Kızlar herkeze merhaba beni aranızda bilen vardır doktor hatası yüzünden çok canım yanmıştı .eski konulardan denk gelmiştir belki ben ilk ameliyatım tamamen bilinçsizlik ve doktor hatasıydı .nefes problemim vardı ve burun ucu çok hafif düşüktü doktordan tek istediğim bu problemlerin gitmesiydi ama ne yazılı öyle olmadı sonuç hüsran çok kötü dönemler geçirdim ve çok uzatmıcam benim o günleri unutmama vesile olan doktora denk geldim Ahmet İslam küçük bir albüm oluşturdum benim durumda olup kararsız kalanlar için fikir olsun istedim şu an 10 gün kadar sonra 6 ay olacak k herseyden mutluyum böyle bile kalabilir. sizlerde istediğiniz burna kavuşursunuz inşallah önceden bir burnun insan yüzünü bu kadar değiştireceğini bilmiyordum taki estetik olmak gibi bir hata yapana kadar .Allaha şükürler olsunki en azından eski ifademe döndüm .tasarım 0/0 90 olacağını söylemişti doktorum ve oldu . Ve doğal oldu bence .sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.buarayada eski ameliyat olmadan önceki açtığın konuyu ekliyorum resimdeki ilk burun ilk estetik hatası olan burnum diğer 3 tasarımı doktorum yaptı ve ameliyat 3 resim baz alınarak yapıldı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-tasarimlardan-hangisi-guzel.834016/

Son düzenleme: