21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

mrb kızlar....iki gündür işlerim vardı doğreu düzgün giremiyorum...bugünkü menümü yazayım..

sabah
2-3 çatal menemen
1 h yumurta
1 kk peynir
1 ç kaşığı bal
2 dilim tb ekmeği
az şekerli çay

ara
sütlü kahve

öğle
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık türlü

ara
2 tane mavi-yeşil bisküvi
beşi biyerde

akşam
1 dilim tb ekmeği
1 közlenmiş patlıcan
1 közlenmiş domates
2 köfte

ara
çay

suyu sayamadım
55 dak tempolu yürüryüş

Eflatunum gayet iyi bence ya sadece bana sanki çok fazla bulgur pilavı tüketiyormuşsun gibi geliyor özel bi sebebi mi var

Bugün aldığım kalori 1010 yani 19 kalori aşmışim ama takmiyorum gayet sağlıklı bi beslenmeydi ekmeksiz kaçamaksiz:)

Bugün meraktan basküle çıktım perşembe günü allahın izniyle yüzüm gülecek inşallah:)

Eflatunum gayet iyi bence ya sadece bana sanki çok fazla bulgur pilavı tüketiyormuşsun gibi geliyor özel bi sebebi mi var

kalkıp kendime özellikle yapmıyorum tabi dolapta daha önceden varsa yiyorum işte...çöpe dökmektense yemeye çalışıyorum...
ve bulgur çok faydalı..pirinç yerine bulgur tüketmeye çalışıyorum pilav yiyeceksem

Türkan nerdesin sesin çıkmıyor

Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak light süt
1 tane etimek

Öğlen
1 kase Sebze çorbası
1 adet tavuk schnitzel
Yağsız salata

Akşam
1 kase çorba
1.5 porsiyon karnıyarık

Aslında karnıyarık fazla gibi ama çok seviyorum patlicani:) aldığım kalori 1139 ama vicdanim çok rahat kaçamak yoktu
Biraz yorgunluğum geçerse leslie yaparım en kötü ihtimalle mekik çekerim

Artık herkes terkeetti burayi olsun ben tel başıma da olsa devam edicem
Sabah kahvaltim
1 bardak light süt
1 dilim salam
1dilim kaşar
1 adet etimek

Türkan nerdesin sesin çıkmıyor

Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak light süt
1 tane etimek

Öğlen
1 kase Sebze çorbası
1 adet tavuk schnitzel
Yağsız salata

Akşam
1 kase çorba
1.5 porsiyon karnıyarık

Aslında karnıyarık fazla gibi ama çok seviyorum patlicani:) aldığım kalori 1139 ama vicdanim çok rahat kaçamak yoktu
Biraz yorgunluğum geçerse leslie yaparım en kötü ihtimalle mekik çekerim
Buralardayim canim,merak etme.bence tavuk fazla.404 kalori listene baktimkarniyarik da cok.ama olmamiski bitanem,

Türkanim sen bu kadar kalori yakarak iyi kilo verirsin ama bence yediklerin az, biliyorsun az yemek de metabolizmayı yavaşlatiyo sağlıklı olan 1200 kalorinin altında kalmamak

Benim menüm
Öğlen
Yarım porsiyon mercimek çorbası
1 dürüm döner

Akşam
1.5 porsiyon sebze çorbası
2 kaşık fasulye kavurmasi

Aldığım kalori 920 yorgun olduğum için spor yapamıyorum 2 gündür kilom aynı inşallah aynı rakamlari yarın da görürürüm

Türkanim sen bu kadar kalori yakarak iyi kilo verirsin ama bence yediklerin az, biliyorsun az yemek de metabolizmayı yavaşlatiyo sağlıklı olan 1200 kalorinin altında kalmamak

Canım haklısın ama yetiyor bana.kendimi iyi hissediyorum.bu arada spor olarak 30 dk koşu bandı ,biraz da twister yapıyorum.başka sporlar aramakta artık yorulmak istemiyorum.ALLAH az da olsa devamlı olanı yapmamızdan hoşlanır.ben de biliyorsun hayat tarzım haline getirmek istiyorum.İNŞAALLAH bunu daimi yapa bilirim

Benim menüm
Öğlen
Yarım porsiyon mercimek çorbası
1 dürüm döner

Akşam
1.5 porsiyon sebze çorbası
2 kaşık fasulye kavurmasi

Aldığım kalori 920 yorgun olduğum için spor yapamıyorum 2 gündür kilom aynı inşallah aynı rakamlari yarın da görürürüm

Senin menün güzel ger zamanki gibi

herkese günaydııınnn:12: dün hiç giremedim nete menümü de yazamadım...ama önce kilo bildirimi yapayım...kızımı okula götürücem..geç kalmıym..

başlangıç--80.7
geçen hafta--77.5
bu hafta--76.4:52::52:
bu hafta giden--1100 gr
toplamda giden--4300 gr

çok mutluyum yaa....soğan suyunun faydasını da gördüm Allahın izniyle...1 ayı geride bırakıyoruz artık...ve çok şükür sağlıklı verdiğimi düşünüyorum..
sizin haberlerinizi de bekliyorum...hadi bakalım tartı zamaaaanııııı...

Evet geldi tartı günü baskul işte olduğu için 2 secenegim vardı ya tok karna tartılp 100gr fazla çıkmak ya da aç karna tartılp ardından işte yağlı şeyler yemek ben evde kahvalti yapıp fazla cikmayi seçtim

Kahvalti
1 bardak süt içine 1 tatlı kaşığı kahve ve 1 şeker kaşığı bal
1 etimek
1 kk kasar
Yarım dilim salam

Evet çok çok mutluyum tok karna tartı zamani
Başlangıç 73.6
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 70.8
Giden 1.4
Toplam giden 2.8

tebrik ederim kızlar süper kilo vermişiniz vallahi:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben çok fazla veremiyorum ama kendime koyduğum haftalık hedefe ulaşıyorum şükür :)
geçen hafta 55.5 kg
bu hafta 55 kg
giden 500 gram
toplamda verdiğim 1.8 kg
kızlar bana 38 beden bol geliyor ben 36 olmak istemiyorum o yüzden artık kilo vermek istemiyorum mümkün olduğunca kilomu sabit tutmaya çalışacağım
haftaya nişanlımın memleketine gideceğiz 4-5 gün kalacağız inşallah ordan kilo alıp dönmem :)

Son düzenleme:
Hepiniz haaaaarikasunız kızlar.tebrik ederim .benim kilomsa 67 busabah.düşüşe geçiyoruz İNŞAALLAH.4hafta oldu nerdeyse ama yapışti kaldı kilolar

Back
X