21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

hızla çoğalıyoruz ne güzel vericez fazlaliklari yavaştan tanışmaya başlasak mi? boy kilo hedef daha önceki diyet deneyimleri ve diyetlerde verilen kilolar iş hayatı ev hayatı vs gibi merak ediyorum bilmediğim bi yöntemle sağlıklı kilo veren varsa örnek alabilirim:-D

ben özlem 24 yaşında 71 kilo , hedefim 58 daha önceden ısveç yaptım 6 günde 3 kilo verdim, lahana çorbası diyeti yapıp 7 günde 4 kilo verdim ama hemen olmasada zamanla geri aldım, aldığım en büyük ders uzun vadede kalıcı kilo vermenin önemi
su içmeyi hiç sevmiyorum tek problemim bu sevmediğim için unutuyorum:'(
kaymakamlikta çalışıyorum sosyal yardimlasma vakfında gün boyu dışarıdayım yemek de sorun benim için ama çözücem inşallah

hoşgeldiniz
öncelikle Allah kavuştursun
ne güzel epey kilo vermişiniz eşiniz gerçekten şaşıracak :)
inşallah 70te olursunuz

ben 28 yaşındayım...en büyüğü 10 yaşında 3 kızım var.
boyum 162 kilom 80.7 70 kg olmak istiyorum..daha fazla vermek istemem..
maşallah Allah esirgesin genç anne :)
10 kilo kadarsa yaza kadar rahat verebilirsiniz diye düşünüyorum :)

bende 23 yaşındayım bu sabah itibari ile kilom 57 boyum 1.67
53-54 kilo olmak istiyorum. Geçen yıl bu aylarda 69 kiloyla başladım diyete yaklaşık olarak 14 kilo verdim 55e kadar indim ama sonra tekrar bi kaç kilo aldım.Herhangi bir şok diyet yapmadım klasik yemekten kıstım yürüyüş yaptım vs. Şu an çalışmıyorum düğün hazırlığım var. Evlenince kilo alacağımı bildiğim için 53lere kadar inmek istiyorum.

ben ev hanımıyım...dediğim gibi 3 kızım var...çocuklarla diyet yapmak ayrı bir dert..sürekli onlara bişeyler hazırlıyorum yemeyince çöpe dökülmesin diye yemekten verdiğim kiloları koruyamıyorum.
ben de daha önce çok fazla sayıda diyet yaptım...en fazla 7 kg falan vermişimdir..2009 da 2. doğumdan sonra kadınlar kulübüyle tanıştım..84 kgdan 72 kgya düştüm..henüz devam ederken hamile kaldım doğumdan sonra 88 kiloyla buraya yine geldim ve 71 kiloda bitirdim..iki yıldır malesef 10 kg aldımdediğim gibi hep çocukların yüzünden
eski halime dönmek istemiyorum.inşallah burda hep beraber başarıcaz...ilk 1 hafta zor oluyor ama sonra alışıyor insan.
özlemcim bi su şişesini doldur..gidip gelip dik kafaya..bardakla içmekten daha kolay oluyor..
3lt yi geçmeye çalışmayın.
bi de tuzsuz leblebi alıcam açlığı bastırmaya birebir.

ebyarcim senin 14 kilo verdiğini bilmiyordum resmen bi an umut ışığı göz kırptı

eflatun tabi çocukların için güzel yemekler yap ama boşver ziyan olan yemekler olsun bak böyle bizler ziyan oluyoruz özgüvenimiz güzelliğimiz ziyan oluyor daha önemlisi sagligimiz

şu problem de var bende her an lavabo bulamıyorum dışarıdayim hep evlere incelemeye gidiyorum,gittiğim evler pis o yüzden kullanmıyorum

hoşgeldin...birbirimize destek olucaz merak etme...ne güzel baya vermişsin. Allah kavuştursun bu arada...
teşekkür ederim allah razı olsun

inşallah bende çok istiyorum eşim gelene kadar yetmiş olmayı.ben çalışıyorum masa başı işi zaten hep ondan aldım bu kiloları işede arabayla gelip gidiyorum.iki çocuğum var biri dört buçuk yaşında diyeri iki buçuk yaşında oğlan ikiside.asker yolu gözlüyorum ve zayıflamaya çalışıyorum

evet bugün kü menümü yazayım hemencik

sabah
kahvaltıdan önce 1 bardak sirkeli ballı ılık su
1 dilim t.b ekmek
bir çay kaşığı kadar tulum peyniri
4 tane yeşil zeytin
sirkeli domates, biber, salatalık
şekersiz çay

ara
yarım armut
1 tane ceviz

öğle
bol salata (yağsız,sirkeli)
1 kepçe yayla çorbası
5 yemek kaşığı pırasa yemeği

ara
1 tane muz

akşam
4 yemek kaşığı nohut yemeği
salata(yağsız, sirkeli)
2 yemek kaşığı kadar pırasa yemeği
1 küçük kase çorba

ara(böyle olacak)
şekersiz çay
1 tane galeta

yarım saat tempolu yürüyüş
2 litre su

bugünüm hiçte fena sayılmaz mı ne

ebyar canım bugünkü menün çok güzel..dengeli beslenmişsin.
ben de yazayım listemi
sabah
kahvaltıya kadar 3 bardak ılık su
kahvaltı
2dilim çavda ekmeği
1 hş yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 çay kaşığı bal
domates salatalık maydonoz

ara
yarım elma,yarım mandalin

öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak zeytinyağlı karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt çorbası

ara
elma

akşam
fırında somon
2 dilim t b ekmeği
salata

yarım saat yürüyüş yaptım..2,5 lt su..
ben de ilk güne göre fena sayılmam galiba..
yatana kadar çook acıkırsam leblebi yerim azıcık

bu arada ben çayı şekersiz içemiyorum...daha önce kilo verdiğimde de yapmadım bunu..ordan da tatlı ihtiyacım karşılanıyor napıym..1 tane atıyorum çok değil..

ebyar menü gayet iyi sadece ara öğünde meyve olarak muzu seçmesen daha iyi olurdu belki süt yoğurt olabilirdi
eflatun menün gayet iyi şekeri takma o da nazar boncuğun olur

sabah
1 bardak süt light
1 dilim ekmek
miktarini bilmiyorum tel peynir ama çok değildi
arada yarım paket etiform

öğlen
çorba
6 yemek kaşığı türlü
salata yağsız az tuzlu

akşam
2 lahmacun
2 bardak ayran

1 litre su 40dk yürüyüş

evde misafir vardi lahmacun yaptırmışlar dayanamadim söz veriyorum 2 hafta içinde kaçamak yok ama 2 nisanda doğum günüm o tarihe kadar 2 kilo vermişsem 1 dilim pastayı akşam yememek koşuluyla çok görmeyin

bu aksamin telafisi de olacak elbet 100 mekik cekicem uyumadan

ayyy tatlım sen de asker yolu bekliyormuşsun ben de o asker ocağına gittiği zamanlar başladım aşırı duygulandım ben de sevdiceğim bana bi kez daha aşık olsun deyi girdim bu yola yolun açık olsun tatlımmmmm mayıs gelsin bir an evvelll kilolar gitsin bir an evvelllll

21 martın ilk saatlerinde yazmak istedim :)bundan 5 yıl önce 15 kilo verdim ki iradem çok zayıftır özellikle diyete başlamadım.. şuan bile ne zaman diyet yapmak istesem daha çok yiyorum beynim mideme engel olamıyor :) ama inanmak çok daha etkili bu dönemde her istediğimi yedim ama az! ve daha çok su! günde 2-3 fincan mate çayı içtim (metabozlizmayı hızlandırır) akşamları ekmeksiz yemeğimide yedim ama elma sirkeli ve bol limonlu salatamıda ihmal etmedim ,hamurişini ve şekeri tamamen kestiğinizde otomatik zayıflıyorsunuz ve sadece 15 gün zorlanıyorsunuz 15 gün sonra mide küçülüyor istesenizde fazla yiyemiyorsunuz.ve ben 70den 55e düştüm 2 yıl öncesine kadarda ne yesemde almıyordum. PCO hastasıyım ve kullandığım ilaçlar özellikle bel bölgesinde yağlanma yapıyor 6 kilo aldım ve 1 yıldırda aynı kilomdayım diyetisyene gittim öncelikle ilacı bırakman lazım dedi bende şu aldığım 6 kiloyu vermek istiyorum hatta daha fazlasıda olabilir :) ben gibi hem PCO hastası olup hemde zayıflayanınız varmı? yaza koca bi göbekle girmek istemiyorummmm

Son düzenleme:
herkese günaydııınnn
beklenen gün geldi....ve bugün annemin misafirii var inşallah tutarım kendimi..
bi de elma sirkesi alayım bugün..daha önce kilo verdiğimde sabah ve akşam balla beraber içiyordum 1 kaşık.faydası oluyor..
yalnız çok fazla sıkı yapmaya kalkmayın kızlar vitamin eksikliği yaşamayın...benim gibi saçlarınızı kaybedersiniz sonra..
acelemiz yok..yavaş yavaş gidecek bidaha gelmiycek bu kilolar

günaydınlar hayatımız bugünkü hep bahar olsun inşallah kuş sesiyle uyanmak ayrı güzel

kesinlikle kendimizi kasmadan ama fazla da salmadan yavaştan vericez kiloları inşallah

rapunzelcim 3 yıl önce pco başlangıcı var demişti doktor başlangıcı nasıl oluyor bilmiyorum ama adet düzensizliği sivilce çene altında kıllanma vardı o zaman 76 kiloydum sonra çeşitli aralıklarla diyet deneyimleri ile geçen yıl 61-62lere indim bu sorunlarım kalmamıştı şimdi yine 70de çıkınca duzensizlestim ben glukofen kullanmıştım 3 ay falan sonra bıraktim ilacı

sabah ibre 70/71 arasıydı o sebeple ben de 71 kabul ediyorum
boy:1.63
başlangıc kilo:71
hedef kilo:58

günaydın kızlarrr
özlem canım 2 lahmacun hiç olmamış lütfen artık daha dikkatli ol çünkü bugun başlıyoruzzz
güzel ve bol kilo giden bir hafta olmasını diliyorum
benim başlangıç kilom: 56.8
olmak istediğim kilo: 54
inşallah 2-3 hafta içinde bu işi halletmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…