21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

merhaba canım ..evet benim 5.günden sonra ve şu ana kadar hep pozitif ama testte. Yarın gidices doktora. Çok korkuyorum. Gece sabaha doğru aşırı kötü karın ağrısıyla uyandım, tansiyonum da 9- 5 ti..sonra tuz yedim düzeldi.

canım senin için de inşallah herşey yolunda gider..benim yaştan riskli biraz ondan korkuyorum 39 yaşındayım ben ..
dondurulmuş olması daha iyi diyorlar..ben de okumuştum meraklanma..

3.gun embriyosuydu 11.gunum bugün doktorun asistanı çok olumlu konuşmadı ama doktorun aramasını bekliyorum
Canım hangi sayılar nerelerden dönüyor hiç kafana takma. Sonuç pozitif sonuçta. Buna odaklan moralini bozma. Zaten iki gün sonra tekrarlarsın testi o zaman netleşir. Şimdi yorum yapmak için erken bence

Evet Doktorum daha dönüş yapmadı bekliyorum moralim çok bozuk sen yaptırdın mı 2. Testi
İlk testi akşam yaptırmıştım ben bugünde akşamı bekliyorum. Bugün çok kimyasal haberi var modum düştü benimde inan umudum kırıldı

Benim de 30 Eylül çarşamba günü 3üncü embriyo transferi olduBeta-hcg ye son 9
11 Ekim

2 Embriyo transfer edildiDün felaket kasık ağrım vardı hele oturup kalkarken sezaryenli gibiydim bugün biraz daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…