21 yaşındayım. Erkek arkadasim ise 31. Ama şuan işi vs yok maddi olarak parlak sayılmaz. 1 senedir birlikteyiz. Maddi anlamın dışında(işi yok şuan) mükemmel bir erkek. Onu bekleyebilirim yıllarca Herşeyin düzelmesi için. Çünkü onun bana yaptığını manevi anlamda kimse yapmadi. Ve seviyor, seviliyorum Çokça. Maşallah diyim :) çevrem de birkaç kişi seninde yaşın geçiyor beklenmez ayrıl dedi (dediğim gibi 21 yasindayim) ben bu düşünceyi Saçma buldum insanlar 35-36 Yaşında evleniyor. Siz neler düşünüyorsunuz?
Yapmayın Allah aşkına ben de 21 yaşındayım 31 yaşında biri bize göre çok büyük .
İlgisi de seni yanıltmasın evlenince durumlar değişebilir .
İkiniz de çalışmıyorsanız nasıl geçineceksiniz ?
Evlenelim demiyor ki, ben beklerim de millet aceleye getiriyor diyor. Yaşın 21 olmuş evde kaldın misali laf ediyorlarmış. Değişik kafalar
Sanki 40 yaşına gelmişsin gibi konuşuyosun seviyorsan beklersin tabii daha 21 yaşındasın acelen ne?Okumuyorum ben. 1 haftadır işsizim. Biz işimize gücümüze girip toparlanıp öyle düşünüyoruz ama hemen değil. Beklenir değil mi
Okumuyorum ben. 1 haftadır işsizim. Biz işimize gücümüze girip toparlanıp öyle düşünüyoruz ama hemen değil. Beklenir değil mi
ben 23 yaşımda evlendım eşimde bende memurduk erken gerçekten erkendi yoruldum21 yaşındayım. Erkek arkadasim ise 31. Ama şuan işi vs yok maddi olarak parlak sayılmaz. 1 senedir birlikteyiz. Maddi anlamın dışında(işi yok şuan) mükemmel bir erkek. Onu bekleyebilirim yıllarca Herşeyin düzelmesi için. Çünkü onun bana yaptığını manevi anlamda kimse yapmadi. Ve seviyor, seviliyorum Çokça. Maşallah diyim :) çevrem de birkaç kişi seninde yaşın geçiyor beklenmez ayrıl dedi (dediğim gibi 21 yasindayim) ben bu düşünceyi Saçma buldum insanlar 35-36 Yaşında evleniyor. Siz neler düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?