22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Benimde karnım ağrımaya başladı
Bu sayfada bı arkadasin yorumu senin için alıntı yaptim

Evet vardır gönlünü ferah tut. Bak bende pcoyum, aşılama oldu benim. Catlatma ignesi 8.gun beta 15.15 di sonra 11.gun 3.10du. 14.gun 6.18. Simdi 18.gun olmasi lazim 107.16 ustelik asilama esnasinda esimin sperm degeri 1 milyon cikti yikama sonrasi 600bin kaldi doktor tutmaz dedi bana ustelik direk tuo bebek dedi cok sukur simdi hamileyim ben. Ustelik yumurtalar fazla uyarildi diye ohss oldum e gun haatanede yattim simsi ilac kullaniyorum. Sen sakin üzme kendini strese sokma bekle biraz da ben 16.gun negatif gorupde 17.fun pozitif olani gordum canim arkadasim.

Ay hadi hayırlısı inşallah öle birşey olur bekleyelim bakalım bana sende haber ver

Evet ama hiç bişi yok sende varmı
Bu sayfada neredeyse bütün yorumları kitap okur gibi okudum yeri geldi mutlu olanlarla mutlu oldum yeri geldi uzulenlere dua ettim
Ben illa ilaç tedavisi letu ile başladım ilk ay hiç bir belirti yoktu ve olmadı
İkinci ay şehir dışında olduğum için hiç bir tedavi yapmadım ama bütün belirtiler vardı resmen meme ucu hassasiyet bel ağrısı mide bulantısı falan ama adetten on gün sonra çok ağır kananm oldu resmen benden parça dustu doktora gittim bişey yok dedi tepkisiz kaldım
Üçüncü ay yani bu ay letu kullandım ve iğne oldum hiç bir belirti yok artık vücudumu ilaçlardan dolayı bende taniyamiyorum resmen

Ben kan testi yaptırdım daha doğrusu başka şey için yaptıracaktım doktor ona da baktı. 0.35 çıktı yani 2. 5 tan düşmüş maalesef olmadı herhalde bu ay dahada artmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…