Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar bu sefer çok pozitif hissediyorum en başından beri eşimle bu embriyo bize çok sıcak geldi bilmiyorum hayırlısı tabi çünkü doktora transfer için kontrole gittiğimde doktor 8 yumurtan gelişmiş isterseniz bunları toplayalım sonra transfer yapalım dedi bizde kabul etmedik içimizden transfer olmak geliyor dedik ve transfer olduk. İnşallah sonu da güzel biter bu sefer.
Market meyvesularını içmeyin.özellikle transfer sınrası şekerli şeylerden,paketli şeylerden uzak durun.Marketten alınan kayısı suları zaten %1 gibi birşey içeriyor gerisi katkı maddeleri
Kızlar benim yakınımın 15 mayısta tek embriyo transferi oldu bugün 6.günü dün test yapmaya başladı üstteki test dün yapıldı alttaki bugün markası Predictor early sizce var mı