2100 lira kazaniyor.

Ciddi degildim bunu yazarken. Ama benim gordugum cogu kisi bu gorusu destekliyor maalesef. Beni de rahatsiz ediyor.

bu genel bi düşünce.

sebebi de şu erkek az aldığı zaman kadındansa adam sıkıntı yaratabiliyor kompleks yapıyor kendini kanıtlamak için kadını değişik şekillerde zorluyor.

bu genelde ülkede böyle istisnalar var tabi.

karısından fazla kazanınca kendini bi halt sananlar da var bi de.

"'Bayanlar' x yapmalidir/etmelidir/olmalidir" seklindeki aptalca fikir beyanlarina cok fazla sinir oldugum icin boyle bir mesaj yazmistim. Yani ben "kadinlarin" eslerinden az kazanmalari gerektigini dusunmuyorum. Sanirim, boyle dusunen pek cok insan varoldugu icin, hakli olarak yanlis anlasildim. Bu ulkedeki (hatta dunyadaki) cogu erkek kendini kadinlardan ustun gordugu icin bir kadin ondan fazla kazandiginda dogal olarak komplekse giriyor. Kendinden asagida gordugu biri nasil ondan daha fazla kazanabilir? Sonuc olarak dedigin gibi kadini baska yollardan ezmeye calisiyor. Karisindan fazla kazaninca da tatmin olmuyor bu tipler. En yakinimda ornegi var cunku.

Yazdiklarin biraz tuhaf olmuş ama seversen gecinirsin ayrıca bende esimle facede tanıştım namaz kiluyorum dedi maaşını sormadım biliyordum çünkü mesleğinden ve 1 ay sonra n isanlandik şimdi 1 yılı askindir evliyiz ikimizde çok mutluyuz.Ayrıcayok esarbi yok öğretmensiz nasıl konusursun ne arkadaşlar biraz anlayış sadece heycacica verin arkadaş zaten evlenmek istiyor ask arıyorum dememiş ve evlenince maddiyatta önemli oluyor istediğiniz gelmesin hanginiz eşinizle yaşarsınız bilmiyorum. Herşey kısmet

Bir insanla tanıştığında istersen dünyanın en mükemmel kriterlerine sahip olsun, evlilik hayatı çok değişik olabiliyor. Maddiyat bu yüzden belirleyici bir kriter olmamalı. Ama İstanbul'da yaşayan ve kirada oturan bir arkadaşım eşinin 1800 lirası ile geçiniyor yani az para değil 2100 tl.

hic aklima tanisma olayi gelmedi ilk okuyunca :)namaz kiliyor 31 yasinda 2100 maasi var deyince .namaz kilarak para mi kazaniyor sandim

Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Merhaba akraba aracılığıyla tanıştık üniversite mezunu öğretmen namazını kılıyor 25 yaşında ayda ortalama 4bin civarı kazanıyor bana normal geldi. Napıyım nedersiniz? AYYYYY PARDON BEN ZATEN BU BEYFENDİ İLE HALI HAZIRDA EVLİYİM ZATEN siz ne derseniz deyin

şaka olduğuna inanmak istedim ama sonraki yorumlarınızı görünce ikna oldum.
Para için, namaz kılıyor diye evlilik yapılmaz arkadaşım.
Burdaki konuları okuyor musun bilmiyorum ama bdv ye gir uzun uzun oku.
Aşık olunca eşin senden az kazansa bir önemi var mı zerre önemli değil.
Benimde maaşım 4000 eşimin benden düşük ama bir kere bile bunun muhabbetini yapmadık.
Sen direkt bu kafayla başlarsan evliliğe ilerde çok konularını okuruz burda.
sakin ol. Evlenmek için acele etme.

evet o yüzden erkekten erkeğe değişir durum. pasif agresif arkasından aldatan kötülük yapan ya da başka şekillerde hınç alan tipler de var.

gerçek özgüven yok çünkü erkeklerde genelde ülkede. ortalama bir türk kadını aç kalmaz açıkta kalmayacak bir işte çalışır formuna bakımına dikkat eder eli yüzü düzgündür her ortama uyum sağlayabilir. ama ortalama bir türk erkeği sosyal anlamda baya sıkıntılı kendine bakamaz bakımsızdır tek artısı çalışıp para kazanması. eğer çok kazanırsa diğer şeyleri gözardı edebiliyor en azından zenginim diye boş bir ego sahibi oluyor. ama kazanamazsa geriye elinde hiçbir şey kalmıyor çünkü donanımlı değil.

o yüzden yabancı erkekler için az kazanmak sorun değil. çünkü adam evde karısına yardım ediyor güzel yemekler yapıyor sevglisine karşı romantik. tabi orda daha özgürler alıp sevgilisini parka oturup yemek yiyebiliyorlar para çok büyük ihtiyaç değil. bu da egoyu ortadan kaldırıp gerçek aşk evliliklerini sağlıyor sonra çocukları da güzel doğuyor tabi :) (ay nerden nereye bağladım )

Vallahi hic yabanci erkek tanimadigim icin bir sey diyemeyecegim, ama Turk erkekleri konusunda haklisin.

Burada bir cok kisi uyarmasina ragmen hala neden profil fotonuzu kaldirmadinjz?
amac nedir baskasina ait bir fotuyumu ifsa ediyorsunuz diye dusunmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…