• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2100 lira kazaniyor.

Kızlar çok gitmeyin konu sahibinin üstüne
Profesyonelce değil ama hepimizin aklımızdan evleneceğimiz adamın ne kadar kazandığı geçer
Sadece acemice konu açmış safça soru sormuş:)

Kızlar çok gitmeyin konu sahibinin üstüne
Profesyonelce değil ama hepimizin aklımızdan evleneceğimiz adamın ne kadar kazandığı geçer
Sadece acemice konu açmış safça soru sormuş:)
Konu sahibesi ne olursa olsun evlenecek biri olsun dediği için ciddiye alınmıyor, bir ara hakikaten nefes alsa yeter'e bağlamıştı, konularının ciddiyetle yorumlanmamasının sebebi bu ama yine de tiye alınması hoş olmuyor, adamın maaşını sormuş veya bir şekilde öğrenmiş, normalde eğer aşık değilseniz mantık evliliği yapacaksanız ilk bilmek istediğiniz yaşam standartlarıdır, şahsen sorması bana komik gelmedi, ben yapmam ama yapanı da yadırgamıyorum, cicim ayları bitip fatura, kira gibi giderler gerçeğine döndüğünüzde maddiyat yüzünü gösteriyor, evleneceksem rahat edeyim düşüncesi yanlış bir düşünce değil.

Tamam kimimize ters geliyor fakat bunu sormasında bir yanlışlık yok.

3500 müş şimdi gördüm.Evlenme tabi ki görücü usulüymüş zaten.Gerçi aşk olsa da mantık da gerekli.

Niye yüklenildi bu kadar ? Çalışmayan kadınlar zengin adamlarla evleniyor konu sahibi kendi gelirine denk istemiş çok mu ?

Merak ediyorum kk da zengin koca kapaklayan yok mu hiç.Olsa bile onlar da desteklemez konu sahibini.Tek biz bulalım zengini kafası:kk77:

Herkes maasa bakar simdi bu bir gercek.
Ama faceten yazana ben cevap dahi vermem ki zaten spama duser falan.
Faceten konus maas sor ogren daha tanismak yok ask yok sevgi yok maas iyi mi de.
Hayir iyi degil cok cok az.
Hee cok iyi 1 maas olsa ne olacak ki sanal bisi bu ergen gibi.dedem yasindakilerde afedersin abazalarda faceten yaziyor duyuyorum.
Dikkat et ve dusunceni biraz degistir.
Ask istiyor olabilirsin sevgili istiyor olabilirsin fakat bunun yolu sanal dunya degil

Ev hanımıyım dediğini hatırlıyorum konu sahibinin meslek kısmı yanlış muhtemelen :KK43:
Bunları yazanın bir öğretmen olduğunu düşünmek istemiyorum zaten . Gördüğü bildiği biri netten yürüyor olsa bir derece kabul edilebilir o da evlenmek maksadıyla değil ..bilemedim ne denir ...

Yüzünüz bana tanıdık geldi ama hemcinsim olarak değil :KK64::KK64:

Burda icini dokmenin kotu yonu de bu oyle mesajlar var ki burada derdimi anlattigima pisman oluyorum..

Burda icini dokmenin kotu yonu de bu oyle mesajlar var ki burada derdimi anlattigima pisman oluyorum..
Konun biraz yarım kalmış çıktığım çocuk benden az maaş alıyor evlenmeyi düşünüyoruz geçinebilirmiyiz yazsaydınız olurdu sanki ama biri bana yazdı Facebook tan 2100 tl maaş alıyormuş yazmışsınız

Ne alakasi var arkadasim sen sormusun bizde sana soyluyoruz.Facede rastgele birini bulmusunuz namaz kiliyorum demis 2 500 maas aliyorum demis sende evlenmeye karar vermisin gecinirmiyiz diye soruyosun turkiyede yasiyosun kime guvenerek bir seferde evlenme kararini aliyorsun iyiligin icin konusuyoruz kimse senin kotulugunu istemez.dogrular aci geldi sana sanirim

Benden az kazaniyor.ben ekderslerle birlikte 3500 kazaniyorum.takildigim nokta bu..
Nette sal -eşarp bağlama videoları var .bir bak istersen . Kırmak için söylemiyorum .belki elin alışık değildir ,daha iyi görünürsün .
Senin maasınla birlikte 5000 ı geçiyor .niye takıldın ki buna ?

Ne alakasi var arkadasim sen sormusun bizde sana soyluyoruz.Facede rastgele birini bulmusunuz namaz kiliyorum demis 2 500 maas aliyorum demis sende evlenmeye karar vermisin gecinirmiyiz diye soruyosun turkiyede yasiyosun kime guvenerek bir seferde evlenme kararini aliyorsun iyiligin icin konusuyoruz kimse senin kotulugunu istemez.dogrular aci geldi sana sanirim
Daha görüştümü yüzyüze onu bile yazmamış 10bin alsa ama yüzyüze görüşünce moron çoksa nolacak ileride geçinebilecekmiyimden önce aşılması gereken aşamalar var zaten birden level atlatmış olaya

Back
X