- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 333
- 30
- Konu Sahibi enchanting
Faceden tanistim, namaz kiliyor, 2100 tl kazaniyor.. ben bunlari mi okudum gercekten yarabbi inanamiyorum yaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azmis tabi sonucta begenmek anlasmak onemli degil yola devam diyelimKizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Sizin maaşınız 5000 falansa az tabiki
Belli ki evliliği kafana takmışsın, nefes alsın yetere doğru bir gidişatın var ama böyle olmaz, bu kadar pisliğin olduğu bir dünyada faceden tanıştım şuymuş buymuş diye eş seçilmez hayırlısı olsun aklını başına topla bak mesleğin falan da varmış resmi de kaldır bir gören olur