- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
13. Günki testinizin resmi var mı acabaBenimde 11. 12 pozitif cikti kanda negatif cikti sonra 13. Yine pozitif kaset testte. 14 15 16 negatifti. Bugunde adet oldum 17. Gün malesef birdahaki aya artık
Galiba biz kan vermeden emin olamayacağız Zuzu yarın ben kan vereceğim13. Günki testinizin resmi var mı acaba
Pazartesi verecektim bende sistem yokmus merkeze gitmem lazım 1 saatlik yol işten izin al filan oyhh akşam bi daha test yapıcam koyulaşmazsa gitmeyeceğim kanaGaliba biz kan vermeden emin olamayacağız Zuzu yarın ben kan vereceğim
Erken al bir tane erken gebelik yap orda artık netleşir bende eşimden test istedim o ilcedeydi artimed in erken gebelik varmış onu istemedim normal aldırdım iki tane daha birini gelince yapcam birini yarın yapar kana giderim artık nabaymPazartesi verecektim bende sistem yokmus merkeze gitmem lazım 1 saatlik yol işten izin al filan oyhh akşam bi daha test yapıcam koyulaşmazsa gitmeyeceğim kana
Özel vs yokmu orda versen aksam imkanın varsa benim bulunduğum yerde yok ben acilde vermeyi deneyeceğim zaten bugün duphaston a başladım eğer yoksa sokuleyimPazartesi verecektim bende sistem yokmus merkeze gitmem lazım 1 saatlik yol işten izin al filan oyhh akşam bi daha test yapıcam koyulaşmazsa gitmeyeceğim kana
Aynı testle takip etmek istedim ama duruma göre 2-3 erken gebelik aldırırım olmadı. Ne zaman yapacaksınızErken al bir tane erken gebelik yap orda artık netleşir bende eşimden test istedim o ilcedeydi artimed in erken gebelik varmış onu istemedim normal aldırdım iki tane daha birini gelince yapcam birini yarın yapar kana giderim artık nabaym
Ben bir saate yaparım büyük ihtimal varsa az da olsa çıkmalı diye dusunuyorunAynı testle takip etmek istedim ama duruma göre 2-3 erken gebelik aldırırım olmadı. Ne zaman yapacaksınız
Yok ya merkez de bile özel hast yok. Acilde alıyorlar genelde sansınızı deneyın birÖzel vs yokmu orda versen aksam imkanın varsa benim bulunduğum yerde yok ben acilde vermeyi deneyeceğim zaten bugün duphaston a başladım eğer yoksa sokuleyim
İnşallah çıkarBen bir saate yaparım büyük ihtimal varsa az da olsa çıkmalı diye dusunuyorun
İnsllah sizde de çıkar bizim merkez de de yok özel nerde yaşıyorsunuz kiİnşallah çıkarbende 4-5 gibi yapıcam
Kars dayım siz?İnsllah sizde de çıkar bizim merkez de de yok özel nerde yaşıyorsunuz ki
Yozgat umarım bugün umutlarımız parçalanmazzzxKars dayım siz?
İnşallah kesin bir pozitifi görürsün Rabbim hayırlısını versinBenim 10. Günden beri negatif fi dün silik gördüm ama cokcokcok silik bugün test dağıldı bakalım şimdi gelince yaparım bir tane yarın da kan duphaston a başladım varsa durur yoksa adet olurum artik
İnşallah ya etşketleyin beni de ilk siz yapacaksınızYozgat umarım bugün umutlarımız parçalanmazzzx
Bı Yarım saate kalmaz yaparimİnşallah ya etşketleyin beni de ilk siz yapacaksınız
Amin size de en yakın zamanda insllahhh kucaginizi doldursun yaradannnnİnşallah kesin bir pozitifi görürsün Rabbim hayırlısını versin
Yaptım negatif neyse artık ben tekrar denemeyecehim bı kaç ay ara vereceğimİnşallah ya etşketleyin beni de ilk siz yapacaksınız
ÜzgünümYaptım negatif neyse artık ben tekrar denemeyecehim bı kaç ay ara vereceğim
Oğlum da zaten bir sene içinde 6. Çatlatma denememde olmuştu oldu. Yolumuz uzun ama işte sonu guzelÜzgünümkolaylıkla nasip olur inşallah
Hadi ya baya denemişsiniz eşinde sıkıntı var mı?Oğlum da zaten bir sene içinde 6. Çatlatma denememde olmuştu oldu. Yolumuz uzun ama işte sonu guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?