• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2100 lira kazaniyor.

Ya bu konunun sahibi hep bana troll üye gibi geliyor, açtığı konular olsun, insanların konularına yazdığı mesajlar olsun. Profil fotoğrafı da bariz başkasının, troll maksatlı alınmış bir üyelik gibi, ciddiye alamıyorum hiç. Yönetime bildirdim, bir incelesinler hesabı.
Ciddiye almayabilirsiniz yonetime de bosyere bildirdiniz ben fake degilim.baska isiniz yok mu kuzum

Genelde öğretmenliğine vurulmuş da öğretmenler de insan zaten. Eğitim fakültesi mezunu bile değil belki , iki aylık formasyonla da öğretmen olunuyor. Eğitim fakültesinde dahi kimseye üst düzey insan modeli yüklenmiyorki. Ya da sen bu bölüme uygun musun diye herhangi bir test yapılmıyor. Her bölümde olur böyle şeyler. Öğretmen diye çok abartmamak lazım. Gönül isterdi her öğretmen çocuklara kişiliğiyle de örnek olsun ama olmuyor ne yazıkki. Meb batık durumda, bu konu çok eksik ne yazıkki. Değerler eğitimi dersi var ama bu sadece çocuklar için

Ciddiye almayabilirsiniz yonetime de bosyere bildirdiniz ben fake degilim.baska isiniz yok mu kuzum

Tek bu fikirde olan ben değilim. Fake değilseniz zaten rahat olmalısınız, değilseniz özrümü de dilerim zaten. Malumunuz burası anonim bir platform, şüphelenilmesi doğal. Yönetime bildirmem 10 saniyemi falan aldı, işim olsa da olmasa da bildiririm yani.

Ben dalga geçmeyeceğim de arada bir yorum vardı.

Ben de üzüldüm bu durumunuza.

Bu kadar merkez nokta haline gelmiş bir sorun mu sizin için?

Yani yeni tanıştığınız biriyle böyle düşünmeniz, hemen hesaplamaya çalışmanız tuhaf.

Tabi çok etkilenmediyseniz.

Son düzenleme:
Namaz kılıyor diye belirtilmesini çok anlamsız buluyorum konularda

Kılan birinin istenmesi değil sebebi. O olabilir ama buraya kıldığını yazmak gereksiz

Ne ayıp bişey ya. Adama maaşını mı sordun ne kadar değişiksiniz bayan..
Ben eşimin maaşını sormuyorum. Biri sorunca gerçekten bilmiyorum sormadm hiç diyorum. Yahu şimdiden adamın maaşını sorman beni irite etri. İnşallah trollsündür

Yani sizde bana ilginç geldiniz.Tabi ki konu sahibi tanımadığı bir kişiyi onun maaşına göre değer verip değerlendirme yapıyor.
Gerçekten eşinizin maaşını bilmiyor musunuz? Bu da farklı bir tutum:işsiz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Profiline "5000 den az alanlar yazmasın"uyarısı ekle ...evi ve arabası da olsun. Annesi -babası olmasın . Hatta yetiştirme yurdunda büyümüş olsun .görümce ve eltilerden otomatik kurtulmuş olursun . Hem 2100 ne , kuaförüne yetmez .............

Gerçek olamazsınız, olmamalısınız. Bir ihtimal gercekseniz sonunuzu hiç iyi görmüyorum...

Off kocam beni bıraksın 5 senelik memurum 2500 lira anca kazanıyorum üzüldüm halime
Sen ne üzülüyorsun haline ? Bırak ben üzüleyim. .çalışmıyorum ,üstüne bide öğrenciyim .gelirim yok ,giderim çok .dur ben söyleyeyim bir de manevi tazminat davası açsın kocam bana ..malum yıprandık yıllar içinde ,hem çocuk ,hem okul,hem ev :)

Back
X