22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Kızlar yok olmadı dedim ama az önce peçeteye silince normal akıntımın arasında hafif pembelik şeklinde geldi hatta ben mi yanlış görüyorum diye eşimi çağırdım o derece bir gözlerime inanmamak yani sizce yerleşme gibi bir durum mudur

Merhaba ben 28 Augustos da Transfer oldum 5 gün Blastokist embryo la. Bana dua edin inşallah tutunur. Benim bazen belim ve kasiklarim ve göğüslerim hassas oluyor ama bunlar ilaclardan olduğunu düşünüyorum. Insallah hepimizin hayirli bir positif sonuc aliriz. Ben 10 güne kadar bekleyemicem galiba en erken ne zaman test ede bilirim Sence?

Aramızda bir gün var inşallah güzel sonuçlar alırız :) belirti aramıyorum ben çünkü vücudumuz ilaçların etkisinde aynı zamanda yalancı belirtiler verebilir. Sadece sürwkli şişkinliğim var o zorluyor beni.

Bende ayni durumdaxim o yüzden kendi kendime hep diyorum belirti arama diye cünkü gercekten ilaclar agir.

28 Ağustos 2 adet 5.gün embriyosu transfer oldum. Kasık ve bel ağrısı ile göğüs hassasiyeti var. Ama 5li ilaç kullanıyorum ondan kaynaklıda olabilir diye düşünüyorum (estrofem-progesteron-coraspin-duphaston-progest.iğnesi).
7.gün olduğunda test yapmayı düşünüyorum.

Transfer günü dahil mi hesapliyorsun? Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür inşallah hepimiz iyi bir sonuç aliriz hayirlisiylan inşallah sizde bana dua edin olurmu ismim ela duaniza beni lütfen yer alin

Transfer günü dahil mi hesapliyorsun? Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür inşallah hepimiz iyi bir sonuç aliriz hayirlisiylan inşallah sizde bana dua edin olurmu ismim ela duaniza beni lütfen yer alin
Transfer + 7 diye hesaplıyorum. 9 Eylül de kanda bakmak için çağırdılar. Artık 9 eylüle kadar dayanamayıp birkaç kez bakarım :)
Bol bol dua ediyorum sende benim için et elacım.

Transfer + 7 diye hesaplıyorum. 9 Eylül de kanda bakmak için çağırdılar. Artık 9 eylüle kadar dayanamayıp birkaç kez bakarım :)
Bol bol dua ediyorum sende benim için et elacım.
Ederim canim rabbim inşallah hayirlisiysa bize nasip etsin inşallah bende o zaman haftaya cuma 5 eylül test yapsam erkenmi daha sence?

Arkadaşlar nasılsınz? Belirtileriniz var mı? Benim gaz birikmesi oluyor devamlı karnımda. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba bunu. Kefir vs.içiyorum kabız olmayayım diye ama hep şiş halim var rahatsız oluyorum

Bende 29 ağustos da 6. Gün embriyo transferi oldum bugün 3. Gün hiç belirti yok 2. Denemem iyice umutsuzluğa kapıldım
inşaAllah pozitif olur bu sefer. Bende 22 ağustosta transfer olmuştum ama maalesef ilk denemem negatif oldu. ;Sebebini bilemeiyorum. Doktorum tekrar deneyeceğiz adet gör sonraki adetinde gel başlayalım dedi. Ekim gibi başlayacağım muhtemelen. Sizin ilki neden tutmamıştı ve ilkinden farklı olarak başka bir yol izlendi mi 2. tarnsferinde.

Doktorum bişe demedi doğal siklustu (tek fitil kullanmıştım) ben ondan diye düşündüm bu sefer hem progestan fitil hem estrofem hemde progestan ampul verdi bugün 4. Günüm test yaptım negatif çıktı 2. Ye aynı hayal kırıklığını yaşamak çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…