- 17 Kasım 2018
- 1.865
- 1.130
- 133
- 28
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
12 ise vardor canısıİpne haric 12. Günüm ateş takibi yapıyorum ona göre de 10. Gün catlamanın
Sabah yapacagım ınsallah senin testler nasıl koyulasma var mı12 ise vardor canısıİnşallah yarın bir tane daha yap
Benim yarın iğne hariç 12. Gün dün hiç çizgi yoktu yani böyle kuruma çizgisi bile yoktu bugün iki test yaptım ikisindede gözle zor görünen çizgi çıktı eğer varsa yarın bir tık belli olmalı diye düşünüyorum zaten pazartesi kan vercemSabah yapacagım ınsallah senin testler nasıl koyulasma var mı
Yarın koyulaşır inşallah haberleşelim sabahBenim yarın iğne hariç 12. Gün dün hiç çizgi yoktu yani böyle kuruma çizgisi bile yoktu bugün iki test yaptım ikisindede gözle zor görünen çizgi çıktı eğer varsa yarın bir tık belli olmalı diye düşünüyorum zaten pazartesi kan vercem
İnsallah sende attığında beni etiketle goremezsem bende çıkarsa atacağım yYarın koyulaşır inşallah haberleşelim sabah
Tamam etiketlerimİnsallah sende attığında beni etiketle goremezsem bende çıkarsa atacağım y
Bel ağrım kasik ağrım ve sk tuvalet harici bir belirtim yok
Bende sol taraf bel ve kasık ağrısı var bayaTamam etiketlerim
Belim ağrıyor benim de ama bugün çok yoruldum ondan da olabilir
Güzel habere işarettir inşallahBende sol taraf bel ve kasık ağrısı var baya
Negatiffff......Güzel habere işarettir inşallah
Umut kaybetmek yok forumda cok okudum sonradan pozitife dönen inşallah dönecek senindeNegatiffff......
Merhaba günaydın, tekrarladınız mı testi? Silik çizgi vardı dün, şimdi yok mu??Negatiffff......
Ya bu testte bir sıkıntı yMerhaba günaydın, tekrarladınız mı testi? Silik çizgi vardı dün, şimdi yok mu??
İğneden sonra kacıncı gününüzKızlar testler negatif artık adeti bekliyorum ama normalde hiç göğüs ağrım olmazdı böyle aşırı ağrıyor sizinde var mı iğne ilaç mı yaptı acaba
Benim bugun 17. Gunum kahverenginleke var şuan camasirimda yerlesme kanamasidir insallah dicem ama bence adet oldumKızlar testler negatif artık adeti bekliyorum ama normalde hiç göğüs ağrım olmazdı böyle aşırı ağrıyor sizinde var mı iğne ilaç mı yaptı acaba
Bende bugün iki test daha aldım. 12. Gün iğne hariç akşam yapcam birini diğerini yarın bugün negoydu çünkü bilmiyorum ya Allah'ım inşallah umutlarimizi boşa cikarmazBenim bugun 17. Gunum kahverenginleke var şuan camasirimda yerlesme kanamasidir insallah dicem ama bence adet oldum
Benimde 11. 12 pozitif cikti kanda negatif cikti sonra 13. Yine pozitif kaset testte. 14 15 16 negatifti. Bugunde adet oldum 17. Gün malesef birdahaki aya artıkBende bugün iki test daha aldım. 12. Gün iğne hariç akşam yapcam birini diğerini yarın bugün negoydu çünkü bilmiyorum ya Allah'ım inşallah umutlarimizi boşa cikarmaz
Benim 10. Günden beri negatif fi dün silik gördüm ama cokcokcok silik bugün test dağıldı bakalım şimdi gelince yaparım bir tane yarın da kan duphaston a başladım varsa durur yoksa adet olurum artikBenimde 11. 12 pozitif cikti kanda negatif cikti sonra 13. Yine pozitif kaset testte. 14 15 16 negatifti. Bugunde adet oldum 17. Gün malesef birdahaki aya artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?