- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Varmı belirti seninArtık nasibimizde ne varsa onu gorucez kimisi 14gun yada 15gun adet oluyor Muş yada adet gunu az kaldı günler geçiyor bugün 13oldu hadi bakalim
Öğle ağrım sancim yok cnm ya bilmiyorum işte çok hafif pecetede ara ara akıntı o da adet öncesi zaten oluyor bilmiyorum haniVarmı belirti senin
Aynı benim gibisin işte Şu an beklemedeyiz yani sonuçları haber verelim birbirimize Sen ne zaman kan vereceksinÖğle ağrım sancim yok cnm ya bilmiyorum işte çok hafif pecetede ara ara akıntı o da adet öncesi zaten oluyor bilmiyorum hani
Cuma günü düşünüyorum ama için icimi de yiyor resmen.Aynı benim gibisin işte Şu an beklemedeyiz yani sonuçları haber verelim birbirimize Sen ne zaman kan vereceksin
Benim kaset testim hep negatif olsa çıkardı die düşünüyorum o yüzden ümidim bittiCuma günü düşünüyorum ama için icimi de yiyor resmen.
Bence kaset teste çok inanma ben çok okudum kaset testte negatif sonra gebe bı de senin kan degerin de vardı dimi2.5 du yükselme de olur ins du bakalimBenim kaset testim hep negatif olsa çıkardı die düşünüyorum o yüzden ümidim bitti
İnşallah bakalımBence kaset teste çok inanma ben çok okudum kaset testte negatif sonra gebe bı de senin kan degerin de vardı dimi2.5 du yükselme de olur ins du bakalim
Adet öncesi bende hep sivilce çıkar şuan yüzümde sivilce çıkmış ve modum gittiİnşallah bakalım
Benimde karnım ağrımaya başladıAdet öncesi bende hep sivilce çıkar şuan yüzümde sivilce çıkmış ve modum gitti
Şimdi bu sayfada okudum gederi çıkmış düşmüş sürekli şuan gebeymis aklıma sen geldinBenimde karnım ağrımaya başladı
Bu sayfada bı arkadasin yorumu senin için alıntı yaptimBenimde karnım ağrımaya başladı
Ay hadi hayırlısı inşallah öle birşey olurBu sayfada bı arkadasin yorumu senin için alıntı yaptim
Evet vardır gönlünü ferah tut. Bak bende pcoyum, aşılama oldu benim. Catlatma ignesi 8.gun beta 15.15 di sonra 11.gun 3.10du. 14.gun 6.18. Simdi 18.gun olmasi lazim 107.16 ustelik asilama esnasinda esimin sperm degeri 1 milyon cikti yikama sonrasi 600bin kaldi doktor tutmaz dedi bana ustelik direk tuo bebek dedi cok sukur simdi hamileyim ben. Ustelik yumurtalar fazla uyarildi diye ohss oldum e gun haatanede yattim simsi ilac kullaniyorum. Sen sakin üzme kendini strese sokma bekle biraz da ben 16.gun negatif gorupde 17.fun pozitif olani gordum canim arkadasim.
14.gune günaydınAy hadi hayırlısı inşallah öle birşey olurbekleyelim bakalım bana sende haber ver
Evet ama hiç bişi yok sende varmı14.gune günaydın
Hayır cnm bende de yokEvet ama hiç bişi yok sende varmı
Bu sayfada neredeyse bütün yorumları kitap okur gibi okudum yeri geldi mutlu olanlarla mutlu oldum yeri geldi uzulenlere dua ettimEvet ama hiç bişi yok sende varmı
Ben kan testi yaptırdım daha doğrusu başka şey için yaptıracaktım doktor ona da baktı. 0.35 çıktı yani 2. 5 tan düşmüş maalesef olmadı herhalde bu ay dahada artmazBu sayfada neredeyse bütün yorumları kitap okur gibi okudum yeri geldi mutlu olanlarla mutlu oldum yeri geldi uzulenlere dua ettim
Ben illa ilaç tedavisi letu ile başladım ilk ay hiç bir belirti yoktu ve olmadı
İkinci ay şehir dışında olduğum için hiç bir tedavi yapmadım ama bütün belirtiler vardı resmen meme ucu hassasiyet bel ağrısı mide bulantısı falan ama adetten on gün sonra çok ağır kananm oldu resmen benden parça dustu doktora gittim bişey yok dedi tepkisiz kaldım
Üçüncü ay yani bu ay letu kullandım ve iğne oldum hiç bir belirti yok artık vücudumu ilaçlardan dolayı bende taniyamiyorum resmen
Hayırlısı cnm rabbim vakti zamanı geldiğin de nasıl etsin bakalım cuma cumartesi benim de belli olucakBen kan testi yaptırdım daha doğrusu başka şey için yaptıracaktım doktor ona da baktı. 0.35 çıktı yani 2. 5 tan düşmüş maalesef olmadı herhalde bu ay dahada artmaz
İnaşşalh mutlu haber alırsın canımHayırlısı cnm rabbim vakti zamanı geldiğin de nasıl etsin bakalım cuma cumartesi benim de belli olucak
Amin cnm Allah razı olsunİnaşşalh mutlu haber alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?