2100 lira kazaniyor.

Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Sen kaç para kazanıyorsun ne özelliğin var
Evin var mı neyin var ?!!!!!
Adam yazdı diye evlenecek mi birde maaşını demiş ben olsam engellerdim

Bende anlayamadim namaz konudunu neden sacma sapan buldugunuzu benim icinde namaz onemli bi faktor mesela kafamda belirledigim.tum kriterler tamam olsa fakat namaz kilmiyor oksa kabul etmem fakat baska sartlardan vazgecebilirim

Sonucta herkesin olmazsa olmazlari vardir

Boyle yazdigim icin yanlis anlasildim galiba bende namaz kilan biriyim yani faceden yazan biri ne kadar ciddi olabilir ki namaz kiliyorum maasim su cok sacma geldi bana o yuzden oyle yazdim

foto benim diyorsun ve öğretmen olduğunu söylüyorsun. seni, hiç mi tanıyan yok koskoca sitede? velisi öğretmeni aile ve okul çevresi muhakkak bir kişi denk gelir tanır.bunu nasıl göze alıyorsun arkadaş? bir öğrencinin şu konularını okumasını ister misin? o yüzden sen gerçek değilsin!!! başkasının fotosunu da kullanma mahkemelik olursun bak. ya konuların öğretmen olduğun vs. yalan ya da foto yalan. hangisiyse artık!

Canımmmm benim ne güzel geldi şu anda bana bir bilseniz. ...çok teşekkür ediyorum güzel bakan gözlere. ..güzel yorumlayan kalbe....sevgiler

hehehehhe vallahi fotoyu görünce söylemeden geçemedim , hepiniz ayrı ayrı çok şeker çıkmışsınız. Kızınız da ayrıca çok şekermiş.:KK28:

Faceden biri yazdi...

Yanlis anlamayin ama faceden yazan birini bile aday olarak goruyorsaniz beklemeyin bence.

Ne yalan soyleyim bende o civar aliyorum o maasta ki adama bakmam baktim da noldu madalya mi verdiler soyup sogana cevirdiler.Para onemli degil diyenlere selam olsun:KK3:ammmma paradan daha onemli olan seyleri de cok onemse.Karakteri nasil ilgili mi ilgisiz mi sana kibar davranip baska insanlara kaba mi davraniyor,annesiyle arasi nasil,karar verirken sana danisiyor mu,kadinlar hakkinda gorusleri nasil ,adaletli bi insan mi,sadaka verir mi,siyasi gorusu nasil.... O kadar cok sey var ki

Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
esra erola çık kriterlerini anlat orda bulursun belki. bu nasıl bi konu allahım...

Boyle yazdigim icin yanlis anlasildim galiba bende namaz kilan biriyim yani faceden yazan biri ne kadar ciddi olabilir ki namaz kiliyorum maasim su cok sacma geldi bana o yuzden oyle yazdim

Bende sanirim yorumunuzu yanlis anlamisim haklisiniz fakat sanirim konu sahibi ve soz konusu kisi evlilik niyetiyle gorusmusler gibi geldi bana o yuzden tanisma tanistirma faslinda bu gibi seyler konulmus sanirim

Para önemli ama herşey demek değildir,karakteri nasıl siz ona bakın..Çok parası olan ama adam olmayanlarla dolu etraf.

vay arkadaş benim eşimin maaşı da 2 bin. ölmüşüz de ağlayanımız yok herhalde :işsiz:

İnternetten evlilik için tanışmak riskli bir iş.. karşınizdaki insanın yalan söyleyip söylemediğini bilmiyorsunuz. İnternetten tanisipta evlenen çok kişi var mutlu olanlarda var ama yinede çok güvenmeyin. Evlenmek istiyorsanız akraba arkadaş eş dost vasıtasıyla birileriyle tanışabilirsiniz Bu çok daha güvenli. Bide yaşım geçiyor diye acele etmenize gerek yok İngilizce öğretmeni siniz sanırım çok güzel bi mesleğiniz var sabredin biraz nasip deyin daha iyileri çıkacaktır karsiniza.. bide burada kendi fotosunu koyan daha önce görmedim.

İnternetten evlilik için tanışmak riskli bir iş.. karşınizdaki insanın yalan söyleyip söylemediğini bilmiyorsunuz. İnternetten tanisipta evlenen çok kişi var mutlu olanlarda var ama yinede çok güvenmeyin. Evlenmek istiyorsanız akraba arkadaş eş dost vasıtasıyla birileriyle tanışabilirsiniz Bu çok daha güvenli. Bide yaşım geçiyor diye acele etmenize gerek yok İngilizce öğretmeni siniz sanırım çok güzel bi mesleğiniz var sabredin biraz nasip deyin daha iyileri çıkacaktır karsiniza.. bide burada kendi fotosunu koyan daha önce görmedim.
Haklisiniz cok tesekkur ederim anlayisiniz icin...

Ya bu konunun sahibi hep bana troll üye gibi geliyor, açtığı konular olsun, insanların konularına yazdığı mesajlar olsun. Profil fotoğrafı da bariz başkasının, troll maksatlı alınmış bir üyelik gibi, ciddiye alamıyorum hiç. Yönetime bildirdim, bir incelesinler hesabı.

Back
X