- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi enchanting
-
Ciddi degildim bunu yazarken. Ama benim gordugum cogu kisi bu gorusu destekliyor maalesef. Beni de rahatsiz ediyor.
"'Bayanlar' x yapmalidir/etmelidir/olmalidir" seklindeki aptalca fikir beyanlarina cok fazla sinir oldugum icin boyle bir mesaj yazmistim. Yani ben "kadinlarin" eslerinden az kazanmalari gerektigini dusunmuyorum. Sanirim, boyle dusunen pek cok insan varoldugu icin, hakli olarak yanlis anlasildim. Bu ulkedeki (hatta dunyadaki) cogu erkek kendini kadinlardan ustun gordugu icin bir kadin ondan fazla kazandiginda dogal olarak komplekse giriyor. Kendinden asagida gordugu biri nasil ondan daha fazla kazanabilir? Sonuc olarak dedigin gibi kadini baska yollardan ezmeye calisiyor. Karisindan fazla kazaninca da tatmin olmuyor bu tipler. En yakinimda ornegi var cunku.bu genel bi düşünce.
sebebi de şu erkek az aldığı zaman kadındansa adam sıkıntı yaratabiliyor kompleks yapıyor kendini kanıtlamak için kadını değişik şekillerde zorluyor.
bu genelde ülkede böyle istisnalar var tabi.
karısından fazla kazanınca kendini bi halt sananlar da var bi de.
Merhaba akraba aracılığıyla tanıştık üniversite mezunu öğretmen namazını kılıyor 25 yaşında ayda ortalama 4bin civarı kazanıyor bana normal geldi. Napıyım nedersiniz? AYYYYY PARDON BEN ZATEN BU BEYFENDİ İLE HALI HAZIRDA EVLİYİM ZATENKizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Hee imammış,hey yarabbimhic aklima tanisma olayi gelmedi ilk okuyunca :)namaz kiliyor 31 yasinda 2100 maasi var deyince .namaz kilarak para mi kazaniyor sandim
gerçekten öğretmensen, eğitim cehaleti almamış ne yazikkiBenden az kazaniyor.ben ekderslerle birlikte 3500 kazaniyorum.takildigim nokta bu..
"'Bayanlar' x yapmalidir/etmelidir/olmalidir" seklindeki aptalca fikir beyanlarina cok fazla sinir oldugum icin boyle bir mesaj yazmistim. Yani ben "kadinlarin" eslerinden az kazanmalari gerektigini dusunmuyorum. Sanirim, boyle dusunen pek cok insan varoldugu icin, hakli olarak yanlis anlasildim. Bu ulkedeki (hatta dunyadaki) cogu erkek kendini kadinlardan ustun gordugu icin bir kadin ondan fazla kazandiginda dogal olarak komplekse giriyor. Kendinden asagida gordugu biri nasil ondan daha fazla kazanabilir? Sonuc olarak dedigin gibi kadini baska yollardan ezmeye calisiyor. Karisindan fazla kazaninca da tatmin olmuyor bu tipler. En yakinimda ornegi var cunku.
Vallahi hic yabanci erkek tanimadigim icin bir sey diyemeyecegim, ama Turk erkekleri konusunda haklisin.evet o yüzden erkekten erkeğe değişir durum. pasif agresif arkasından aldatan kötülük yapan ya da başka şekillerde hınç alan tipler de var.
gerçek özgüven yok çünkü erkeklerde genelde ülkede. ortalama bir türk kadını aç kalmaz açıkta kalmayacak bir işte çalışır formuna bakımına dikkat eder eli yüzü düzgündür her ortama uyum sağlayabilir. ama ortalama bir türk erkeği sosyal anlamda baya sıkıntılı kendine bakamaz bakımsızdır tek artısı çalışıp para kazanması. eğer çok kazanırsa diğer şeyleri gözardı edebiliyor en azından zenginim diye boş bir ego sahibi oluyor. ama kazanamazsa geriye elinde hiçbir şey kalmıyor çünkü donanımlı değil.
o yüzden yabancı erkekler için az kazanmak sorun değil. çünkü adam evde karısına yardım ediyor güzel yemekler yapıyor sevglisine karşı romantik. tabi orda daha özgürler alıp sevgilisini parka oturup yemek yiyebiliyorlar para çok büyük ihtiyaç değil. bu da egoyu ortadan kaldırıp gerçek aşk evliliklerini sağlıyor sonra çocukları da güzel doğuyor tabi :) (ay nerden nereye bağladım)
Ya şu yorumu okuyana kadar bir sekilde kendimi tuttum (disaridayim) ama bunu görünce gülmekten gözümden yaş geldi.Maşallah
Adımda kezban dersen bütün site düşüp bayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?