hayırlı olsun :) inşallah katlaanarak sağlıkla devam eder. bu hangi marka test güzel net cıkarmış çizgiyiBen dün kan testi verdim canım 56 çıktı. Biraz düşük geldiyarın tekrar verecem. Yükselirse sevinmeye başlayacam. Bugün dünden daha koyu bir testim var
Teşekkür ederim. Artimed markasıydı sanırım dün daha silik çıkarmıştı aynı marka bugün daha koyu. Transferin 11.günündeym 5.gün çift embriyoydu.hayırlı olsun :) inşallah katlaanarak sağlıkla devam eder. bu hangi marka test güzel net cıkarmış çizgiyikacıncı gün embriyosu ve siz kaçtasınız suan
Bu testin diğerlerine göre hcg nin arttığını gösteriyor daha çok koyulaşmışBen dün kan testi verdim canım 56 çıktı. Biraz düşük geldiyarın tekrar verecem. Yükselirse sevinmeye başlayacam. Bugün dünden daha koyu bir testim var
Çok mutlu oldum canımPozitif aldıkbenim için sonraki süreçler daha önemli. Daha önce pozitif sevincini 5 kere tüpte almıştık o yüzden çok sevinip uçamıyorum ama hamdolsun sonucum yüzümüzü güldürdü. İnsallah bu sevindi bekleyen her kardeşim yaşar
Maşallah diyelimmTeşekkür ederim. Artimed markasıydı sanırım dün daha silik çıkarmıştı aynı marka bugün daha koyu. Transferin 11.günündeym 5.gün çift embriyoydu.
Transferin kaçıncı günüydü 120 çıktığında canımKızlar çok sevindim adınızaaadarısı isteyen herkese olsun benim de ilk değerim 8. 73 tü, 2 gün sonra 120 çıktı moralim bozuldu. %60 artması şimdilik bizim için yeterli dediler ama inanılmaz stres oldum. Çift embriyo gerçi belli olmuyor beta değerinden ikisinin tutup tutmadığı. Çok yüksek beta ile tekil gebelik, düşük betayla çoğul gebelik yaşayan da çok
10. Gün 120 çıktı kuşum . Bugün 12. Gün şimdi gidip test vericem yarın çıkar sonucu.Transferin kaçıncı günüydü 120 çıktığında canım
Bende şimdi gidip ikinci testimi verecem10. Gün 120 çıktı kuşum . Bugün 12. Gün şimdi gidip test vericem yarın çıkar sonucu.
Umutluyum hadi inşallah güzel güzel artmıştırBende şimdi gidip ikinci testimi vereceminşallah güzel güzel yükselmişlerdir
Canım tekrar test verdin mi benim 12. Gün 219 çıktı yarın tekrar vericem 17. Gün olacak136 çıktı ikinci sonucum
Doktorun ne zaman kese görmeye çağırdı136 çıktı ikinci sonucum
14.gün 397 çıktı canım önümüzdeki perşembe günü kese randevum var inşallah görebilirzDoktorun ne zaman kese görmeye çağırdı
Tekrar test vermeni doktorun mu istedi canım. Benim 3 testten sonra vermene gerek yok dedi ama bende artış için merak ediyorum aslındaCanım tekrar test verdin mi benim 12. Gün 219 çıktı yarın tekrar vericem 17. Gün olacak
Ben panik oldum biraz aslında vermene gerek yok dedi. Biraz sonra son bi test vericem ona göre de kese randevusu alıcam. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınTekrar test vermeni doktorun mu istedi canım. Benim 3 testten sonra vermene gerek yok dedi ama bende artış için merak ediyorum aslında
Tekrar test vermeni doktorun mu istedi canım. Benim 3 testten sonra vermene gerek yok dedi ama bende artış için merak ediyorum aslında
Hayırlı sonuçlar gelir inşallah. Kese görününce anlaşılacak çift mi tek miBen panik oldum biraz aslında vermene gerek yok dedi. Biraz sonra son bi test vericem ona göre de kese randevusu alıcam. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınmerak ediyorum iki embriyo transfer edildi ya ikisi de benimle mi yoksa tek mi
Ben de öyleHayırlı sonuçlar gelir inşallah. Kese görününce anlaşılacak çift mi tek mibenimde hem sağ kasığım hem sol kasığım batıyor. Biraz şüpheliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?