21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Arkadaslar 3. Gün embriyosu 9. Gün kanda 0.3, 12. Gün yani bugün 1.16 çıktı. Hemşire negatif ilaçları bırakın cumartesi tekrar kan verin dedi. Sizce bi umut var mı yarın tekrar kan vermeyi düşünüyorum belki yavaş ilerliyordur

merhaba arkadaşlar..
benim de kan testi sonucuma göre 5.haftadayım..ancak karın rahim ağrım çok fazla. düşükten korkuyorum :KK43:( ara ara oluyordu gece ama dün gece bu sabah aynı ağrılar devam ediyor..Bu şekilde ağrısı olan var mı ?
Merhaba bende pozitif sonucu aldim ama ikiye katlamasini bekliyorum. 3 gündür ayni saatte dayanilmaz bir agri. Kasiklarimi bicakliyorlar sanki 10 dk surdu ilk gun. 2 gündür 2 3 saat sürüyor bende cok korkuyorum beni de haberdar eder misiniz? Durumunuzdan

Kızlar kan tahlilim çıktı beta 41 e yükselmiş. İlki 6, ikinci 20, şimdi de 41. Yarın doktora muayeneye gidicem çünkü hala kanamam devam ediyor ve kocaman parçalar düşürdüm. Ama kan değerlerim artmaya devam ediyor. Çok şaşkınım gerçekten. Hemşire hamilelikte böyle kanamalar olabilir dedi. Ama baya yoğun kırmızı aynı adetli gibi ve hiç durmayan kanamam var. Ne olacak acaba ya😰

Beterin de beteri var biliyorum ama ne bileyim hiç bu kadar yakın hissetmemiştim. Uzun zamandır çabalamak, onlar uğruna hastanelere düşmek falan. Ben yine isyan etmiyorum ama ne bileyim 😔 İnşallah dediğin gibi bizde, isteyen herkeste kısa zamanda anne olacağız 💫
siz neden tüp bebek yaptırıyordunuz? erkek kaynaklımı yoksa sebebsiz mi?

Merhaba bende pozitif sonucu aldim ama ikiye katlamasini bekliyorum. 3 gündür ayni saatte dayanilmaz bir agri. Kasiklarimi bicakliyorlar sanki 10 dk surdu ilk gun. 2 gündür 2 3 saat sürüyor bende cok korkuyorum beni de haberdar eder misiniz? Durumunuzdan

Vallahi normalde haftaya gidicektim doktora ama bugün isten izin alip ciktim..ultrasonda gördüm gayet iyi durumu..doktor oyle dedi..yani korkmayin cok fazla..agrilar normalmis doktor oyle dedi.

Ohh rahatladım kuzu aklımdaydin yazını gördüğümden beri çok şükür canım sevindim iyi olmasına muayane mi oldun

Vallahi normalde haftaya gidicektim doktora ama bugün isten izin alip ciktim..ultrasonda gördüm gayet iyi durumu..doktor oyle dedi..yani korkmayin cok fazla..agrilar normalmis doktor oyle dedi.
Yasadiginiz ağrı dayanilmayacak kadar mi? Ağrı bitince hic bisey yokmus gibi oluyorum..agri girince kivraniyorum soguk terler döküyorum sizde oylemi ben daha kese falan gormedim

Yasadiginiz ağrı dayanilmayacak kadar mi? Ağrı bitince hic bisey yokmus gibi oluyorum..agri girince kivraniyorum soguk terler döküyorum sizde oylemi ben daha kese falan gormedim

Bana da iste sancı gibi şiddetli geliyordu.sonra geçiyodu..ama bu defa hafif geçmeyen ağrı olunca gittim..keseyi bana da bisi demedi..iki hafta sonra kalp atisi olur dedi..insallah tabii..hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah kuzum dikkat et kendine eve geldiğinde dinlenmeye çalış

Bana da iste sancı gibi şiddetli geliyordu.sonra geçiyodu..ama bu defa hafif geçmeyen ağrı olunca gittim..keseyi bana da bisi demedi..iki hafta sonra kalp atisi olur dedi..insallah tabii..hepimizin yardımcısı olsun
Sevindim sizin adiniza tsk ederm.

Bende şuan transfer sonrası sonuç bekliyorum, öyle bir ağrı giriyorki 2 gündür resmen soğuk terler döküyorum geçene kadar. Bitince de sanki hiç bir şey yokmuş gibi oluyor. Bugün biraz dindi, neden o şekilde oluyor acaba

Bende şuan transfer sonrası sonuç bekliyorum, öyle bir ağrı giriyorki 2 gündür resmen soğuk terler döküyorum geçene kadar. Bitince de sanki hiç bir şey yokmuş gibi oluyor. Bugün biraz dindi, neden o şekilde oluyor acaba
Ben sonucu yeni aldim. 3 gündür ayni saate kivrandiriyor beni. Cok korkuyorum adet agrisi gibi ama soguk soguk ter döküyorum. Yerleşmeye çalışıyor diyorlar olur diyorlar ama ben kendi doktorumla görüşemedim

Back
X