Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarama testlerinimi yaptınız onlara güven olmuyor hiç bir test yaptırmadım kac kısı tarama testi yaptırıp bu teşhisi koyuyorlar psikolojikman kafalar bozuluyor sonra sag salım dünyaya gelıyor bebışler22+6 haftalık hamileyim bebeğime bugün down sendromu teşhisi konuldu. Daha önce bu durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı?
Amniyosentez yaptırdım trisomi21 çıktı psikolojim bozulduTarama testlerinimi yaptınız onlara güven olmuyor hiç bir test yaptırmadım kac kısı tarama testi yaptırıp bu teşhisi koyuyorlar psikolojikman kafalar bozuluyor sonra sag salım dünyaya gelıyor bebışler
O yuzden inanma bence
Yok canınızı sıkmayın Başka hastaneye gıdın benceAmniyosentez yaptırdım trisomi21 çıktı psikolojim bozuldu
Yok canınızı sıkmayın Başka hastaneye gı
tarama testinde sonuç böyle çıkarn bir sürü kişi var ve bebekleri sağlıklı doğuyor. boşu boşuna canınızı sıkmayın bence. inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. hem down sendromu bir hastalık bile sayılmaz hiç korkmayın.22+6 haftalık hamileyim bebeğime bugün down sendromu teşhisi konuldu. Daha önce bu durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı?
tarama testinde şüphe çıkınca amniyosentez yaptırmış konu sahibi, tarama testlerinde yanılma olabiliyor ama amniyosentezde yanılma payı çok çok düşük o yüzden olmaz demeyin bencetarama testinde sonuç böyle çıkarn bir sürü kişi var ve bebekleri sağlıklı doğuyor. boşu boşuna canınızı sıkmayın bence. inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. hem down sendromu bir hastalık bile sayılmaz hiç korkmayın.
Merhabalartarama testinde sonuç böyle çıkarn bir sürü kişi var ve bebekleri sağlıklı doğuyor. boşu boşuna canınızı sıkmayın bence. inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. hem down sendromu bir hastalık bile sayılmaz hiç korkmayın.
Niye bilmeden konuşuyorsunuz tıbbi yeterliliğiniz yok başka hastaneye gidin diyorsunuz bir de. Amniyosentez tarama testi değil kesin sonuç veren bir tanı testi.Yok canınızı sıkmayın Başka hastaneye gıdın bence
Ben değil ama kuzenim yaşadı. Belki 10 yıl yada daha fazla olmuştur. Mamariste yaşıyordu burun kemiğinde anormallik görüp izmire sevk etmişler. Tarama testleri ambiyosentezler neler neler yapıldı. Kendisi de çok yüksek şeker hastasıydı. Kesin down sendromu dediker. Birde teşhis koyamadıkları bir anormaliik var dediler. Hatta doğumda ya sen yada bebeği büyük ihtimal kaybederiz dediler. Kız hayalet oldu hayata küstü. Zehir oldu tüm hamileliği hatırladığım 2 kez amniyosentez yapılmıştı. Üniversite hastanesinde. Artık hareketleri hissediyorum aldıramam dedi inat yaptı. Hastaysa da benim çocuğum dedi.22+6 haftalık hamileyim bebeğime bugün down sendromu teşhisi konuldu. Daha önce bu durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı?