22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Yerleşme kanaması olmasın o

hanımlar benim geçen ay iğneden sonra olmadı gebelik adet oldum 17. günde ve şuan adetimin 23. günü. geçen pazartesi doktora gittim ve pco görünmüyor dedi normalde her doktor pco var diyodu. smear aldı ve bu ay çatlatma iğnesi yapma dedi geçen ay hangi doktor verdi bunu falan diye de söylendi normalde 1 sene denemeden başka tedavi verilmez dedi. neyse duphaston kullanıyordum onuda bırak dedi 7 ay kullandım onu da.

adetin 20. gün yani cuma günü kasıklarımda aşırı derece ağrı oldu. ilk defa bukadar ağrı hissettim kasıklarımda 35 günde 1 adet olduğum içinde yumurtlamam ortalama 20. güne denk geliyor. sizce bu kasık sancısı yumurtlama mıdır? ve pcos böyle birden kaybolan bişey mi geçen ay da doktora gittim ve o da var pcos demişti

Bence değerlendir cnm içinde acaba kalmasin kasık agrin ins yumurtalama agrisidir

Günaydın kızlar.
Ovitrelle iğnesi ile tutmadı. Adet oldum. Sonra ki ay bu başlığın altına da yazdığım gibi soğan soğan kürü + incir havuç kürü uyguladım. Haa birse Ovulasyon testi ile yumurtlama günü takibi yaptım. Ve yumurtlama günümden bugün tam 11 gün sonrası. Şimdi sabah ki idrarım ile yaptığım test böyle gözüküyor

Eklentiler

• F2C0AEAD-BC1F-4F98-B8CC-761B176DFC8C.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 40
H
Hayırlı güzel haberler ile cnm kan ver daha net olsun

Çok ama çok sevindim cnm sağlıcakla kucağına al
Kullanma. Aşamaların nasıl di canim
Bi başlık açtım orada detaylı yazdım kuzum. Allahım isteyen herkese nasip etsin nasıl bir çaresizlik olduğunu çok iyi biliyorum. Saatler bu forumda okumadığım başlık kalmadı.

Şu başlıkta yazdım.

Soğan kürü, incir kürü, havuç kürü ile Hamile kaldım

Benim bugün çatlatma iğnesi in 14 günü haylada adet olmadım sadece göğüs ağrısı var dokunmayacak kadar bilmiyorum test versem yarın acelede etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…