• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Görürsen yaz mutlaka🥹 tekrar kan testi verirsen de yaz haberleşelim çatlayacağım meraktan benimkiler tek mi ikiz mi
Artış oranı nasıl sence. beta hcg hesaplama sitesi vardı orda artış oranı yazıyordu bir baksaydın canım. İnşallah benimde artmıştır baktırmak istemiyorum kese zamanına az kaldı diye

Artış oranı nasıl sence. beta hcg hesaplama sitesi vardı orda artış oranı yazıyordu bir baksaydın canım. İnşallah benimde artmıştır baktırmak istemiyorum kese zamanına az kaldı diye
Ben her sonucu doktorumla paylaştım çok iyi dedi. Herkeste 2 katı artmıyor bazıları çok yüksek başlıyor bazıları %60-80 artıyor.

Hayırlı olsun canım çok sevindmm. 😍 Darısı bize inşallah bende yarın hüzel haberler veririm inşallah ☺️Hangi ilaçları bıraktırdı başka. Şu iğnelere devam ettiriyorlar mı yine. Dört gözle iğnelerden kurtulmayı bekliyorum. Tek gebelik değil mi?

Hayırlı olsun canım çok sevindmm. 😍 Darısı bize inşallah bende yarın hüzel haberler veririm inşallah ☺️Hangi ilaçları bıraktırdı başka. Şu iğnelere devam ettiriyorlar mı yine. Dört gözle iğnelerden kurtulmayı bekliyorum. Tek gebelik değil mi?
Tek🫶 estrofem corasprin ve enox kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı🫠 güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤗 çok heyecanlı o an 🥺

Tek🫶 estrofem corasprin ve enox kan sulandırıcı iğneyi bıraktırdı🫠 güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🤗 çok heyecanlı o an 🥺
O iğneler bile azalmasi yine iyi oluyor. Her yerim ağrıyor artık iğnelerden. İnşallah bende de eksilir yarından sonra. Çok heyecanlıym☺️

Cyclo, promester iğne, enox iğne,coraspin, prograf,dekort,progestan kapsül,folik asit ve balık yağı karışımlı matarex takviyesi kullanıyorum. Liste uzun🥲 birde canım benim önceden sağ kasığımda batmalar olurdu iki gündür sol kasığımda oluyor. Senin olmuş muydu? Neye yormam lazım?

Cyclo, promester iğne, enox iğne,coraspin, prograf,dekort,progestan kapsül,folik asit ve balık yağı karışımlı matarex takviyesi kullanıyorum. Liste uzun🥲 birde canım benim önceden sağ kasığımda batmalar olurdu iki gündür sol kasığımda oluyor. Senin olmuş muydu? Neye yormam lazım?
Senin liste baya kalabalıkmış şifa olsun inşallah 🫠 benim ağrım nerde tam anlamıyorum her yerim ağrıyor bide benim WC harici kalkmam şimdiden yasak. rahim ağzı yetmezliğime bağlı düşük tehlikem var bilmiyorum günler nasıl geçecek böyle 🤗

Canım gördün mü keseyi bugün

Back
X