- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.768
- 88
- 30
- Konu Sahibi zumramirza
Haftaya hangi gün gideceksin ?
moringen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kaçıncı gün bunları hissetmeye başladınız ve sonucunu bellimi2 Embriyo transfer edildiDün felaket kasık ağrım vardı hele oturup kalkarken sezaryenli gibiydim bugün biraz daha iyiyim.
Merhaba bende pozitif sonucu aldim ama ikiye katlamasini bekliyorum. 3 gündür ayni saatte dayanilmaz bir agri. Kasiklarimi bicakliyorlar sanki 10 dk surdu ilk gun. 2 gündür 2 3 saat sürüyor bende cok korkuyorum beni de haberdar eder misiniz? Durumunuzdanmerhaba arkadaşlar..
benim de kan testi sonucuma göre 5.haftadayım..ancak karın rahim ağrım çok fazla. düşükten korkuyorum( ara ara oluyordu gece ama dün gece bu sabah aynı ağrılar devam ediyor..Bu şekilde ağrısı olan var mı ?
siz neden tüp bebek yaptırıyordunuz? erkek kaynaklımı yoksa sebebsiz mi?Beterin de beteri var biliyorum ama ne bileyim hiç bu kadar yakın hissetmemiştim. Uzun zamandır çabalamak, onlar uğruna hastanelere düşmek falan. Ben yine isyan etmiyorum ama ne bileyimİnşallah dediğin gibi bizde, isteyen herkeste kısa zamanda anne olacağız
![]()
Merhaba bende pozitif sonucu aldim ama ikiye katlamasini bekliyorum. 3 gündür ayni saatte dayanilmaz bir agri. Kasiklarimi bicakliyorlar sanki 10 dk surdu ilk gun. 2 gündür 2 3 saat sürüyor bende cok korkuyorum beni de haberdar eder misiniz? Durumunuzdan
Haftaya hangi gün gideceksin ?moringen
Yasadiginiz ağrı dayanilmayacak kadar mi? Ağrı bitince hic bisey yokmus gibi oluyorum..agri girince kivraniyorum soguk terler döküyorum sizde oylemi ben daha kese falan gormedimVallahi normalde haftaya gidicektim doktora ama bugün isten izin alip ciktim..ultrasonda gördüm gayet iyi durumu..doktor oyle dedi..yani korkmayin cok fazla..agrilar normalmis doktor oyle dedi.
İlk ve 2inci günü çok kötüydü canım belirti değildi yani o artık tutunmamıydı neydi bilmiyorumMerhaba kaçıncı gün bunları hissetmeye başladınız ve sonucunu bellimi
İlk ve 2inci günü çok kötüydü canım belirti değildi yani o artık tutunmamıydı neydi bilmiyorum
Nasip kısmet Allah yazmışsa olacaknasip ne diyelim
Canim çok sağol..ben de daha bi rahatladım..umarim illa ki istirahat gerekmez sonra..Ohh rahatladım kuzu aklımdaydin yazını gördüğümden beri çok şükür canım sevindim iyi olmasına muayane mi oldun
Yasadiginiz ağrı dayanilmayacak kadar mi? Ağrı bitince hic bisey yokmus gibi oluyorum..agri girince kivraniyorum soguk terler döküyorum sizde oylemi ben daha kese falan gormedim
Sevindim sizin adiniza tsk ederm.Bana da iste sancı gibi şiddetli geliyordu.sonra geçiyodu..ama bu defa hafif geçmeyen ağrı olunca gittim..keseyi bana da bisi demedi..iki hafta sonra kalp atisi olur dedi..insallah tabii..hepimizin yardımcısı olsun
Bende şuan transfer sonrası sonuç bekliyorum, öyle bir ağrı giriyorki 2 gündür resmen soğuk terler döküyorum geçene kadar. Bitince de sanki hiç bir şey yokmuş gibi oluyor. Bugün biraz dindi, neden o şekilde oluyor acabaYasadiginiz ağrı dayanilmayacak kadar mi? Ağrı bitince hic bisey yokmus gibi oluyorum..agri girince kivraniyorum soguk terler döküyorum sizde oylemi ben daha kese falan gormedim
Ben sonucu yeni aldim. 3 gündür ayni saate kivrandiriyor beni. Cok korkuyorum adet agrisi gibi ama soguk soguk ter döküyorum. Yerleşmeye çalışıyor diyorlar olur diyorlar ama ben kendi doktorumla görüşemedimBende şuan transfer sonrası sonuç bekliyorum, öyle bir ağrı giriyorki 2 gündür resmen soğuk terler döküyorum geçene kadar. Bitince de sanki hiç bir şey yokmuş gibi oluyor. Bugün biraz dindi, neden o şekilde oluyor acaba