transferi oldum. 3. gun embriyosu bu sabah test yaptim boyle cikti. Fakat 16 sinda catlatma ignesi vurulmustum. Sizce catlatma ignesinin etkisi midir?

Kızlar siz doktorunuza rahatça yazabiliyor musunuz whatsaptan? Ben çok çekinerek yazıyorum zaten saatler sonra kısa ve öz cevap veriyo çok soğuk geliyor. Normalde çok ponçik biri telefonda tanıyamıyorum resmen
Ben her an her saat yazabiliyorum canım. Eğer ameliyatta ya da muayenede değilse hemen cevap yazıyor. Gerçi sürekli görüşüyor olmasakta ben doktorumu yaklaşık 19 sene öncesinden tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…