21 yaş ve evlilik.

Milseyk

Dilemma
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
50
19
3
21 yaşındayım. Erkek arkadasim ise 31. Ama şuan işi vs yok maddi olarak parlak sayılmaz. 1 senedir birlikteyiz. Maddi anlamın dışında(işi yok şuan) mükemmel bir erkek. Onu bekleyebilirim yıllarca Herşeyin düzelmesi için. Çünkü onun bana yaptığını manevi anlamda kimse yapmadi. Ve seviyor, seviliyorum Çokça. Maşallah diyim :) çevrem de birkaç kişi seninde yaşın geçiyor beklenmez ayrıl dedi (dediğim gibi 21 yasindayim) ben bu düşünceyi Saçma buldum insanlar 35-36 Yaşında evleniyor. Siz neler düşünüyorsunuz?

21 yaş evlenmek için erken, acele etmeyin derim. Onu kim dediyse halt etmiş. Hiç kulak asma.

Çok erken bencede..
20 yaşındayım bende..

Evlenelim demiyor ki, ben beklerim de millet aceleye getiriyor diyor. Yaşın 21 olmuş evde kaldın misali laf ediyorlarmış. Değişik kafalar

Okumuyorum ben. 1 haftadır işsizim. Biz işimize gücümüze girip toparlanıp öyle düşünüyoruz ama hemen değil. Beklenir değil mi

İssizlik ve parasizlikla kuru sevgi karin doyurmuyor. Evlilikteki maddi zorluklar zaten aşkı bitiriyor. Hayata toz pembe bakiyorsun, yaşın icabi. Aci ama gercek.

Yani ben onunda durumunu toplamasını bekleyebilirim bir kaç yıl. Geç kalmadık dimi demek istedim

Okumuyorum ben. 1 haftadır işsizim. Biz işimize gücümüze girip toparlanıp öyle düşünüyoruz ama hemen değil. Beklenir değil mi
Sanki 40 yaşına gelmişsin gibi konuşuyosun seviyorsan beklersin tabii daha 21 yaşındasın acelen ne?

İşinizi gücünüzü oturtmadan evlenmeyin.

Nasıl oldu da evlenmek için acele eden senmişsin gibi anlaşıldı bu konu bööööyle izliyorum

En iyisini yapıyorsun beklemekle. Yaşın geçiyor diyenleri de hiç takma.

ben 23 yaşımda evlendım eşimde bende memurduk erken gerçekten erkendi yoruldum

Ahhh canım kızmada bana sen daha bebe sayılırsın ne yaşın geçmesi millet saçmalamış ben 24 yaşında evlendim bence en ideal 25 den sonra evlilik yapılması

Gencligim gidiyor acelem var desene :)
Belli bir yaştan sonra erkeni Geçi olmaz bence evliliğin. önemli olan şartlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…