- 24 Ocak 2020
- 171
- 153
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
Kızlar vallahi ben dayanamdım az önce test yaptım..negatif..5.günüm..umarım sonraki günler pozitifi görürüm ne diim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani 5. Gün zaten pozitif çıkarsa şaşırırdık canım çok erken sabret biraz inş pozitife döner böyle erken yapınca boşuna üzülüyorsunuz kötü etkileniyor belkide embriyocuklarKızlar vallahi ben dayanamdım az önce test yaptım..negatif..5.günüm..umarım sonraki günler pozitifi görürüm ne diim..
Yani 5. Gün zaten pozitif çıkarsa şaşırırdık canım çok erken sabret biraz inş pozitife döner böyle erken yapınca boşuna üzülüyorsunuz kötü etkileniyor belkide embriyocuklar
İşte bi ümit anlıyorum seni bende çok yapmak istiyorum ama tutuyorum kendimine biliyim haklısın çok haklısın canım..belki dedim silik de olsa çıkar ne biliyim..☺
Aynen zor tutunuyorum kendimi bendeİşte bi ümit anlıyorum seni bende çok yapmak istiyorum ama tutuyorum kendimi![]()
Allah hepinizden razı olsun. Benim herşey yolunda giderken dün gece ateşim 39.9 a çıktı. Bugün kan tahlili yaptık enfeksiyon varmış ondan ateşlenmişim. O kadar dikkat ediyorum nerden kaptım bu enfeksiyonu inanın aklım almıyor. Enfeksiyon olan vücutta embriyo tutmaz bunu da biliyorum ama Allah’a yalvarıyorum sonuçta onun ol demesi yeter..Yeter ki işin Allah'a kalsin , sen dua et umit et Allah'a ismarla yavrunu/ yavrularini , hadi ben hem kendim hem senin icin okuyorum şimdi , kalbini ferah tut lütfen ve dua et bizim ve bebişlerimiz için![]()
Öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımKızlar ,
Bugün 6.günümüz , benim bugün evlilik yildonumum ,aslinda pozitif haber alip bugun esime vermeyi cok istemistim ama cok erken , gunumu de mahvetmemeye karar verdim . Sizce en erken ne zaman yapalim test , hep beraber mi yapsak Voltran olusturup♥ Siz ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz ?
Evlilik yıldonumun kutlu olsun canım ben dayanabilirsem yapmamayi düşünüyorum cumaya kadar bekleyim diyorumKızlar ,
Bugün 6.günümüz , benim bugün evlilik yildonumum ,aslinda pozitif haber alip bugun esime vermeyi cok istemistim ama cok erken , gunumu de mahvetmemeye karar verdim . Sizce en erken ne zaman yapalim test , hep beraber mi yapsak Voltran olusturup♥ Siz ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz ?
Teşekkur ederim kizlar , inşallah hepimiz iyi haberler aliriz , tamamdir aynen bekleyelim en azindan Cumaya kadar bekleyelim sabredelimEvlilik yıldonumun kutlu olsun canım ben dayanabilirsem yapmamayi düşünüyorum cumaya kadar bekleyim diyorum
Hep beraber yapmak mantıklı bi fikirKızlar ,
Ben de tam olarak ayni durumdayimGünaydın kızlar..bugün yine regl ağrısı gibi bir ağrı başladı ki, zaten regl olacağım tarihler bugünler..iğneler engelliyor tabii göğüslerim de biraz hafif şişkin çok değil..umarım bu belirtiler cidden regl olacağım için değildir yani tutunmuştur..iki belirti de aynıymış ya ..☺![]()
Benim de göğüslerim çok fena uçları çok acıyor kıyafetler değdikçe ağlayasım geliyor bi de midem çok bulanıyor bugünGünaydın kızlar..bugün yine regl ağrısı gibi bir ağrı başladı ki, zaten regl olacağım tarihler bugünler..iğneler engelliyor tabii göğüslerim de biraz hafif şişkin çok değil..umarım bu belirtiler cidden regl olacağım için değildir yani tutunmuştur..iki belirti de aynıymış ya ..☺![]()
Ben 10. Gün yapıcam 9. Gün bile negatif çıkıp sonra pozitif olabiliyormuş boşuna üzülmeyelim erken gebelik testi alıp 10.gün yapalım hepimiz ama kimseye söylemek yok buraya yazarız sonuçlarımızıKızlar ,
Günaydın canımGünaydın kızlar..bugün yine regl ağrısı gibi bir ağrı başladı ki, zaten regl olacağım tarihler bugünler..iğneler engelliyor tabii göğüslerim de biraz hafif şişkin çok değil..umarım bu belirtiler cidden regl olacağım için değildir yani tutunmuştur..iki belirti de aynıymış ya ..☺![]()
Ben de tam olarak ayni durumdayim![]()
Kaçıncı günün senin Bugün bakimBeyaz bana kızacak belki ama ben her an yine evde yapabilirim test..vallahi çok sabırlı değilim yalan değil..ama kendimi üzmek için değil, erken çünkü biliyorum belki silik görürsem umut olur diye..ne biliyim..kesin değil tabii..hepimizin istediği olur inşallah..
Günaydın canım ☺ Annem her zaman pozitif düşün ki bir şeyler pozitif olsun, şu negatifliğini bırak der. Ben bazen uygulayamasam da bu söylediğini bence şu anda sen POZİTİF DÜŞÜNMELİSİN... Aklından çıkart regl olacakmışsın gibi olan düşünceleri. Bak kendin söylemişsin ikisinin de belirtileri aynı diye. O zaman neden iyi olanı görmüyorsun ki? Elini karnına koy ve “Orada olduğunu biliyorum, benimle kalacaksın minnağım” de.![]()