22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Merhaba, benim de bugün 10. günüm. Erken gebelik testi yaptım sabah, tamamen negatifti. İlk iğnemde de tam 10. gün negatif olmuştu. Hayırlısı bakalım. Siz kaçıncı günden beri test yapıyorsunuz?

Merhaba, benim de bugün 10. günüm. Erken gebelik testi yaptım sabah, tamamen negatifti. İlk iğnemde de tam 10. gün negatif olmuştu. Hayırlısı bakalım. Siz kaçıncı günden beri test yapıyorsunuz?
10 dan beri onda biraz silikdi benim iğne dahil ama 11 . Gün tamamen negoyu gördüm bugün çok çok çok sılik bir çizgi vardı ama beş dakika geçince testi attım yeniden bakmayım diye şimdi yarını beliuorum yarın iğne dahil 13 bakalım ne cikcacak

Yani sadece 1 gün tamamen negatif gördünüz, negatifin ertesi günü silik çizgi belirdi değil mi?

Evet ama bu siliklik aşırı bir silik gözle zor gorunuyor
Ay heyecanlandım Kendi hcg değeriniz olabilir Yarın ve ertesi gün koyulaşıp koyulaşmadığına mutlaka bakın koyulaşırsa tebrikleeeeer
Bende iğne etki etmedi ama bir tane bile etki eden görsem umutlanacağım tekrardan. Henüz bekleyenler için kalpten diliyorum

Şimdi dün ve bugünun testlerine baktım dün ki kuruma cizgsii bile yok bugunkinde var oğlum da iğne ile oldu brnim 6. Denemede bu ikinci bakalim ne olacak şimdi aldım çöpten baktım dayanamadım geri ben gözle görüyorum ama telefonda çıkmıyor bugün kan versem 2-3 çıkar arada kalırım en iyisi pazartesi diom ama içimde de umut olusuyor böyle en iyisi dusunmememk

Başka testiniz varsa yarın sabah yine yapın. Eğer varsa koyulaşır zaten.

Bnmde bugün 15. Gün ilk idrarla test yaptım negatif kan vermicem o yüzden adet günüm geçerse ozman giderim ama yine hüsran belli hiç birimizde göremedik pozitifi çok üzüldüm
Bu sabah bende test yaptım negatif benimde malesef sağlık olsun demekten baska avutma sekli bulamıyorum inşallah önümüzdeki ay. Bend ebuhun kan vericektim ama vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…