22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Ewet kuzum. Allah razı olsun. Sanada şifa versin inşallah. Doktor ben o mesuliyeti alamam dedi. Bende kadın doğum doktorumla görüştüm az önce. Bana enfeksiyon için ilaç yazdı. Bide rapor istedim iş yerim için. Yarın iğnenin 10. Günü olacak. Kan versem mi acaba. Yükselmiş mi yada düşmüş mü onu bilmek için. Yoksa 14. Günü mü beklesem

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Bende anneme geldim. Bana zar zor sarımsak yutturdu. Nefret ederim ama yapacak bişy yok. Dayanamıyorım ağrılarıma çünkü. Belim zaten kopacak gibi. Uzandığım yerde zonkluyor.

Bel ağrısı iğne yüzünden bende çektim. İğnenin sekizinci günü bel ağrım gitti çok şükür.

Benim bugün iğnenin 10. Günü Olmasına rağmen hala silik bi şekilde positiv. Beklemeni tavsiye ederim.

Ay iyi yaptın rapor almakla ya bende senden 1 gün ondeyim kız sabırsızim ama vermiycem cuma vercem hafta sonu düğün var ona göre hareket ederim negatif olsa bile pzt vercem bidaha 14 gün dolcak diye sende verme kız ben gebelik testi denedim 8 gün negatifi gördüm iğne atmış etkisini beklemedeyim belirtin var mı balım senin benim sadece göğüs agrim ara ara da kasık ağrım var başka hiç bişey yok

Bekleyecem canım. Başka çare yok. Zaten kolumu kaldıracak halim yok dışarı çıkamam. Cuma günü 11. Gün mü olacak senin. Benimde cuma günü 11. Gün oluya ya kız bende ki belirti göğüste hiç bi ağrı falan yok. Kasıklarım batıyor sancı giriyor. Ve bu belim var ya bu belim. Ben hayatımda böyle ağrı görmedim. Hastalıktanda olabilir ama sancısı beni mahfettii gece gündüz demeden

Dün ki gebelik testi baya silikti bugün komple iğne etkisi geçer görünmez olur dedim. Ama böyle hala. Hamilelik olabilir mi? Çokta umutlanmak istemiyorum aslında

Eklentiler

• IMG_3991.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 58
Dün ki gebelik testi baya silikti bugün komple iğne etkisi geçer görünmez olur dedim. Ama böyle hala. Hamilelik olabilir mi? Çokta umutlanmak istemiyorum aslında
Benimki 10. günde "erken gebelik testinde" tamamen silinmişti, negatifti. Ama kişiye bünyeye göre de değişebilir tabi.

Bir de benim her gün kullandığım hamilelik
testleri öyle aşırı hassas erken hamilelik testleri değiller. En ucuzundan uygun fiyata Amazon’dan ısmarlamıştım
Evet işte o yüzden zaten özellikle belirttim benimki erken gebelik testiydi diye. Yani sizdeki testlerin ölçebileceği düzeyde demek ki beta hcg'niz. Bu iyiye işaret:)) inşallah güzel sonuçlanır.

Benim iğneyi yaptığım gunu sayarsak bugün tam 7. Günüm dun gece yatarken asiri bi mide bulantim oldu onun disinda kasik agrisi vs yaşamadım azcik bi bel agrisi oldu dün ama geçti hic belirti olmamasi ne anlama geliyor bilemedim. Bu süreçte sadece 3. Gun ovulasyon testi yaptim pik di ama surekli kurcalayip kendimi de strese sokmak istemedim beklicem sadece sanirim 14. Günü bakalım olursa inşallah

Kızlarr selam bugun gitim günde 1 kere klomen kullandım 5 gün ilaç bittikten 5 gün sonra gittim sol yumurtam 25mm olmuş 1 adet yumurta büyümüş kötü mü bilemedim iğnemi vurdu yarın aşılama yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…