• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2100 lira kazaniyor.

Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz

Konularınızı takip ediyorum.
Yaşım geçiyor diye telaş ediyorsunuz ama kriterleriniz çok fazla.
İlla ki herkesin kriteri vardır ama 10 kriteriniz varsa 10'unu da sağlayacak birini bulmanız imkansız,ütopik bir düşünce.
Faceden birileri ile tanışmak... hemen maddiyat ile konuşmak ... bu şekilde olmaz...

Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz

Lutfen yanlis anlamayinda fazla yuzeysel anlatmissiniz sanki evlenmek icin evlenmek istiyor maadi daha yuksek olsa evet diyecekmissiniz izlenimi vermissiniz

Ne tanismaya ne duygulariniza ne karsi tarafin dusuncelerine girmemissiniz

Belli ki evliliği kafana takmışsın, nefes alsın yetere doğru bir gidişatın var ama böyle olmaz, bu kadar pisliğin olduğu bir dünyada faceden tanıştım şuymuş buymuş diye eş seçilmez hayırlısı olsun aklını başına topla bak mesleğin falan da varmış resmi de kaldır bir gören olur

Belli ki evliliği kafana takmışsın, nefes alsın yetere doğru bir gidişatın var ama böyle olmaz, bu kadar pisliğin olduğu bir dünyada faceden tanıştım şuymuş buymuş diye eş seçilmez hayırlısı olsun aklını başına topla bak mesleğin falan da varmış resmi de kaldır bir gören olur

Goren olsun diye yaziyosa ;)

Back
X