21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

mukayese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
1.481
3
158
İstanbul
Daha önce defalarca diyet deneyimlerim oldu aldım verdim verdim fazla fazla aldım, mucizeyi şok diyetlerde aradım. Diyet başarı öykülerinde güldemirin 42 kilo verme hikayesi var, mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum. Ben de bir süredir neredeyse her gün bu başarı öyküsünü okuyorum, beynimle bedenimle anlamaya çalışıyorum, aslında hikayeler ne kadar da aynı dolaplara saklanan küçük beden kıyafetlerle yan yana duran paket paket çikolatalar... Yemek yerken, makyaj yaparken, yolda yürürken utanışlarimiz bile aynı, o 5 ayda 42 kilo verdi hem de diyet bile yapmadan inanarak biz neden yapmayalim ki? Bu başarı hikâyesinin her kelimesi öyle içime dokunuyor ki özellikle düğün sonrası gözyaslari sanki benim içime akıyor... Ben de inanıyorum artık ben de yapabilirim benim iskeletim de ne o mankenlerden ne de güldemirinkinden farksız ben de 21 martta yolculuğa başlıcam, bahar en sevdiğim mevsimdir bizim de bedenimiz bahara uyansin, yaza çiçek açsın mi?

yapılması gerekenleri şöyle bir derledim kendimce
-bol su sağlıklı yaşamın olmazsa olması ben suyu hiç sevmem ama en az 1,5lt benim için bi devrim olur
-sirke; tüm zayıflama hikayelerin başköşesinde oturuyor sirkeyi çok severim aslında içmeyi unutmazsam problem yok
-yeşilçay; yeşilçayin yağ yakıcı özelliği bilimsel bir gerçek öyleyse 2 bardak yeşilçay 2 bardak form çayı hem de meyveli olanından çok içilesi göründü gözüme
-az sık yemek; örnek aldığım başarı öyküsü kahramanı neredeyse saat başı birşeyler yemiş ve genele baktığımda bizlerin yediklerinden daha az demekki kilit noktamiz bu olmalı
-asıl yapılması gereken yediklerimizi hissettiklerimizi gün gün bir deftere yazmak hep gün kendimizle hesaplasmak
-sporu sağlığımiz için yürürken koşarken içimize cektigimiz havanın tadını almak için yapmalı hergün sağlığımiza mutluluğa yeniden yürümeli kosmalıyız

başlangıç 21 mart , hayat bize hep bahar olsun inşallah

Son düzenleme:
başlık aşırı pozitif olmuşşş okuyunca içimde bademler çiçek açtı kuşlar kanat çırptılar kediler tembel tembel gerindiler

başarılar tatlım

yapılması gerekenleri şöyle bir derledim kendimce
-bol su sağlıklı yaşamın olmazsa olması ben suyu hiç sevmem ama en az 1,5lt benim için bi devrim olur
-sirke; tüm zayıflama hikayelerin başköşesinde oturuyor sirkeyi çok severim aslında içmeyi unutmazsam problem yok
-yeşilçay; yeşilçayin yağ yakıcı özelliği bilimsel bir gerçek öyleyse 2 bardak yeşilçay 2 bardak form çayı hem de meyveli olanından çok içilesi göründü gözüme
-az sık yemek; örnek aldığım başarı öyküsü kahramanı neredeyse saat başı birşeyler yemiş ve genele baktığımda bizlerin yediklerinden daha az demekki kilit noktamiz bu olmalı
-asıl yapılması gereken yediklerimizi hissettiklerimizi gün gün bir deftere yazmak hep gün kendimizle hesaplasmak
-sporu sağlığımiz için yürürken koşarken içimize cektigimiz havanın tadını almak için yapmalı hergün sağlığımiza mutluluğa yeniden yürümeli kosmalıyız

başlangıç 21 mart , hayat bize hep bahar olsun inşallah

evveet şahane şeyler bunlar bence bunları konu kısmına yapıştır herkesler görsün

geçen sene tam da bu hafta içinde 68-69 kilo ile burada bi topikte başlayan yolculuğum mayıs ayının sonunda 61-62 ile sonuçlanmıştı bir yıl sonra 70-71 kilo ile yine buradayım bu güzel bi tesadüf oldu

ahh canım eskilerden birini yeni bir topikle görmek ne kadar güzel
bende varımmmmm :128: ben de 58lerde debelenip duruyorum
artık değişiklik olsun istiyorumm
54 olsun istiyorummmm

kim kaldı zaten o eski kulağı kesiklerden sen daha zayıftın sanki aldin mi, çabuk dur demek iyidir iyi hayır olsun inşallah ben biraz sistemi değiştirdim, yazarak çalışıcam kendime bi ajanda oluşturdum keskin cizgilerim yok şok diyetler de yok ayda 3 kilo olsun kalıcı olsun su var spor var sağlık mutluluk huzur var inşallah 21 mart resmi miladimdir en sevdiğim mevsimle başlıcam yenilenmeye, yarın ön hazırlığım başlıyor:-D

Hayirli ugurlu olsun topiginiz. insallah istediginiz gibi gider hersey. takip edecegim.

tsk sevinirim birliktelik grup olmak ıstikrarı olumlu etkiler inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşalım

evet canım ne yazık ki bi kaç kilo aldım
ama vereceğim inşallah tekrar

topik ancak tomurcuklarla açabilir desteğiniz inşallah açacak,
pilates mantikli ama hem çok yorucu oluyor benim için hem de kas yapıyor

sabah 6 da kalktım sirkeli suyumu ictim 6.30ta bi bardak light süt 1.5 saat süren yol trafik yordu beni o yüzden birşey olmaz diyerek saat 10da kahvaltım sadece simit sonra çok pisman oldum ama:'( şimdi öğlen yemeğim 1 dilim ekmek çok gereksiz biliyorum 1 but yarım patates ve 1/3 havuç haslama

yoğun bi gün geçirdim hiç düzenli beslenemedim
yeniden düzenli beslenme alışkanlığı kazanmak istiyorum

bence de kazanmalısin kazanmaliyiz az yemeyi de öğrenmeliyiz
akşam çorba 2 patlican dolması ve tabiki yemek sonrası pişmanlığım
yarin daha güzel bi gün olacak az öz yemeli yedigimizden zevk almalıyız yavaştan kaçamaksiz menü paylaşımına başlamalı

merblar. umarım istediğin kiloya ulaşırsın, ayrıca akşam yemeğin gayet iyi, eğer erken yediysen çorba ve 2 dolma elbette yiyeceksin... tekrar kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…