21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Benim de yarın akşam aynı saatte vermeyi düşünüyorum inşallah iki kat artışı görürüz

Benimde test günüm yarın. Az önce kahverengi lekelenmem oldu inşallah adet başlangıcı değildir. Çok tedirginim
Adet olamazsın canım estrofem kullandığın sürece. Lekelenme genelde yerleşme belirtisi oluyo biçok kişide. Hatta ben de olmadı diye üzülmüştüm.

Adet olamazsın canım estrofem kullandığın sürece. Lekelenme genelde yerleşme belirtisi oluyo biçok kişide. Hatta ben de olmadı diye üzülmüştüm.
2 gün sonra normal adet tarihim canım ondan korktum yerleşme olacağını sanmıyorum şu anda. Estrofemi adetin 2. Günü başlatmıştı ama doktor. Öyle olsa adeti kesmesi gerekmez mi diye düşünüyorum

2 gün sonra normal adet tarihim canım ondan korktum yerleşme olacağını sanmıyorum şu anda. Estrofemi adetin 2. Günü başlatmıştı ama doktor. Öyle olsa adeti kesmesi gerekmez mi diye düşünüyorum

Bir arkadaşım bugün sonucunu öğrendi pozitif . Ve onun da lekelenmesi varmış değeri 260 çıkmış. Doktor yerleşme kanaması demiş sizinde öyledir insllah

Kızlar ben akşamları işten sonra su içerek test yapıyodum sıkışmak için ama su silikleştirebiliyormuş..bu defa su içmedim ve başka test aldım.siliklik daha belirgin..inşallah kanda öyledir..
Ayyyy süper tebrik ederim ya nasil mutlu oluyorum hamilelik haberi alınca

Evet iki katina cikicak cnm saglikla ilerlemesi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…