21 yaş ve evlilik.

Kuzum ya daha çok çok ufak yaşın, aman ha !Sevgilin yaşayacağını yaşamış zaten o tabii acele eder. Kendini düşün lütfen.

21 yaş için "yaşın geçiyor" kalıbını kullanmak nedir ya? 21 yaşındayım henüz evliliği aklımın ucundan geçiremiyorum lakin kendini buna hazır hissedip evlenen arkadaşlarımda oldu. Biraz insanın kendini hazır hissetmesiyle alakalı. Ama bana sorarsan 21 yaş evlenmek için çoook erken.

Erkeni bırak neyle geçineceksiniz anlamadım
21 geç miymis şaşırdım valla
Bir de su var zorluklar aşkı zedeliyor

canım sen geç kalmamışsın da erkek arkadaşın 31 yaşında onun için çok geç olur beklemeniz yanlış anlama da yaşı küçük olanlar beklenir. Ailesi çevresi hiç destek olmuyor mu hiç birikim yapmamış mı bir iş bulsa hemen bir kredi çeker fazla masrafa girmeden evlenirsiniz bir yıl beraber çalışır borçları hafifletirsiniz .bende yaşı küçük old için bekliyorum ama şimdiki aklım olsa beklemez böyle yapardım 27 yaşındayım beklemek zor inan

21 yasinda gec kaldiysaniz bu evliligin normal yaşi ne? 18 mi? Reşit olur olmaz solugu nikah memurunun karsisinda mi almak gerekiyor?

Onu diyenler 14 ünde evlenenler heralde eskiler o mantıkla düşünüyolar benim dedem de öyledir:)

Yani ben onunda durumunu toplamasını bekleyebilirim bir kaç yıl. Geç kalmadık dimi demek istedim

Üzgünüm canım ama evde kaldın. Adamı bekle diyeceğim ama adamla da geç kalmissiniz nikah daireleri bir kaç sene sonra size hiç onay vermez. Ben de 21e kadar evlenememistim, evde kaldım. 27 yaş oldum zaman geçti tabi elimi eteğimi çektim aşktan dünyadan. Aman deyim sen geç kalma Mazallah

Yaşınız zaten evlilik için erken rahat 4-5 sene bile beklenebilir yani hayatın sizi bir anda yormaması adına yoksa kişi kendini ne zaman hazır hissediyorsa 10 yaş için kendi kararınız saygı duyarım ama bana göre fazla

21 yas evlenmek icin erken, yani beklemen skinti degil bu anlamda. Ama sendrn 10 yas buyuk isi gucu de olmayan birini niye bekliyorsun ki. Evlendikten sonra beklentileri karsilayabilecek mi? Daha en guzel yillarina.yerni girmissin..

Ne gec kalmasi evlilik icin erken yas bende 21 yasindayim ama evliligi dusunemem bile.

evde kalmissin ne ya..21 yas evlilik icin cok erken bi yas...ama sevgilin icin ayni seyi soyleyemem.bde 31 yasinda nasil daha isini gucunu oturtmamis anlamadm..10 yas bana gore fazla ..27 yasinda evlenseniz adam 37olucak.senn beklentilernle onunki col farkli olucak..hakkinizda hayirlisi olsunn

Ben senin yaşlarda, eşim de erkek arkadaşının yaşlarında. Miscik gibi anlaşıyoruz vallahi. Aksine benim en saygılı en sabırlı erkek arkadaşım oydu ve evlendik işte. Ben erken evlendim delilik yaptık. Ama sen istediğin kadar bekle, yaşı dert etme. Uyum varsa, sevgi saygı varsa gerisi boş. Rakamların bi önemi yok :)

Acele etme. Evde sorunlarının olduğu için evlenmek istiyorsun ama hiç gerek yok daha büyük problemler olmasın hayatında

Son düzenleme:
Neden bu gencecik yaşta kendinizden 10 yaş büyük birine ilgi duydunuz ? İşi de yokmuş bi geleceği de yok sanırım bu büyük yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…