22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Arkadaşlar nasılsınz? Belirtileriniz var mı? Benim gaz birikmesi oluyor devamlı karnımda. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba bunu. Kefir vs.içiyorum kabız olmayayım diye ama hep şiş halim var rahatsız oluyorum
Bende sık idrara çıkma var ama psikolojik diye düşünüyorum ama gaz problemi yaşayanları okumuştum

Bende günde 6 adet progestan fitil, günde 3 estrofem ilaç, günder 1 prolutex iğne kullandım. Rahim kalınlığım progesteron seviyem embriyo kalitem çok iyi olduğu halde tutmadı. Sebebini bilemiyorum. Doktorumda bir açıklama yapmadı. Çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun. Ama test için erken bence yanlış sonuç verir.

Benzer tedavi gibi bende de olumsuz bir durum yoktu gerçi ilkinde de öyleydi rahim embriyo herşey çok iyi demişlerdi Çok çok zor duadan başka elimizden birşey gelmiyor Amin amin ya mucib Rabbim göz aydınlıklarımızı versin kucağımızı boş bıraktırmasın 6. Gün embriyosu ya belirtide olmayınca dayanamadım

Bence erken bende o hatayı yapıp kednimi çok üzdüm belkide rahmim kasıldı ağlamaktan üzüntüden bilemiyorum. O yüzden en iyisi kan gününü beklemek ve dua etmek.

Bence erken bende o hatayı yapıp kednimi çok üzdüm belkide rahmim kasıldı ağlamaktan üzüntüden bilemiyorum. O yüzden en iyisi kan gününü beklemek ve dua etmek.
Haklısın süreç zaten yıpratıcı bide ben zorluyorum Güzel haberler alalım inşallah

Farklı bi tedavi paketi mi uygulayacak yoksa aynısını mı bilgi verdi mi kaç embriyonuz var

Arkadaşlar test yapanız var mı? Ben dün 4.günde gebelik testi yaptm öylesine. Biliyordum çıkmayacağını daha erken olduğunu. Ama durdukça çok hafif çizgi oldu. Dikkate almıyorum tabi. Akşam kasık batması çok oldu. Birden iğne batması gibi.

Bugün de adet olacak gibi ağrılarla güne uyandım. Ne zor bir süreçmiş en zor kısmı transfer sonrasıymış şimdi anladım. İnşallah sonucu güzel olur bu beklemelerin

Ben dünde bugünde yaptım negatif malesef

Bugün de adet olacak gibi ağrılarla güne uyandım. Ne zor bir süreçmiş en zor kısmı transfer sonrasıymış şimdi anladım. İnşallah sonucu güzel olur bu beklemelerin
Sürecimizin her aşamasınzor ama en zoru bu beklemek gerçi ben 2. Transferim diye bekleyemiyorum idrar testi yapıp duruyorum bi umut ama negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…