- 1 Ocak 2024
- 724
- 428
- 23
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarAy hayırlı olsun :) pozitfileri bolca böyle çok belli bir şekilde gör inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarAy hayırlı olsun :) pozitfileri bolca böyle çok belli bir şekilde gör inşallah
Market meyvesularını içmeyin.özellikle transfer sınrası şekerli şeylerden,paketli şeylerden uzak durun.Marketten alınan kayısı suları zaten %1 gibi birşey içeriyor gerisi katkı maddeleriBende gidip kuru kayısı erik aldım bir de kayısı suyu
Canım Doktor bana duphalac şurup kullanabilirsin demişti. Hiç bir transferim de de kabız olmadım çok şükür. Sanırım suyumu çok içiyorum anlamadım.Tem embriyo canım kabızlık karşıtı için de açıkcası kuru kayısı ve biraz daha yeşillik ağırlıklı besleniyorum iyi geliyor
Transferin 15 gününden sesleniyorum kızlar naçizane bi kaç tavsiyem var transferden bi kaç gün önce geceden 1 tane kuru kayısı bor bardak suya koyın sabah aç karnına için kabızlıgı engeller sonrası lütfen sakin olmaya çalışınBir de kabız olmamak için ne yapıyorsunuz
Allahım hayırlı haberlerimizi almayı nasip etsin bende yoğurdun içine zeytinyağ kayısı erik koyuyorum o da çıkarıyorilk iki tüp bebekte ben kabız olmuştum fena şekilde şuan hiç çıkmadığım kadar wc ye çıkıyorum. haşlanmış pancar badem ceviz incir falan yiyiyorum. zyetinyağı falan rahat çıkartıyor. bir de pastörize süt. pastörize olması önemliyşmiş. sabah akşam içiyorum. ilaçlar kabız yapıyor sanırım ama bugün 3. günüm rahatım
Aynı gün olmuşuz bana 2 Haziran dediler tarih senin erkenmiş ya :)Kızlar bugün transferimi oldum çok şükür herşey yolunda gitti 30 mayıs test günüm hakkımızda hayırlısı olsunniyi şeyler düşünelim lütfen kötüyü olumsuzu çagırmayalım stresde yapmayalım rabbim inşallah nasip edicek
![]()
amin amin ecmain :)Allahım hayırlı haberlerimizi almayı nasip etsin bende yoğurdun içine zeytinyağ kayısı erik koyuyorum o da çıkarıyor
5. Gün embriyosumu senindeAynı gün olmuşuz bana 2 Haziran dediler tarih senin erkenmiş ya :)
Evet canım tek embriyo5. Gün embriyosumu seninde
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah![]()
Benimde 21 i transfer günümdü 2 haziran sonuç günüm :) muhtemelen pazara denk geldi diye o şekilde yaptılar diye düşünüyorum 1 i değilde 2 si :)Evet canım tek embriyo
Merhaba ben de pazartesi opu olacağım , bişey sormak istiyorum kullanılan iğneler estradiol hormonunu yükseltiyor mu? Bugün kan verdim ilaçların 10. Günü 1494 çıkmış normal mi bu?Merhaba hanımlar uzuuuuun bir süreden sonra ilk transferimi inşallah 21 Mayıs Çarşamba olacağım aynı gün yahut yakın tarihte transfer olacak olan var mı ? Nasıl gidiyor duygu durumunuz
Merhaba ben de pazartesi opu olacağım , bişey sormak istiyorum kullanılan iğneler estradiol hormonunu yükseltiyor mu? Bugün kan verdim ilaçların 10. Günü 1494 çıkmış normal mi bu?Merhabalar, aynı şekilde benim de transfer günüm 21 mayıs. Benim ikinci olduğu için biraz sürece hakimim. Güzel haberler alalım inşallah
Merhaba e2 değeri yumurta sayısına paralel artış gösteriyormuş sanırım. Yani bence normal değerinizMerhaba ben de pazartesi opu olacağım , bişey sormak istiyorum kullanılan iğneler estradiol hormonunu yükseltiyor mu? Bugün kan verdim ilaçların 10. Günü 1494 çıkmış normal mi bu?
20 Mayıs:))Merhaba hanımlar uzuuuuun bir süreden sonra ilk transferimi inşallah 21 Mayıs Çarşamba olacağım aynı gün yahut yakın tarihte transfer olacak olan var mı ? Nasıl gidiyor duygu durumunuz