- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Beni haberdar etAmin cnm Allah razı olsun
Bugün sabahtan beri adet olacakmisim gibi ağrım varBeni haberdar et
Ben okuyorum gelioBugün sabahtan beri adet olacakmisim gibi ağrım var
Bugün kan verdim saglik ocağında salı günü cikicam misBen okuyorum gelio
Ee kan verdin mi adet te olmadın bence lan ver kedin hamişsin16gune merhaba
Biraz kelimeleri yanlış yazmısımEe kan verdin mi adet te olmadın bence lan ver kedin hamişsinben adet oldum
Adet günüm yarın bakalım ama ben ilaç kullandım o da adetimi uzata bilir bilmiyorum dün çok ağrım vardı adet olacakmisim gibi ama bugün bişey olmadı kan verdim saglik ocağına salı günü cikicam mis test alicaktim vazgectim çünkü pozitif görüp de kanda negatif çıkan grupta çok umutlanmak istemedim senin adet gunun normalde hangi gunduBiraz kelimeleri yanlış yazmısım
Benim bugün Dü adette oldum zatenAdet günüm yarın bakalım ama ben ilaç kullandım o da adetimi uzata bilir bilmiyorum dün çok ağrım vardı adet olacakmisim gibi ama bugün bişey olmadı kan verdim saglik ocağına salı günü cikicam mis test alicaktim vazgectim çünkü pozitif görüp de kanda negatif çıkan grupta çok umutlanmak istemedim senin adet gunun normalde hangi gundu
GErçekten mi böle şey olmasın yerleşme kanaması falanVe bugün adet oldum
Yok cnm değil çok ağrılı ve kıpkırmızı kan ve normal adet kanaması yerleşme kanaması pembe ve kahve rengi gibi az oluyorG
GErçekten mi böle şey olmasın yerleşme kanaması falan
Olsun nabalım kısmet değilmiş şimdi zamanı değil demekki bidahakine inşallah Allah nasip etsin bizeYok cnm değil çok ağrılı ve kıpkırmızı kan ve normal adet kanaması yerleşme kanaması pembe ve kahve rengi gibi az oluyor
Merhabaa , letu dan önce başka ilac kullandınız mı?Slm kızlarrr. Bende ayın 19 da çatlatma iğnesi oldum. Ondan önce LETU ilacı kullandım tabi. Bende pcos var yumurtam olgunlaşsın diye. Adetimin 12. Günü tekrar kontrole gidince yumurtam 18 mm olmuştu ve iğne verdi. Öğlen saat 12 de vurdum iğneyi. Karnımın iki tarafı. Yani yumurtalıklarımın olduğu yer morardı. Böyle damar damar çizgiler oluştu. Korktum. İlk defa vuruldum çünkü. İğneyi vurduğum günü saymazsak bugün 4. Günüm. Arada çok fena kasık ağrılarım oldu. Akşamları alt karnımda adet olacakmışım gibi hafif ağrı. Ama hemen geçiyor. Bugün izin günüm saat 12 ye kadar uyudum. Bıraksam kendimi akşma kadar uyurdum o kadar halsizilik varki üstümde. Normalde izin günlerimde bile erkenden kalkarım çünkü. Gerçekten bu iğnenin yan etkileri çok fazla. İnşallah çabamız boşa gitmezde sağlıkla hamile kalırız. Bu arada bende 615 olan iğnenin fiyarını duydum şok oldum. Ama 580 verdim çıktım eczaneden pazarlık olmazsa olmazdı
Yarın doktora gidicem adetin ikinci günü gelmişti bakalım ne dicekOlsun nabalım kısmet değilmiş şimdi zamanı değil demekki bidahakine inşallah Allah nasip etsin bize
Merhaba. Hayır. İlk tedavimdiMerhabaa , letu dan önce başka ilac kullandınız mı?
Ya banada dedi ama benim gadifra sonuna geldi bide 2 günde adetim bitti ben anlamadım hormonlar saçmaladı o gel dedi benim adet bitti sayılırYarın doktora gidicem adetin ikinci günü gelmişti bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?