2100 lira kazaniyor.

Ben maasi azimsamanizi veya sorun etmenizi anliyorum bu konuda elestirmiyorum.herkesin beklentisi farklidir.
Benim elestiedigim nokta yyuzyuze bile gormedigin sadece yazistigin birinin herseyi tamam bir maasimi sorun.
Insanlar yillarca taniklari insana bile gun geliyor hic tanimamisim diyebiliyor.
Once yuzyuze konusun karakterini taniyin yazisarak evlilik kararimi olur

Yok ya, eski konularında bahsediyor. Öğretmen bayan.
Sanırım yorumlara bozuldu, konuya geri gelmeyecek gibi.

Namaz kısmına takılmıyorum. Muhtemelen kendi sordu, adam da cevap verdi, ki genelde namaz kılan insanlar, benzer eşler istiyor.
Ay öğretmense cidden aşırı üzüldüm ben ev hanımı gibi hatırlamışım.Ikisi de kötü tabiki de çocuk yetiştiren kişilerin bu kadar sığ olması aşırı düşündürücü.Yazık diyorum sadece

Komedi programı gibi ahahaeşimde o kadsr kazanıyor sayılır evin kira ben çalışmıyorum öliiim o zaman
gayette mutlu huzurlu bir evliliğim var
Bende sizinle ayni durumdayim kanaatkar olmak lazim bu durumda mutlu ve huzurlu olmak için.
Baska türlü hergun hir gur olur maddi konular yizunden

ya kızlar herşey para pul değil bir de memleket diyorsun büyükşehirde değilseiz 2100 lira ile geçinir gidersiniz,önemli olan mutlu olabilmek anlaşabilmek.

benim nişanlımda sıradan bir devlet memuru sözleşmeli ve maaşı 2400 kadroya geçerse biraz artacak ve geçen yıl polisliği kazandı ama ben istemedim parası iyi diye zor bir hayatı seçmedik,şuan bende atanmaya çalışıyorum inşallah atanırım 2 maaş yeter de artar bile

eğer parayı az buluyorsan bir süre sende çalış katkı sağla kusura bakmayın ama davul dengi dengine demişler,ne bekliyorsunuz doktorla pilotla falan mı evlenmek istiyorsunuz onlar da gidip kendine göre birilerini buluyor

Eger kriterleriniz bu sekildeyse ve ask aramiyorsaniz sosyal medyadan degil de tanidiklariniz vasitasiyla birileriyle gorusun bence. Turkiye standartlarinda ne bekliyorsunuz 5000 lira maas mi?

Namaz kılmak iyi insan olduğunu göstermezki. Her hafta dini sohbetler düzenleyip Allah kitap diyenlerin hainligine şahit oldu bu ülke. Sorun maaşı ise öğretmen maaşı da çok değil ki zaten. B3nce tanisin bir yüz yüze gelin. Hemen pat diye evlenecek değilsiniz zaten, huyunu suyunu öğrenin sonra nasipse olur

Parada onemli de once bi tanisaydin keske.Huyu suyu nasil uyusabiliyor musunuz yoksa cooook mutsuz olursun.Saka gibi.Bi de sen sormadan namaz kiliyorum dediyse biraz temkinli ol.Bana kalirsa netten hic tanisma belki kac kiza yazdi ama sen bilirsin tabi

Back
X