21 Temmuz 2015 ameliyat

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
132
323
İstanbul
Kızlar herkeze merhaba beni aranızda bilen vardır doktor hatası yüzünden çok canım yanmıştı .eski konulardan denk gelmiştir belki ben ilk ameliyatım tamamen bilinçsizlik ve doktor hatasıydı .nefes problemim vardı ve burun ucu çok hafif düşüktü doktordan tek istediğim bu problemlerin gitmesiydi ama ne yazılı öyle olmadı sonuç hüsran çok kötü dönemler geçirdim ve çok uzatmıcam benim o günleri unutmama vesile olan doktora denk geldim Ahmet İslam küçük bir albüm oluşturdum benim durumda olup kararsız kalanlar için fikir olsun istedim şu an 10 gün kadar sonra 6 ay olacak k herseyden mutluyum böyle bile kalabilir. sizlerde istediğiniz burna kavuşursunuz inşallah önceden bir burnun insan yüzünü bu kadar değiştireceğini bilmiyordum taki estetik olmak gibi bir hata yapana kadar .Allaha şükürler olsunki en azından eski ifademe döndüm .tasarım 0/0 90 olacağını söylemişti doktorum ve oldu . Ve doğal oldu bence .sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.buarayada eski ameliyat olmadan önceki açtığın konuyu ekliyorum resimdeki ilk burun ilk estetik hatası olan burnum diğer 3 tasarımı doktorum yaptı ve ameliyat 3 resim baz alınarak yapıldı☺️http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-tasarimlardan-hangisi-guzel.834016/

Son düzenleme:
Son düzenleme:
sonucdan memmun kalıp paylaşmak reklam mı oluyor ve sonuc paylaşmak yasakmı bbılgı amaclı soruyorum
Hayır reklama girmez, doktorunuzu sürekli öven ve kendisine yönlendirme yaptığınız mesajlar olmadıkça, ameliyatlarınızla ilgili memnuniyetlerinizi yazmanızda sorun yok.

Hayır reklama girmez, doktorunuzu sürekli öven ve kendisine yönlendirme yaptığınız mesajlar olmadıkça, ameliyatlarınızla ilgili memnuniyetlerinizi yazmanızda sorun yok.
tesekkur ederım bılgı verdıgınız ıcın zaten bende 2 yıl sonra sonucumu paylastım ve sonuctan memmun oldugumu dıle getırdım albumumde bıle doktor adı paylaşmadım:KK200:

tesekkur ederım bılgı verdıgınız ıcın zaten bende 2 yıl sonra sonucumu paylastım ve sonuctan memmun oldugumu dıle getırdım albumumde bıle doktor adı paylaşmadım:KK200:
reklam yok ortada doktor ismi verip ona kefilim kesinlikle ona olun ondan iyisi yök mu demiş , arkadaş sonucunu paylaşıyor merak edenler olmuş çok mesaj atanlar olmuş arkadaş tek tek yetişemediğindne toplu bir şekilde açıklama yapmak istemiş ben de dahil öok soru sormuştum kendisine bana doktor ismi bile vermedi sadece süreç hakkında bilgi verdi

reklam yok ortada doktor ismi verip ona kefilim kesinlikle ona olun ondan iyisi yök mu demiş , arkadaş sonucunu paylaşıyor merak edenler olmuş çok mesaj atanlar olmuş arkadaş tek tek yetişemediğindne toplu bir şekilde açıklama yapmak istemiş ben de dahil öok soru sormuştum kendisine bana doktor ismi bile vermedi sadece süreç hakkında bilgi verdi
tesekkur ederim canım ben albüme bile doktor ısmı koymadım sadece aldıgım mesajlardan dolayı aynı sıkıntıyı cekıp sonu merak edenler ıcın bır paylasım yaptım hepsi buydu konunun genelını okuyunca zaten reklamlık bır durum olmadıgını anlarlar:KK200::KK200::KK200:seni seviyorum

Ama hep aynı açıdan fotoğraf paylaşıyorsun önden ve diğer taraftan hiç fotoğrafın yok acaba diğer açılardan kötü mü diye düşünüyo insan o kadar güveniyorsan onları da paylaş. Gerçekten benim istediğim de bu ama diğer açıları paylaşmayınca şüphe duyuyorum sadece

Ama hep aynı açıdan fotoğraf paylaşıyorsun önden ve diğer taraftan hiç fotoğrafın yok acaba diğer açılardan kötü mü diye düşünüyo insan o kadar güveniyorsan onları da paylaş. Gerçekten benim istediğim de bu ama diğer açıları paylaşmayınca şüphe duyuyorum sadece

Revizyon için doktor araştırma lariniz nasıl gidiyor
Bende sizinle aynı düşüncedeydim
Birde çok iyi güvenebilicegim hekim bulursam
Hafif kemer bile düşünüyorum

Burun sırtı yükseltme için eklenen
Herhangi kikirdak kulaktan veya kaburga dan
Yerinden oynama veya erime çökme riski varmış buda revizyon olma ihtimalini öldürüyor bende
Hayat boyu bu burunla da yaşamak istemiyorum
Ancak revizyon dada eklenen kikirdaklar hep tehdit mi arz edicek ?

Doğranmış kıkırdak enjeksiyonu kemik tozu gibi yöntemler var onları araştırdın mı hiç? Ben de simulasyon programıyla istediğim şekli vermeye çalışıyorum. Çok da kafama takmamaya çalışıyorum. Artık zamanla kaygılarım azaldı. Doktorlarla görüşmeden internetten bakmayla bi karar vermek doğru değil bence. Ama maalesef izmirde olduğum için İstanbuldaki doktorlarla görüşmem biraz zor bekliyorum. Randevu falan aldım şimdiden çünkü iyi doktorlar çok yoğun. Bir de acaba burun büyütmek isteyenler için beklemek dezavantaj mı diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir şey okumuştum

Doğranmış kıkırdak enjeksiyonu kemik tozu gibi yöntemler var onları araştırdın mı hiç? Ben de simulasyon programıyla istediğim şekli vermeye çalışıyorum. Çok da kafama takmamaya çalışıyorum. Artık zamanla kaygılarım azaldı. Doktorlarla görüşmeden internetten bakmayla bi karar vermek doğru değil bence. Ama maalesef izmirde olduğum için İstanbuldaki doktorlarla görüşmem biraz zor bekliyorum. Randevu falan aldım şimdiden çünkü iyi doktorlar çok yoğun. Bir de acaba burun büyütmek isteyenler için beklemek dezavantaj mı diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir şey okumuştum

Aynen bende okudum burun büyütmek yada kalkikligi gidermek için çok arayı açmamak gerekiyor Muş ben 2 doktorun sayfasında okudum
Çünkü burun zamanla yerine oturuyor deri esnemiyormuş

bu kadar guvenıyorsan aska acılardan foto koy demıssınız pardon neye guvenıyorsam anlamadım benım kımseye bısey ıspatlamak gıbı bır derdım yok sonucumu paylastım hepsi bu

Doğranmış kıkırdak enjeksiyonu kemik tozu gibi yöntemler

Bu yöntemleri hangi doktorlar uyguluyor
Lütfen yazarmısıňız

ondende resım yukledım merak edenler bakabılır ama tekrar soyluyorum benım sonuc paylaşmmaktakı tek amacım sonuc hakkında bılgı vermek aynı durumları bende yasadım cunku ve kesınlıkle hıc bbırsey ıdda etmıyorum kendım begenıyorum ama yoruma acık

malesef bınu ben de çok duydum çpk bekleyince deri esnemiyormuş şekil vermek uzatmak genişletmek zor oluyormuş yakın zaman 6 ay sonrası iyiymiş diye duymuştum yalan olmasında bursan biri sanırım hadi burak diye bir doktora olmuş doktor çok geremedim derin esnemedi demiş ama o bayan 4 yıl ara vermiş ti

Back
X