21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Canım ne durumdasın merak ettik

Kızlar vallahi ben dayanamdım az önce test yaptım..negatif..5.günüm..umarım sonraki günler pozitifi görürüm ne diim..
Moringen merhaba, ben orta kalite 5. Gün transferi oldum ve şimdi 7. Günümdeyim. Senin de transferden sonra 5.gün yapmışsın negatif çıkmış, 7. Gün mü pozitife döndü? Ben de 5.gün İdrar değil bir de kan testi verdim ve negatif çıktı. Doktorun dediği 9. Gün kan testim yani bu pazar yaptıracağım. İnş. Benim de senin gibi pozitife döner ama hiç umudum yok orta kalite ve dondurulmuş olması sebebiyle. Evde idrar testi yapmaya da korkuyorum. İşin tuhaf kısmı 5. Günün gecesi rüyamda idrar testini pozitif görmüştüm ve bu rüyaya kendimi çok kaptırmıştım oldu kesin deyip kan testi yaptırmıştım şuan çok ümitsizim

Daha çok erken canım şuan çıkmaması çok normal. Hiç içini karartma. Doktorlar boşuna kanı 12. Gün verin demiyor hadi minimum 10 olsun ama sen 5. Gün vermişsin mümkün değil çıkması. Üzme kendini bebeğine zarar verme

Benimki 4,5 yıl önceki dondurulmuş embriyo 5. Gündü dondurma günü. Dondurulmuş erken çıkar diyorlardı. İnşallah dediğin gibi olur vardır da çıkmamıştır, doktor bana kan testini 9. Gün vermişti 10 ya da 12. Gün demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…