- 2 Mayıs 2015
- 989
- 493
- 103
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Merhaba, benim de bugün 10. günüm. Erken gebelik testi yaptım sabah, tamamen negatifti. İlk iğnemde de tam 10. gün negatif olmuştu. Hayırlısı bakalım. Siz kaçıncı günden beri test yapıyorsunuz?Dün 11. Gündü tamamen negatifi gördüm bugün 12. Gün iğne dahil ama çok çok çok sılik bir çizgi görüyorum gözle ama resmfe belli oolmiyor yarın kesin belli olur çöpe attım5 dakika sonrasına itibar etmeyiniz yazıyor diye
10 dan beri onda biraz silikdi benim iğne dahil ama 11 . Gün tamamen negoyu gördüm bugün çok çok çok sılik bir çizgi vardı ama beş dakika geçince testi attımMerhaba, benim de bugün 10. günüm. Erken gebelik testi yaptım sabah, tamamen negatifti. İlk iğnemde de tam 10. gün negatif olmuştu. Hayırlısı bakalım. Siz kaçıncı günden beri test yapıyorsunuz?
Yani sadece 1 gün tamamen negatif gördünüz, negatifin ertesi günü silik çizgi belirdi değil mi?10 dan beri onda biraz silikdi benim iğne dahil ama 11 . Gün tamamen negoyu gördüm bugün çok çok çok sılik bir çizgi vardı ama beş dakika geçince testi attımyeniden bakmayım diye şimdi yarını beliuorum yarın iğne dahil 13 bakalım ne cikcacak
Evet ama bu siliklik aşırı bir silik gözle zor gorunuyorYani sadece 1 gün tamamen negatif gördünüz, negatifin ertesi günü silik çizgi belirdi değil mi?
Olsun sonuçta dün yoktu:)Evet ama bu siliklik aşırı bir silik gözle zor gorunuyor
Evet baya dunki hala duruyor kuruma çizgisi bile yok ama bugün görebiliyordumOlsun sonuçta dün yoktu:)
Ay heyecanlandımEvet ama bu siliklik aşırı bir silik gözle zor gorunuyor
Şimdi dün ve bugünun testlerine baktım dün ki kuruma cizgsii bile yok bugunkinde var oğlum da iğne ile oldu brnim 6. Denemede bu ikinci bakalim ne olacak şimdi aldım çöpten baktım dayanamadım geriAy heyecanlandımKendi hcg değeriniz olabilir Yarın ve ertesi gün koyulaşıp koyulaşmadığına mutlaka bakın koyulaşırsa tebrikleeeeer
Bende iğne etki etmedi ama bir tane bile etki eden görsem umutlanacağım tekrardan. Henüz bekleyenler için kalpten diliyorum
Başka testiniz varsa yarın sabah yine yapın. Eğer varsa koyulaşır zaten.Şimdi dün ve bugünun testlerine baktım dün ki kuruma cizgsii bile yok bugunkinde var oğlum da iğne ile oldu brnim 6. Denemede bu ikinci bakalim ne olacak şimdi aldım çöpten baktım dayanamadım geriben gözle görüyorum ama telefonda çıkmıyor bugün kan versem 2-3 çıkar arada kalırım en iyisi pazartesi diom ama içimde de umut olusuyor böyle en iyisi dusunmememk
Var iki testim kaldı yarın tekrar edeceğim ama belki bu akşam yaparım birini birini yarım sabahBaşka testiniz varsa yarın sabah yine yapın. Eğer varsa koyulaşır zaten.
Vallahi çok iyi anlayabiliyorum. Ben de olsam sabah akşam yapardımVar iki testim kaldı yarın tekrar edeceğim ama belki bu akşam yaparım birini birini yarım sabah
AVallahi çok iyi anlayabiliyorum. Ben de olsam sabah akşam yapardım
Ay alemsinizA
Şimdi yaptım aynı gözle görünecek kadar silikneyse ben kafamı başka şeylere vereym son testi de heba etmeyip yarına saklayımmm
Kiz ben bile şasi oldum bkmaktanAy alemsinizfotoğrafını yükleseniz de baksak
PekiKiz ben bile şasi oldum bkmaktaninan sjze bu kötülüğü yapamam
Ayy inşallah o zaman varya koşa koşa eklerm yaniPekiinşallah yarın daha belirgin olanını yüklersiniz
Bu sabah bende test yaptım negatif benimde malesefBnmde bugün 15. Gün ilk idrarla test yaptım negatif kan vermicem o yüzden adet günüm geçerse ozman giderim ama yine hüsran belli hiç birimizde göremedik pozitifi çok üzüldüm
İğne gününü saymadan 12. Gün var mı sizce kızlarAyy inşallah o zaman varya koşa koşa eklerm yani
Çatlamanin 10. Günuyse daha iğne dendir iğne hariç 12. Günse var gibi yarın tekrar yap koyuluga bakİğne gününü saymadan 12. Gün var mı sizce kızlarEki Görüntüle 3313733
İpne haric 12. Günüm ateş takibi yapıyorum ona göre de 10. Gün catlamanınÇatlamanin 10. Günuyse daha iğne dendir iğne hariç 12. Günse var gibi yarın tekrar yap koyuluga bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?