22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Ben dün kan testi verdim canım 56 çıktı. Biraz düşük geldi yarın tekrar verecem. Yükselirse sevinmeye başlayacam. Bugün dünden daha koyu bir testim var
hayırlı olsun :) inşallah katlaanarak sağlıkla devam eder. bu hangi marka test güzel net cıkarmış çizgiyi kacıncı gün embriyosu ve siz kaçtasınız suan

hayırlı olsun :) inşallah katlaanarak sağlıkla devam eder. bu hangi marka test güzel net cıkarmış çizgiyi kacıncı gün embriyosu ve siz kaçtasınız suan
Teşekkür ederim. Artimed markasıydı sanırım dün daha silik çıkarmıştı aynı marka bugün daha koyu. Transferin 11.günündeym 5.gün çift embriyoydu.

Pozitif aldık benim için sonraki süreçler daha önemli. Daha önce pozitif sevincini 5 kere tüpte almıştık o yüzden çok sevinip uçamıyorum ama hamdolsun sonucum yüzümüzü güldürdü. İnsallah bu sevindi bekleyen her kardeşim yaşar

Ben dün kan testi verdim canım 56 çıktı. Biraz düşük geldi yarın tekrar verecem. Yükselirse sevinmeye başlayacam. Bugün dünden daha koyu bir testim var
Bu testin diğerlerine göre hcg nin arttığını gösteriyor daha çok koyulaşmış moralini yüksek tutman bu süreçte çok önemli

Çok mutlu oldum canım değerin güzel çıktı dimi. İnşallah katlanarak artar

Kızlar çok sevindim adınızaaa darısı isteyen herkese olsun benim de ilk değerim 8. 73 tü, 2 gün sonra 120 çıktı moralim bozuldu. %60 artması şimdilik bizim için yeterli dediler ama inanılmaz stres oldum. Çift embriyo gerçi belli olmuyor beta değerinden ikisinin tutup tutmadığı. Çok yüksek beta ile tekil gebelik, düşük betayla çoğul gebelik yaşayan da çok

Transferin kaçıncı günüydü 120 çıktığında canım

Ben panik oldum biraz aslında vermene gerek yok dedi. Biraz sonra son bi test vericem ona göre de kese randevusu alıcam. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın merak ediyorum iki embriyo transfer edildi ya ikisi de benimle mi yoksa tek mi

Hayırlı sonuçlar gelir inşallah. Kese görününce anlaşılacak çift mi tek mi benimde hem sağ kasığım hem sol kasığım batıyor. Biraz şüpheliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…