22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Senin 5.gün embriyosu değil mi neden öyle +2 gün daha bonuslu
Bi tanesi 5. Gün, bi tanesi 3. Gün niye iki tane 5 koymadılar onu da sormadım bak o anki serumun ağrısının stresinden sormamışım soyalı bi serum yaptılar bebeğin tutunmasına yardımcı kolumu felç etti interpilid serumdu sanırım. Emin olmak için tam 12 gün olsun dediler herhalde

Bende öyle düşünüyorum ama cesaretim de yok

Öyle düşünme nolur. En önemlisi biziz hayatta, hayata bir kez geliyoruz elimizden geleni yapıp takdiri allaha bırakıcaz hayat çok kıymetli iyi şeyler olacak öyle düşün
Haklısın ama kalbim ayrı beynim ayrı konuşuyor çok şükür inancı olan birisiyim ama süreç o kadar sancılı ki psikolojisi o kadar değişik ki anca biz birbirimizi anlayabiliyoruz eşler bile yeteri kadar anlamıyor bu arada devlet hastanesi acillerinde de test yapıyorlar

3.gün embriyosu için bekletiyor demek ki kesin sonuç için. Bence 10.günde yapsan her türlü çıkar

Devlet hastanesi çok uzak bize. Pazartesi sağlık ocağında verip ertesi gün sabah öğrenicem artık. İnşallah hayırlı haberi alırız sen emeğimizi boşa çıkarma Allahım seni çok iyi anlıyorum erkekler idrak edemiyor sürecin ne kadar stresli ve acılı olduğunu. Kendileri tek bir iğnesini olsalar ertesi gün vazgeçerler. Ben de eşimi zor ikna ettim. Beni asla anlamıyordu taa ki geçen haftadan beridir karnımı mosmor görene kadar. Ah biz kadınlar ne güçlüyüz:)

Oyüzden cennet annelerin ayakları altında sonuçta biz de birer anne adayıyız Ben de geçen eşime dedim bir iğne olsan tedaviden vazgeçersin yaptırmazsın toplamda dört kere operasyona girdim kanlar alındı alttan ultrasonlar yapıldı iğnelerin sayısı zaten yok çok zor çok

Kızlar Günaydın. Yine ovulasyon testi yaptm bugün böyle koyu çıktı. Dün de koyuydu diğer günler silikti. Gebeliğe cesaretm yok ama bunu deniyorum. Ayrıca dün akşam sağ kasığım devamlı ağrıdı. Olumsuz düşünmek istemiyorum

Eklentiler

• IMG_6642.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 22
Ben dayanamadım test verdim şimdi bakalım ne çıkacak

Ovuslasyon testi gebelik varsa koyu çıkmaya başlar hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…