• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2100 lira kazaniyor.

Icim rahat etmedi daha mantıklı bi yorum yapacağım.Bi kac kez daha görmüştüm siz evlenmek istiyorsunuz ama böyle olmaz bu işler.Varsa yakinlariniz aracı olsun zaten mantık evliliği yapacak gibi duruyorsunuz.Ama bu şekilde mantıksız bi mantık evliliği olacak.2100 günümüz şartlarına göre çok az ama sizde çalışırsınız 3500 3600 bandına çekersiniz maaşı ona çok takılmayın.Namazı falan kriter haline getirilmesine takılın mesela daha çok.

Belli ki evliliği kafana takmışsın, nefes alsın yetere doğru bir gidişatın var ama böyle olmaz, bu kadar pisliğin olduğu bir dünyada faceden tanıştım şuymuş buymuş diye eş seçilmez hayırlısı olsun aklını başına topla bak mesleğin falan da varmış resmi de kaldır bir gören olur

Önceki açtığı konularda da fotonuzu kaldırın, velilerinizden tanıyan çıkabilir diyen çok oldu ama konu sahibi ısrarla profil fotosunu kaldırmıyor.

Ogretmenmis
Dusunebiliyor musunuz ?
Ogretmen cocuklari gelecege goturen ,ufkunu acan ,vizyon kazandiran temel taslardan biri ..
Bugun de bi baskasi adina utandim cok sukur...
Ev hanımıyım dediğini hatırlıyorum konu sahibinin meslek kısmı yanlış muhtemelen :(

Ev hanımıyım dediğini hatırlıyorum konu sahibinin meslek kısmı yanlış muhtemelen :KK43:
Yok ya, eski konularında bahsediyor. Öğretmen bayan.
Sanırım yorumlara bozuldu, konuya geri gelmeyecek gibi.

Namaz kısmına takılmıyorum. Muhtemelen kendi sordu, adam da cevap verdi, ki genelde namaz kılan insanlar, benzer eşler istiyor.

Kendi evi varsa gecinilir.biz o mikyara yakin bir parayla kucuk bir yerde geciriyoruz.hemde kirada.
Mesele para pul .namaz niyaz degilki adam nasil biri durustmu mesela .Dovermi sovermi.temizmi pasaklı mi.sorumluluk sahibimi ve dah bir cok sey bilmeniz lazim hakkinda.
..........

Kendi evi varsa gecinilir.biz o mikyara yakin bir parayla kucuk bir yerde geciriyoruz.hemde kirada.
Mesele para pul .namaz niyaz degilki adam nasil biri durustmu mesela .Dovermi sovermi.temizmi pasaklı mi.sorumluluk sahibimi ve dah bir cok sey bilmeniz lazim hakkinda.
..........

onlar 2. planda 2100 e geçinebileceğine gözü keserse o aşamaları değerlendirecek..

Back
X