----> 21 Gunde 6 Kilo <----

Konuna baktim 28 yasindaymissin. Yaslarimiz degil ama boyumuz ve hedef kilolarimiz hemen hemen ayni.

Ben 75 kilo olarak basladim ve 59.8 e dustum sonra 4 ay ara verdim . Insulin direncimi kirmayi basarmistim ara verdigimde kolaya basladigim icin tekrar ayni acikmalari yasadim ve 3 kilo aldim ve 63.1 olarak dondum.

%80 Karatay diyetini uyguluyorum. Onun disinda sormak istedigin belli bir sorun varsa sorabilirsin. Burda oldugum surece cevaplarim.

Kolay gelsin. :)

Teşekkür ederim:) Senin çok az kalmış sanırım hedefine inş. başarılı olursun. Bende genelde 75-74 o civarda takılıyorum. Ama diyet yapamıyorum ondan da oluyor belki. Bakalım bir şekilde vermeye çalışıyorum bende.

Gun bittigine gore yazabilirim.

Latte

Kahveye benzeyen sutlu bir icecek.
Disarida oldugum icin kahvalti yok.

Latte

Balik

2 tabak Patates kizartmasi , uc tane alip birakacaktim oysa ki:))

Latte

Kucuk cikolatali bir puding

Bol su(500 ml siselerim hep yanimda ve saymiyorum)

Bugun patatesin tuzagina dusmuycem.

21 gunde 6 kilo hayal oldu ama ben hala devam ediyorum. Zaten cokta saglikli degildi.

Son kilo durumum . Tarti gunum yarin.

GUN A AklinYolu1
13 Eylul 2015
16 Eylul 2015
17 Eylul 2015
18 Eylul 2015
25 Eylul 2015
27 Eylul 2015
[TD1] 63.1 [/TD1] [TD1] 62.5 [/TD1] [TD1]61.8 [/TD1] [TD1] 61.5 [/TD1] [TD1] 60.8 [/TD1] [TD1] 60.4 [/TD1]

21 günde 3 kiloda gayet başarılı bence :)

Sutlu kahve gibi bi icecek

Latte

Sut + musli

Vanilyali sut

Mocha

Hazir brokoli corbasi

Bugun sutten gittim. :))

Gunu kapattim mi bilmiyorum. Acligima bagli ama kati yiyecek yok.

Son düzenleme:
Bir sonraki tarti gunum Pazar gunu . Yani pazara kadar yokum. 59 lari gorebilir miyim aceba. Gorurum gorurum ama 58 i gorsem daha iyi olur.

Gune yine latte ile basladim.

Sut +musli

Ogle yemegini disarida yiyorum.

Falafel +salata

Aksam yemegine daha karar vermedim. Gidisata gore degisebilir.

Bir sonraki tarti gunum Pazar.

Oglen:

Bulgur pilavi + falafel + salata

Cappuccino

Aksam:

Sebzeli Noodles

Aralarda bol su.

Pazar gunu degil de 8 Ekim son tartilma gunum. Sonra bir sure ara veriyorum.

Son düzenleme:
8 Ekim'e kalmadan bugunden itibaren bir-iki hafta ara veriyorum. Sonra tekrar devam...Umarim kilo almadan donerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…