21 Mayıs transfer olan var mı

Ay hayırlı olsun :) pozitfileri bolca böyle çok belli bir şekilde gör inşallah
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar 🤲 bu sefer çok pozitif hissediyorum en başından beri eşimle bu embriyo bize çok sıcak geldi bilmiyorum hayırlısı tabi☺️ çünkü doktora transfer için kontrole gittiğimde doktor 8 yumurtan gelişmiş isterseniz bunları toplayalım sonra transfer yapalım dedi bizde kabul etmedik içimizden transfer olmak geliyor dedik ve transfer olduk. İnşallah sonu da güzel biter bu sefer. 🥹🙏

Bende gidip kuru kayısı erik aldım bir de kayısı suyu
Market meyvesularını içmeyin.özellikle transfer sınrası şekerli şeylerden,paketli şeylerden uzak durun.Marketten alınan kayısı suları zaten %1 gibi birşey içeriyor gerisi katkı maddeleri🙏🏼

Kızlar benim yakınımın 15 mayısta tek embriyo transferi oldu bugün 6.günü dün test yapmaya başladı üstteki test dün yapıldı alttaki bugün markası Predictor early sizce var mı

Eklentiler

• IMG_6517.webp
    IMG_6517.webp
    97 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_6515.webp
    IMG_6515.webp
    93,6 KB · Görüntüleme: 6
Bir de kabız olmamak için ne yapıyorsunuz
Transferin 15 gününden sesleniyorum kızlar naçizane bi kaç tavsiyem var transferden bi kaç gün önce geceden 1 tane kuru kayısı bor bardak suya koyın sabah aç karnına için kabızlıgı engeller sonrası lütfen sakin olmaya çalışın 😊embriyo sizinle temas ettiği andan itibaren onunla konuşun pozitif olun içinizden gelirse tesbih çekin ve en önemlisi kan gününden önce asla test yapmayın hepinizin işi rast gitsin bebeklerinize sağlıkla kavuşun 🌺🌺🌺🌺

Kızlar bugün transferimi oldum çok şükür herşey yolunda gitti 30 mayıs test günüm hakkımızda hayırlısı olsunn 🤲🤲 iyi şeyler düşünelim lütfen kötüyü olumsuzu çagırmayalım stresde yapmayalım rabbim inşallah nasip edicek🤲

Back
X