yapılması gerekenleri şöyle bir derledim kendimce
-bol su sağlıklı yaşamın olmazsa olması ben suyu hiç sevmem ama en az 1,5lt benim için bi devrim olur
-sirke; tüm zayıflama hikayelerin başköşesinde oturuyor sirkeyi çok severim aslında içmeyi unutmazsam problem yok
-yeşilçay; yeşilçayin yağ yakıcı özelliği bilimsel bir gerçek öyleyse 2 bardak yeşilçay 2 bardak form çayı hem de meyveli olanından çok içilesi göründü gözüme
-az sık yemek; örnek aldığım başarı öyküsü kahramanı neredeyse saat başı birşeyler yemiş ve genele baktığımda bizlerin yediklerinden daha az demekki kilit noktamiz bu olmalı
-asıl yapılması gereken yediklerimizi hissettiklerimizi gün gün bir deftere yazmak hep gün kendimizle hesaplasmak
-sporu sağlığımiz için yürürken koşarken içimize cektigimiz havanın tadını almak için yapmalı hergün sağlığımiza mutluluğa yeniden yürümeli kosmalıyız
başlangıç 21 mart , hayat bize hep bahar olsun inşallah
evet canım ne yazık ki bi kaç kilo aldımkim kaldı zaten o eski kulağı kesiklerdensen daha zayıftın sanki aldin mi, çabuk dur demek iyidir iyi hayır olsun inşallah ben biraz sistemi değiştirdim, yazarak çalışıcam kendime bi ajanda oluşturdum keskin cizgilerim yok şok diyetler de yok ayda 3 kilo olsun kalıcı olsun su var spor var sağlık mutluluk huzur var inşallah 21 mart resmi miladimdir en sevdiğim mevsimle başlıcam yenilenmeye, yarın ön hazırlığım başlıyor:-D
bence de kazanmalısin kazanmaliyiz az yemeyi de öğrenmeliyiz
akşam çorba 2 patlican dolması ve tabiki yemek sonrası pişmanlığım
yarin daha güzel bi gün olacak az öz yemeli yedigimizden zevk almalıyız yavaştan kaçamaksiz menü paylaşımına başlamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?