- 26 Kasım 2024
- 56
- 26
- 3
- 32
Bende sık idrara çıkma var ama psikolojik diye düşünüyorum ama gaz problemi yaşayanları okumuştumArkadaşlar nasılsınz? Belirtileriniz var mı? Benim gaz birikmesi oluyor devamlı karnımda. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba bunu. Kefir vs.içiyorum kabız olmayayım diye ama hep şiş halim var rahatsız oluyorum
Bende günde 6 adet progestan fitil, günde 3 estrofem ilaç, günder 1 prolutex iğne kullandım. Rahim kalınlığım progesteron seviyem embriyo kalitem çok iyi olduğu halde tutmadı. Sebebini bilemiyorum. Doktorumda bir açıklama yapmadı. Çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun. Ama test için erken bence yanlış sonuç verir.Doktorum bişe demedi doğal siklustu (tek fitil kullanmıştım) ben ondan diye düşündüm bu sefer hem progestan fitil hem estrofem hemde progestan ampul verdi bugün 4. Günüm test yaptım negatif çıktı 2. Ye aynı hayal kırıklığını yaşamak çok kötü
Benzer tedavi gibi bende de olumsuz bir durum yoktu gerçi ilkinde de öyleydi rahim embriyo herşey çok iyi demişlerdiBende günde 6 adet progestan fitil, günde 3 estrofem ilaç, günder 1 prolutex iğne kullandım. Rahim kalınlığım progesteron seviyem embriyo kalitem çok iyi olduğu halde tutmadı. Sebebini bilemiyorum. Doktorumda bir açıklama yapmadı. Çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun. Ama test için erken bence yanlış sonuç verir.
Bence erken bende o hatayı yapıp kednimi çok üzdüm belkide rahmim kasıldı ağlamaktan üzüntüden bilemiyorum. O yüzden en iyisi kan gününü beklemek ve dua etmek.Benzer tedavi gibi bende de olumsuz bir durum yoktu gerçi ilkinde de öyleydi rahim embriyo herşey çok iyi demişlerdiÇok çok zor duadan başka elimizden birşey gelmiyor Amin amin ya mucib Rabbim göz aydınlıklarımızı versin kucağımızı boş bıraktırmasın 6. Gün embriyosu ya belirtide olmayınca dayanamadım
Haklısın süreç zaten yıpratıcı bide ben zorluyorumBence erken bende o hatayı yapıp kednimi çok üzdüm belkide rahmim kasıldı ağlamaktan üzüntüden bilemiyorum. O yüzden en iyisi kan gününü beklemek ve dua etmek.
ı bide ben zorluyorumGüzel haberler alalım i
Amin İnşaALLAHHaklısın süreç zaten yıpratıcı bide ben zorluyorumGüzel haberler alalım inşallah
İyi kalite de dendi ama sayı ve harfli adlandırmadı doktorum nasip olursa 9 eylül sizinAmin İnşaALLAHkan testi gününüz ne zaman birde hangi kalite embriyonuz
benim ilk transferim 22 ağustostu. 2. için bu adetinde değil birdahi adetinde gel tedaviye başlayalım dedi. o da muhtemelen ekim kasım gibi oluyor.İyi kalite de dendi ama sayı ve harfli adlandırmadı doktorum nasip olursa 9 eylül sizin
o kadar detay vermedi. sadece adetin başlar başlamaz doğum kontrol hapına başla bir kutu bitince tekrar adet göreceksin o zaman gel dedi.Farklı bi tedavi paketi mi uygulayacak yoksa aynısını mı bilgi verdi mi kaç embriyonuz var
Bu arada 4 embriyom kaldı. Sizin pekiFarklı bi tedavi paketi mi uygulayacak yoksa aynısını mı bilgi verdi mi kaç embriyonuz var
Benim son malesefBu arada 4 embriyom kaldı. Sizin peki
amh değeriniz nedir yaşınız kaç bu aradaBenim son malesefbiri çözülürken bozuldu toplamda 3 taneydi son embriyom yani bu transfer yapılan
bende 32 yaşındayım. 1,54 amh.0.2 amh yaş 32 sizin
Hepimizin imtihanı farklıbende 32 yaşındayım. 1,54 amh.
Ben dünde bugünde yaptım negatif malesefArkadaşlar test yapanız var mı? Ben dün 4.günde gebelik testi yaptm öylesine. Biliyordum çıkmayacağını daha erken olduğunu. Ama durdukça çok hafif çizgi oldu. Dikkate almıyorum tabi. Akşam kasık batması çok oldu. Birden iğne batması gibi.
Sürecimizin her aşamasınzor ama en zoru bu beklemek gerçi ben 2. Transferim diye bekleyemiyorum idrar testi yapıp duruyorum bi umut ama negatifBugün de adet olacak gibi ağrılarla güne uyandım. Ne zor bir süreçmişen zor kısmı transfer sonrasıymış şimdi anladım. İnşallah sonucu güzel olur bu beklemelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?