canım 1paket etimek çok değil mi?güne inanarak başlamak işe yarıyormuş
kalınca 1 ılık sirkeli su
sabah
5 zeytin 2si yeşil
2dilim etimek
yarım kk peynir
2 dilim salam
1 bardak light süt
öğlen
tavuk çorbası
akşam
1 patlican 1 kabak dolması olacak inşallah
arada(10:00/15:30)
toplam 1 paket etimek
tabiki canım bizim de motive olmamiz için takım arkadaslarina ihtiyacımız var mutlu oluruz
aslında hepimiz yapmamiz gerekenleri biliyoruz ama sorun şu ki yeterince motive olamıyoruz bu da bizi iradesizlige sürüklüyor öncelikle kararlı olmalıyız hicbirsey bizi yolumuzdan döndürmemeli
güzel o zaman yarın az yemeye başlıyorsun 1 gün alışma sürecin olsun 21 mart resmi başlangıcımızdır:) 1 ayda hedefimiz en az 4-5 kilo olmalı bu en sağlıklı olanı yani 21 haziranda hedefimize yaklasmis en az 10 kilo vermiş olmalıyız 10 kilo vermeden gitmek yok :)
hosgeldin eflatuncum inşallah güzel güzel zayıflayıp birer çiçek olucaz, inşallah bize çok fayda dokunacak güzel kilo vermişsin yine verebileceğine eminim
ben kağıda da yaziyorum dediklerimi bi kaç cümle duygumu beni motive ediyor
akranları belki saatler arası mesela 7-9 arası günlük menüleri yazıp eksiklerimizi değerlendiririz alınmaca yok doğru eleştiri yol gösterme çok
canım yolun uzun ama kararlı olduktan sonra çok kolayben varım...şimdiden heycanlandım...o zaman her perşembe sabah aç karnına tartılıp yazarız kilolarımızı...zaten hergün tartılmak moral bozuyor...
tabi önemli olan almamak verilen kiloları...verip verip alıyorum...çok moralim bozuluyor....evde 42 beden kıyafetim de var 48-50 de...inşallah bu sefer kalıcı olur..
canım yolun uzun ama kararlı olduktan sonra çok kolay
inşallah dilediğin kiloya inersin ve mutlu olursun
bu arada boyun kaç? kaç kilo olmak istiyorsun?
merhaba kızlar bende size katılabilirmiyim bende listede olmak istiyorum ben uzun zamandır yani eşim askere gideli diyetteyim 98 gün oldu bugün şimdiye kadar 12,300 verebildim.doksanla başlamıştım şimdi 77,700 ve eşim gelene kadar 71-72 olmak istiyorum gelmesine 57 gün var.banada destek olun.menü bildirimi yapalım kilo bildirimi yapalım yaza çıtır girelim inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?