- 24 Ocak 2020
- 171
- 153
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
-
Bence de gebesinizSağlıkla ilerlesin inşaAllah :)
inanamıyorum..inşallah çok teşekkürler..ben cesaret edip kan veremedim.zaten cumartesi test günüm.bakalım sağol canım..
Benim de yarın akşam aynı saatte vermeyi düşünüyorum inşallah iki kat artışı görürüzBenide korkutuyor ama inşallah öyle birşey olmaz ikimizinde canım yarın sabah tekrarlıcam kan testini ama Doktorum bana değerimin iyi olduğunu söyledi bakalım yarın görecez 2 günde bir yaptırıyorlarmış 2 katına çıkması gerekiyormuş en az
Adet olamazsın canım estrofem kullandığın sürece. Lekelenme genelde yerleşme belirtisi oluyo biçok kişide. Hatta ben de olmadı diye üzülmüştüm.Benimde test günüm yarın. Az önce kahverengi lekelenmem oldu inşallah adet başlangıcı değildir. Çok tedirginim
2 gün sonra normal adet tarihim canım ondan korktum yerleşme olacağını sanmıyorum şu anda. Estrofemi adetin 2. Günü başlatmıştı ama doktor. Öyle olsa adeti kesmesi gerekmez mi diye düşünüyorumAdet olamazsın canım estrofem kullandığın sürece. Lekelenme genelde yerleşme belirtisi oluyo biçok kişide. Hatta ben de olmadı diye üzülmüştüm.
İnşallah canımAdet olamazsın canım estrofem kullandığın sürece. Lekelenme genelde yerleşme belirtisi oluyo biçok kişide. Hatta ben de olmadı diye üzülmüştüm.
2 gün sonra normal adet tarihim canım ondan korktum yerleşme olacağını sanmıyorum şu anda. Estrofemi adetin 2. Günü başlatmıştı ama doktor. Öyle olsa adeti kesmesi gerekmez mi diye düşünüyorum
Ayyyy süper tebrik ederim ya nasil mutlu oluyorum hamilelik haberi alıncaKızlar ben akşamları işten sonra su içerek test yapıyodum sıkışmak için ama su silikleştirebiliyormuş..bu defa su içmedim ve başka test aldım.siliklik daha belirgin..inşallah kanda öyledir..
Sonucu yarın alacağım nadipseSonucu etkiledi mi benimki daha da yüksek çok korkuyorum yaa
Ay inşallah öyledirBir arkadaşım bugün sonucunu öğrendi pozitif . Ve onun da lekelenmesi varmış değeri 260 çıkmış. Doktor yerleşme kanaması demiş sizinde öyledir insllah
İnt bazi sitelerde emrionun koyulma gunund gore hesaplanior oylede bakabilirsinKızlar bebeğimizin kaç haftalık olduğunu nerden bileceğiz son adet tarihimiz mi sayılıyor yoksa yumurtanın toplanıp döllendiği gün mü ?
Evet iki katina cikicak cnm saglikla ilerlemesi icinBenide korkutuyor ama inşallah öyle birşey olmaz ikimizinde canım yarın sabah tekrarlıcam kan testini ama Doktorum bana değerimin iyi olduğunu söyledi bakalım yarın görecez 2 günde bir yaptırıyorlarmış 2 katına çıkması gerekiyormuş en az
Korkma cnm bnimde yukselmisti hemen dustu uzulme stres yapmaKizlar ya bugün tsh 5.82 çok korkuyorum düşürür diye lütfen bana dua edin olur mu?
Benim de dondurulan embriyom yok Allahım transfer olanlara hayat versin kucagımıza almak nasip olsun dua edelimÇok iyi olmuş bence burası benim ilk transferim tek embriyo dondurulmuşum da yok
Sizim sonucunuz nedir merak ettimEstağfirullah ne demek....Ben çok mutlu oldum bana açıklama yapman moral vermen .instgramda tüp bebek uzmanı var ona yazdım sordum ve bana ilk önce kana geçtiğini sonra idrara geçtiğini söylemiş ve ben şuan çok mutlu oldum en azından umudum var
Benim de öyle oldu canım. Hatta zor yapabildim sanki kapanmış gibiydi sonra düzeldi merak etmeKizlar dun transferim oldu bugun crone jeli kullanırken canım acıdı biraz normal midir
Normal canım normalKizlar dun transferim oldu bugun crone jeli kullanırken canım acıdı biraz normal midir
ay inşallah yaaKorkma cnm bnimde yukselmisti hemen dustu uzulme stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?