22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Sabah yapacagım ınsallah senin testler nasıl koyulasma var mı
Benim yarın iğne hariç 12. Gün dün hiç çizgi yoktu yani böyle kuruma çizgisi bile yoktu bugün iki test yaptım ikisindede gözle zor görünen çizgi çıktı eğer varsa yarın bir tık belli olmalı diye düşünüyorum zaten pazartesi kan vercem

Merhaba kızlar bugün 16. Günüm adet olmam gerekiyordu hâlâ olmadım bugün test yaptım şu şekilde çıktı hamilelik olabilir mi kuruma çizgisi mi bilemedim testler beni o kadar çok yanılttı ki

Eklentiler

• IMG_20231007_233005.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar testler negatif artık adeti bekliyorum ama normalde hiç göğüs ağrım olmazdı böyle aşırı ağrıyor sizinde var mı iğne ilaç mı yaptı acaba

Kızlar testler negatif artık adeti bekliyorum ama normalde hiç göğüs ağrım olmazdı böyle aşırı ağrıyor sizinde var mı iğne ilaç mı yaptı acaba
Benim bugun 17. Gunum kahverenginleke var şuan camasirimda yerlesme kanamasidir insallah dicem ama bence adet oldum

Benim bugun 17. Gunum kahverenginleke var şuan camasirimda yerlesme kanamasidir insallah dicem ama bence adet oldum
Bende bugün iki test daha aldım. 12. Gün iğne hariç akşam yapcam birini diğerini yarın bugün negoydu çünkü bilmiyorum ya Allah'ım inşallah umutlarimizi boşa cikarmaz

Bende bugün iki test daha aldım. 12. Gün iğne hariç akşam yapcam birini diğerini yarın bugün negoydu çünkü bilmiyorum ya Allah'ım inşallah umutlarimizi boşa cikarmaz
Benimde 11. 12 pozitif cikti kanda negatif cikti sonra 13. Yine pozitif kaset testte. 14 15 16 negatifti. Bugunde adet oldum 17. Gün malesef birdahaki aya artık

Benimde 11. 12 pozitif cikti kanda negatif cikti sonra 13. Yine pozitif kaset testte. 14 15 16 negatifti. Bugunde adet oldum 17. Gün malesef birdahaki aya artık
Benim 10. Günden beri negatif fi dün silik gördüm ama cokcokcok silik bugün test dağıldı bakalım şimdi gelince yaparım bir tane yarın da kan duphaston a başladım varsa durur yoksa adet olurum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…