22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Pazartesi verecektim bende sistem yokmus merkeze gitmem lazım 1 saatlik yol işten izin al filan oyhh akşam bi daha test yapıcam koyulaşmazsa gitmeyeceğim kana
Erken al bir tane erken gebelik yap orda artık netleşir bende eşimden test istedim o ilcedeydi artimed in erken gebelik varmış onu istemedim normal aldırdım iki tane daha birini gelince yapcam birini yarın yapar kana giderim artık nabaym

Pazartesi verecektim bende sistem yokmus merkeze gitmem lazım 1 saatlik yol işten izin al filan oyhh akşam bi daha test yapıcam koyulaşmazsa gitmeyeceğim kana
Özel vs yokmu orda versen aksam imkanın varsa benim bulunduğum yerde yok ben acilde vermeyi deneyeceğim zaten bugün duphaston a başladım eğer yoksa sokuleyim

Aynı testle takip etmek istedim ama duruma göre 2-3 erken gebelik aldırırım olmadı. Ne zaman yapacaksınız

Benim 10. Günden beri negatif fi dün silik gördüm ama cokcokcok silik bugün test dağıldı bakalım şimdi gelince yaparım bir tane yarın da kan duphaston a başladım varsa durur yoksa adet olurum artik
İnşallah kesin bir pozitifi görürsün Rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…