- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi zumramirza
-
Canım ne durumdasın merak ettikEstağfirullah ne demek....Ben çok mutlu oldum bana açıklama yapman moral vermen .instgramda tüp bebek uzmanı var ona yazdım sordum ve bana ilk önce kana geçtiğini sonra idrara geçtiğini söylemiş ve ben şuan çok mutlu oldum en azından umudum var
Tesekkur ederim canımNormal canım normaltransferin hayırlı olsun
Evt canim benimde oyle oldu sanki kapanmis gibi neden oyle oluyor acabaBenim de öyle oldu canım. Hatta zor yapabildim sanki kapanmış gibiydi sonra düzeldi merak etme
Ayyyy süper tebrik ederim ya nasil mutlu oluyorum hamilelik haberi alınca
İnşallah öyle olmaz canım aklına kötü şeyler getirme. Sağlıkla gelsin miniğinCanım çok sağol ama kanda görmeden havalara uçamıyorum çünki kimyasal gebelikten deli gibi korkuyorum
O hepimiz için risk. Bekliyoruz biz de bakalım hayırlısı . İnşallah hiçbirimizin başına kimyasal, boş gebelik, düşük vs şeyler gelmez..Canım çok sağol ama kanda görmeden havalara uçamıyorum çünki kimyasal gebelikten deli gibi korkuyorum
Moringen merhaba, ben orta kalite 5. Gün transferi oldum ve şimdi 7. Günümdeyim. Senin de transferden sonra 5.gün yapmışsın negatif çıkmış, 7. Gün mü pozitife döndü? Ben de 5.gün İdrar değil bir de kan testi verdim ve negatif çıktı. Doktorun dediği 9. Gün kan testim yani bu pazar yaptıracağım. İnş. Benim de senin gibi pozitife döner ama hiç umudum yok orta kalite ve dondurulmuş olması sebebiyle. Evde idrar testi yapmaya da korkuyorum. İşin tuhaf kısmı 5. Günün gecesi rüyamda idrar testini pozitif görmüştüm ve bu rüyaya kendimi çok kaptırmıştım oldu kesin deyip kan testi yaptırmıştım şuan çok ümitsizimKızlar vallahi ben dayanamdım az önce test yaptım..negatif..5.günüm..umarım sonraki günler pozitifi görürüm ne diim..
Daha çok erken canım şuan çıkmaması çok normal. Hiç içini karartma. Doktorlar boşuna kanı 12. Gün verin demiyor hadi minimum 10 olsun ama sen 5. Gün vermişsin mümkün değil çıkması. Üzme kendini bebeğine zarar vermeMoringen merhaba, ben orta kalite 5. Gün transferi oldum ve şimdi 7. Günümdeyim. Senin de transferden sonra 5.gün yapmışsın negatif çıkmış, 7. Gün mü pozitife döndü? Ben de 5.gün İdrar değil bir de kan testi verdim ve negatif çıktı. Doktorun dediği 9. Gün kan testim yani bu pazar yaptıracağım. İnş. Benim de senin gibi pozitife döner ama hiç umudum yok orta kalite ve dondurulmuş olması sebebiyle. Evde idrar testi yapmaya da korkuyorum. İşin tuhaf kısmı 5. Günün gecesi rüyamda idrar testini pozitif görmüştüm ve bu rüyaya kendimi çok kaptırmıştım oldu kesin deyip kan testi yaptırmıştım şuan çok ümitsizim
Benimki 4,5 yıl önceki dondurulmuş embriyo 5. Gündü dondurma günü. Dondurulmuş erken çıkar diyorlardı. İnşallah dediğin gibi olur vardır da çıkmamıştır, doktor bana kan testini 9. Gün vermişti 10 ya da 12. Gün demediDaha çok erken canım şuan çıkmaması çok normal. Hiç içini karartma. Doktorlar boşuna kanı 12. Gün verin demiyor hadi minimum 10 olsun ama sen 5. Gün vermişsin mümkün değil çıkması. Üzme kendini bebeğine zarar verme
İnşallah pozitif çıkar hakkımızda hayırlısı neyse o olsunKizlar kan verdim sonucu bekliyorum benim için dua eder misiniz
Hayırlısı neyse o olsun cnm mutlaka sonucunu yazKizlar kan verdim sonucu bekliyorum benim için dua eder misiniz
11 gibiİnşallah pozitif çıkar hakkımızda hayırlısı neyse o olsunKaç saate çıkacakmış sonuç?
Yavaş gelişen embriyo mu demişti acaba? Belki ondandır. 2 gün sonraki değer asıl belli edecek. Ugüne bakarak bişey diyemeyiz. Biraz daha sabırSonucum 9.97 neden bu kadar düşük sizce
Çok üzüldüm senin adınaKızlar benim 40dan 33e düştü kimsayal mı oldu şimdi
Kuzuum hemen umutsuzluğa kapılma, doktorunla bir konuşKızlar benim 40dan 33e düştü kimsayal mı oldu şimdi
Canım aynı yerde mi verdin kanı ?Kızlar benim 40dan 33e düştü kimsayal mı oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?