- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Yerleşme kanaması olmasın oKızlar selam geçen ayın 23 ünde Ovitrelle vuruldum fakat regl günümde 3 gün regl oldum normalde 7 gün oluyorum bugün daha adet günüme 8-9 gün vardı fakat yine regl olmuşum ama çok az iğneden dolayı mı acaba hormonlar karıştı böyle başına gelen var mı?
Ayy ins yerleşme kanaması dur arkadaşımYa banada dedi ama benim gadifra sonuna geldi bide 2 günde adetim bitti ben anlamadım hormonlar saçmaladı o gel dedi benim adet bitti sayılır
Bence değerlendir cnm içinde acaba kalmasin kasık agrin ins yumurtalama agrisidirhanımlar benim geçen ay iğneden sonra olmadı gebelik adet oldum 17. günde ve şuan adetimin 23. günü. geçen pazartesi doktora gittim ve pco görünmüyor dedi normalde her doktor pco var diyodu. smear aldı ve bu ay çatlatma iğnesi yapma dedi geçen ay hangi doktor verdi bunu falan diye de söylendi normalde 1 sene denemeden başka tedavi verilmez dedi. neyse duphaston kullanıyordum onuda bırak dedi 7 ay kullandım onu da.
adetin 20. gün yani cuma günü kasıklarımda aşırı derece ağrı oldu. ilk defa bukadar ağrı hissettim kasıklarımda 35 günde 1 adet olduğum içinde yumurtlamam ortalama 20. güne denk geliyor. sizce bu kasık sancısı yumurtlama mıdır? ve pcos böyle birden kaybolan bişey mi geçen ay da doktora gittim ve o da var pcos demişti
1 gün öncesi değerlendirmiştim. gün aşırı değerlendiriyoruz bakalım. inşallah öyledirBence değerlendir cnm içinde acaba kalmasin kasık agrin ins yumurtalama agrisidir
Ben bugün doktora gittim kontrole çatlamış dedi yumurtalar. Şimdi normal süresinde deneyin dedi eğer 3 ay olmazsa gelin dedi ben anlamadım bişey yaYarın doktora gidicem adetin ikinci günü gelmişti bakalım ne dicek
İki gün adet oldun dimi sen şimdi ilaç falan kullanmican miBen bugün doktora gittim kontrole çatlamış dedi yumurtalar. Şimdi normal
Yok birşey vermedi foli asidini iç dediİki gün adet oldun dimi sen şimdi ilaç falan kullanmican mi
Banaa da doktor letu üç ay kullana bilirsin son hakkın kaldı ister bu ay letu kullan dedi yada direk aşılama yapalım karar ver dedi yarın haber ver dedi bana napicam bilmiyorumYok birşey vermedi foli asidini iç dedi
Aşılama ne oluyor canım yani benimde bu konularda bilgim yok letu neyBanaa da doktor letu üç ay kullana bilirsin son hakkın kaldı ister bu ay letu kullan dedi yada direk aşılama yapalım karar ver dedi yarın haber ver dedi bana napicam bilmiyorum
Canım doktorun anlattığına göre ilaç yerine iğne kullanicakmisin sonra erkegin spermeleri yıkanıp kadına vajinadan gönderim yapıyorlarmış yumurta büyüyüp catladigi zaman öyle dediAşılama ne oluyor canım yani benimde bu konularda bilgim yok letu ney
Benim stresli Bi dönem olduğundan doktor doğal yollarla deneyin sonra bakcaz dediCanım doktorun anlattığına göre ilaç yerine iğne kullanicakmisin sonra erkegin spermeleri yıkanıp kadına vajinadan gönderim yapıyorlarmış yumurta büyüyüp catladigi zaman öyle dedi
Hayırlı güzel haberler ile cnm kan ver daha net olsunGünaydın kızlar.
Ovitrelle iğnesi ile tutmadı. Adet oldum. Sonra ki ay bu başlığın altına da yazdığım gibi soğan soğan kürü + incir havuç kürü uyguladım. Haa birse Ovulasyon testi ile yumurtlama günü takibi yaptım. Ve yumurtlama günümden bugün tam 11 gün sonrası. Şimdi sabah ki idrarım ile ya
Çok ama çok sevindim cnm sağlıcakla kucağına alKızlaaaar
Kan tahlilimde pozitif
Kızlar lütfen Soğan kürü ve incir ve havuç kürünü yapın ne olur
Bi başlık açtım orada detaylı yazdım kuzum. Allahım isteyen herkese nasip etsinÇok ama çok sevindim cnm sağlıcakla kucağına al
Kullanma. Aşamaların nasıl di canim
Ne belirtiler yaşadınızAllah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?