21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Kızlar bişey sormak istiyorum bu batma hissini sağ tarafta mı sol tarafta mı yoksa ortada mı hissediyosunuz? Rahim ortada sonuçta orda hissetmem gerekir ama ben hep sol taraflarda bişeyler hissediyorum bu normal mi ya? Ya da bana mı öyle geliyor ?

Kızlar valla bugün çok ağrım var yürürken bile aşağdan sızı hissediyorum sanki adet olacakmışım gibi inşallah olmam inş tutunuyordurlar

Yani ne bileyim hep diyorum her şey kişiye özeldir diye ama çok baktım genelde hep öyle yazmışlar. Tahlil gününe kadar her şeye dikkat devam artık, beklemekten ve dua etmekten başka bir şey yok
Yani ne bileyim hep diyorum her şey kişiye özeldir diye ama çok baktım genelde hep öyle yazmışlar. Tahlil gününe kadar her şeye dikkat devam artık, beklemekten ve dua etmekten başka bir şey yok

Şuan sabretmek ve dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok hepimiz zaman zaman acaba tutunmadı mı olmadı mı diye düşünüyoruz

Benimde dünde midem bulantım vardı bgn de aynı şekilde var

Sol tarafta hissediyorum canım da önce yazanlarda hep solda hissettiklerini yazmışlardı

Moralini bozma geç cikabiliyormus 3.gun icin oyle diyorlar benimde 3.gun 2 tane transfer edildi ben günü mu bekleyeceğim zor ama beklemek en iyisi sanki
Umarım dediğin gibi olur cnm.cok okudum burda 12.güne kadar çıkmayıp idrar da kanda pozitif alan.belki kanda var değer düşük olduğu icin idrara geçmemiştir. Böyle umut ediyorum
Anladım canım yanlış anlama ben burda az kişiyiz diye söyledim o grup çok kalabalık senin yaşadığını yaşayan vardır illa ki diye dedim
Yok estağfurullah önemli değil.ben de yeniyim oyuzden bilemedim cnm.kusuruma bakma ltfen.sen ne durumdasın iymisin ?

Kızlar benim doktorum kabak çekirdeği ve ananas önerdi tutunmaya yardımcı oluyormuş sizin özellikle tükettiğiniz besinler var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…