- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
- Konu Sahibi zumramirza
-
İnşallah testin sonunda ben de mutlu olurum. Allah herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsinİnsallah guzel sonuclar alin cok gusel hisler
Canımm şeninde benim gibi hamilesin bence hadi hayırlı olsunKızlar ben akşamları işten sonra su içerek test yapıyodum sıkışmak için ama su silikleştirebiliyormuş..bu defa su içmedim ve başka test aldım.siliklik daha belirgin..inşallah kanda öyledir..
Bariz belli ne siligiKızlar ben akşamları işten sonra su içerek test yapıyodum sıkışmak için ama su silikleştirebiliyormuş..bu defa su içmedim ve başka test aldım.siliklik daha belirgin..inşallah kanda öyledir..
Gözün aydın gayet net belli hadi bakalım kan vermeyeKızlar ben akşamları işten sonra su içerek test yapıyodum sıkışmak için ama su silikleştirebiliyormuş..bu defa su içmedim ve başka test aldım.siliklik daha belirgin..inşallah kanda öyledir..
Tebrikler canım benimKızlar ben akşamları işten sonra su içerek test yapıyodum sıkışmak için ama su silikleştirebiliyormuş..bu defa su içmedim ve başka test aldım.siliklik daha belirgin..inşallah kanda öyledir..
Çok teşekkürlerrr...Test gününüzden önce
Canımm şeninde benim gibi hamilesin bence hadi hayırlı olsunhemen kandan yaptır
Gözün aydın gayet net belli hadi bakalım kan vermeye
Canımm tebriklerr sende bendensin Allahım bugün çok güzel haberler aldık çok şükür
Çok sağol canım inan aşırı süpriz oldu hayatımın şokunu yaşadım. Kan verdim hemen özelde akşam akşam. Sonuç 50.Canımm tebriklerr sende bendensin Allahım bugün çok güzel haberler aldık çok şüküryarın hemen kandan yaptır
Çokkk sevindim canımmÇok sağol canım inan aşırı süpriz oldu hayatımın şokunu yaşadım. Kan verdim hemen özelde akşam akşam. Sonuç 50.
Çatlatma iğnesinin etkisi 12 gün cnm onun etkisi geçmiştir inş hamilesin gibi gözüküyorrrrrrGünaydın kizlar 21 inde embriyo transferi oldum. 3.Eki Görüntüle 2698698 gun embriyosu bu sabah test yaptim boyle cikti. Fakat 16 sinda catlatma ignesi vurulmustum. Sizce catlatma ignesinin etkisi midir?
Tebrikler canım benim
Bence hemen git kan verGünaydın kizlar 21 inde embriyo transferi oldum. 3.Eki Görüntüle 2698698 gun embriyosu bu sabah test yaptim boyle cikti. Fakat 16 sinda catlatma ignesi vurulmustum. Sizce catlatma ignesinin etkisi midir?
Ben her an her saat yazabiliyorum canım. Eğer ameliyatta ya da muayenede değilse hemen cevap yazıyor. Gerçi sürekli görüşüyor olmasakta ben doktorumu yaklaşık 19 sene öncesinden tanıyorumKızlar siz doktorunuza rahatça yazabiliyor musunuz whatsaptan? Ben çok çekinerek yazıyorum zaten saatler sonra kısa ve öz cevap veriyo çok soğuk geliyor. Normalde çok ponçik biri telefonda tanıyamıyorum resmen
Canım Gözün aydın cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?