Siz ne zaman yapacaksınız kan testini pazartesi mi yoksa pazar mıKaçıncı gününüzbenim 8. Günüm sabretmeye çalışıyorum bende
Evet canım pazartesi günüSenin pazartesiydi değil mi testin
Allahım güzel haberleri bekliyoruzEvet canım pazartesi günü
Sağlık olsun canım üzülmeMalesef negatif canım 0.32 çıktı değerim
Senin 5.gün embriyosu değil mi neden öyle +2 gün daha bonusluAllahım güzel haberleri bekliyoruzbana niye 12. Gün verdiler acaba testi ya . Meraktan çatlayayım diye herhalde
Bi tanesi 5. Gün, bi tanesi 3. Gün niye iki tane 5 koymadılar onu da sormadım bakSenin 5.gün embriyosu değil mi neden öyle +2 gün daha bonuslu
Benim Salı günü test günüm. 12. Gün yaniSiz ne zaman yapacaksınız kan testini pazartesi mi yoksa pazar mı
Benim de salı günüBenim Salı günü test günüm. 12. Gün yani
Bende öyle düşünüyorum ama cesaretim de yokŞu an test yapsam bişeyler kesinleşir ve en azından kafam rahatlar ama hala cesaretm yokEşim bu zamana kadar dayanmama şaşırıyor çünkü hiç sabırlı biri değilimdir. Siz yapmayı düşünüyor musunuz kızlar?
Öyle düşünme nolur. En önemlisi biziz hayatta, hayata bir kez geliyoruz elimizden geleni yapıp takdiri allaha bırakıcazBende öyle düşünüyorum ama cesaretim de yok
Haklısın ama kalbim ayrı beynim ayrı konuşuyor çok şükür inancı olan birisiyim ama süreç o kadar sancılı ki psikolojisi o kadar değişik ki anca biz birbirimizi anlayabiliyoruz eşler bile yeteri kadar anlamıyor bu arada devlet hastanesi acillerinde de test yapıyorlarÖyle düşünme nolur. En önemlisi biziz hayatta, hayata bir kez geliyoruz elimizden geleni yapıp takdiri allaha bırakıcazhayat çok kıymetli iyi şeyler olacak öyle düşün
3.gün embriyosu için bekletiyor demek ki kesin sonuç için. Bence 10.günde yapsan her türlü çıkarBi tanesi 5. Gün, bi tanesi 3. Gün niye iki tane 5 koymadılar onu da sormadım bako anki serumun ağrısının stresinden sormamışım soyalı bi serum yaptılar bebeğin tutunmasına yardımcı kolumu felç etti interpilid serumdu sanırım. Emin olmak için tam 12 gün olsun dediler herhalde
Devlet hastanesi çok uzak bize. Pazartesi sağlık ocağında verip ertesi gün sabah öğrenicem artık. İnşallah hayırlı haberi alırızHaklısın ama kalbim ayrı beynim ayrı konuşuyor çok şükür inancı olan birisiyim ama süreç o kadar sancılı ki psikolojisi o kadar değişik ki anca biz birbirimizi anlayabiliyoruz eşler bile yeteri kadar anlamıyor bu arada devlet hastanesi acillerinde de test yapıyorlar
Ya diyelim ki ikiz tuttu birisi 3. Gün olduğu için diğerinden daha küçük olmaz mı3.gün embriyosu için bekletiyor demek ki kesin sonuç için. Bence 10.günde yapsan her türlü çıkar
İnşallah ikiz tutsun da senin için daha iyi olur genelden ikizlerden biri kilo olarak küçük olur doğduktan sonra arayı kapatır hatta bazıları büyük olanı geçerYa diyelim ki ikiz tuttu birisi 3. Gün olduğu için diğerinden daha küçük olmaz mı
Oyüzden cennet annelerin ayakları altında sonuçta biz de birer anne adayıyız Ben de geçen eşime dedim bir iğne olsan tedaviden vazgeçersin yaptırmazsın toplamda dört kere operasyona girdim kanlar alındı alttan ultrasonlar yapıldı iğnelerin sayısı zaten yok çok zor çokDevlet hastanesi çok uzak bize. Pazartesi sağlık ocağında verip ertesi gün sabah öğrenicem artık. İnşallah hayırlı haberi alırızsen emeğimizi boşa çıkarma Allahım seni çok iyi anlıyorum erkekler idrak edemiyor sürecin ne kadar stresli ve acılı olduğunu. Kendileri tek bir iğnesini olsalar ertesi gün vazgeçerler. Ben de eşimi zor ikna ettim. Beni asla anlamıyordu taa ki geçen haftadan beridir karnımı mosmor görene kadar. Ah biz kadınlar ne güçlüyüz:)
Ben dayanamadım test verdim şimdi bakalım ne çıkacakKızlar Günaydın. Yine ovulasyon testi yaptm bugün böyle koyu çıktı. Dün de koyuydu diğer günler silikti. Gebeliğe cesaretm yok ama bunu deniyorum. Ayrıca dün akşam sağ kasığım devamlı ağrıdı. Olumsuz düşünmek istemiyorum
İnşallahİnşallah ikiz tutsun da senin için daha iyi olur genelden ikizlerden biri kilo olarak küçük olur doğduktan sonra arayı kapatır hatta bazıları büyük olanı geçer
Ovuslasyon testi gebelik varsa koyu çıkmaya başlar hadi inşallahKızlar Günaydın. Yine ovulasyon testi yaptm bugün böyle koyu çıktı. Dün de koyuydu diğer günler silikti. Gebeliğe cesaretm yok ama bunu deniyorum. Ayrıca dün akşam sağ kasığım devamlı ağrıdı. Olumsuz düşünmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?