Benim de 5. Gün embriyosu dondurulmuşEvde test yaptınız mı peki sizinle aynı gün transfer olmuştuk sanırım
Çok erken yapıp canını sıkmışsın canım bende kendimi zor tutuyorum ama varsa da çıkmama olasılığı çok yüksek zaten sıkma canını sakınİnşaAllah biraz canım sıkkın bugün transferimin 7. günü erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı
Yok canım bende yaşamadım sende oldu muBenim de gün geçtikçe biraz daha azalmakta ağrılar ama bazen hâlâ devam ediyor özellikle geceleri. Sizde de öyle mi? Bir de merak ettiğim implantasyon kanaması gibi bir şey yaşadınız mı?
Aramızda bir gün var inşallah güzel sonuçlar alırız :) belirti aramıyorum ben çünkü vücudumuz ilaçların etkisinde aynı zamanda yalancı belirtiler verebilir. Sadece sürwkli şişkinliğim var o zorluyor beni.Merhaba ben 28 Augustos da Transfer oldum 5 gün Blastokist embryo la. Bana dua edin inşallah tutunur. Benim bazen belim ve kasiklarim ve göğüslerim hassas oluyor ama bunlar ilaclardan olduğunu düşünüyorum. Insallah hepimizin hayirli bir positif sonuc aliriz. Ben 10 güne kadar bekleyemicem galiba en erken ne zaman test ede bilirim Sence?
Bende ayni durumdaxim o yüzden kendi kendime hep diyorum belirti arama diye cünkü gercekten ilaclar agir.Aramızda bir gün var inşallah güzel sonuçlar alırız :) belirti aramıyorum ben çünkü vücudumuz ilaçların etkisinde aynı zamanda yalancı belirtiler verebilir. Sadece sürwkli şişkinliğim var o zorluyor beni.
Transfer günü dahil mi hesapliyorsun? Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür inşallah hepimiz iyi bir sonuç aliriz hayirlisiylan inşallah sizde bana dua edin olurmu ismim ela duaniza beni lütfen yer alin28 Ağustos 2 adet 5.gün embriyosu transfer oldum. Kasık ve bel ağrısı ile göğüs hassasiyeti var. Ama 5li ilaç kullanıyorum ondan kaynaklıda olabilir diye düşünüyorum (estrofem-progesteron-coraspin-duphaston-progest.iğnesi).
7.gün olduğunda test yapmayı düşünüyorum.
Merhaba ben 28 Augustos da Transfer oldum 5 gün Blastokist embryo la. Bana dua edin inşallah tutunur. Benim bazen belim ve kasiklarim ve göğüslerim hassas oluyor ama bunlar ilaclardan olduğunu düşünüyorum. Insallah hepimizin hayirli bir positif sonuc aliriz. Ben 10 güne kadar bekleyemicem galiba en erken ne zaman test ede
Transfer + 7 diye hesaplıyorum. 9 Eylül de kanda bakmak için çağırdılar. Artık 9 eylüle kadar dayanamayıp birkaç kez bakarım :)Transfer günü dahil mi hesapliyorsun? Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür inşallah hepimiz iyi bir sonuç aliriz hayirlisiylan inşallah sizde bana dua edin olurmu ismim ela duaniza beni lütfen yer alin
Ederim canim rabbim inşallah hayirlisiysa bize nasip etsin inşallahTransfer + 7 diye hesaplıyorum. 9 Eylül de kanda bakmak için çağırdılar. Artık 9 eylüle kadar dayanamayıp birkaç kez bakarım :)
Bol bol dua ediyorum sende benim için et elacım.
Amin canım benim. Bence gayet güzel transfer +8. Gün oluyor. Bol bol dualar eşliğinde umarım pozitif güzel sonuçlar görürüzEderim canim rabbim inşallah hayirlisiysa bize nasip etsin inşallahbende o zaman haftaya cuma 5 eylül test yapsam erkenmi daha sence?
Amin inşallah cümlemizlenAmin canım benim. Bence gayet güzel transfer +8. Gün oluyor. Bol bol dualar eşliğinde umarım pozitif güzel sonuçlar görürüz
Dualarımız kabul olsun.
Kan testi verdin mi ne durumdasınMerhaba bende 22 Ağustos transfer oldum ne durumdasın nasıl gidiyor
inşaAllah pozitif olur bu sefer. Bende 22 ağustosta transfer olmuştum ama maalesef ilk denemem negatif oldu. ;Sebebini bilemeiyorum. Doktorum tekrar deneyeceğiz adet gör sonraki adetinde gel başlayalım dedi. Ekim gibi başlayacağım muhtemelen. Sizin ilki neden tutmamıştı ve ilkinden farklı olarak başka bir yol izlendi mi 2. tarnsferinde.Bende 29 ağustos da 6. Gün embriyo transferi oldum bugün 3. Gün hiç belirti yok2. Denemem iyice umutsuzluğa kapıldım
Doktorum bişe demedi doğal siklustu (tek fitil kullanmıştım) ben ondan diye düşündüm bu sefer hem progestan fitil hem estrofem hemde progestan ampul verdi bugün 4. Günüm test yaptım negatif çıktı 2. Ye aynı hayal kırıklığını yaşamak çok kötüinşaAllah pozitif olur bu sefer. Bende 22 ağustosta transfer olmuştum ama maalesef ilk denemem negatif oldu. ;Sebebini bilemeiyorum. Doktorum tekrar deneyeceğiz adet gör sonraki adetinde gel başlayalım dedi. Ekim gibi başlayacağım muhtemelen. Sizin ilki neden tutmamıştı ve ilkinden farklı olarak başka bir yol izlendi mi 2. tarnsferinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?