Henüz 6.gündesin çıkmaması çok normal daha yeni yerleşmeye başlamıştır. Birkaç topikte gördüm 6.gğn negatif 7.gün pozitif olanları.Ben dünde bugünde yaptım negatif malesef
Rabbim yüzümüzü güldürsünHenüz 6.gündesin çıkmaması çok normal daha yeni yerleşmeye başlamıştır. Birkaç topikte gördüm 6.gğn negatif 7.gün pozitif olanları.
Merhaba ben de 29 ağustos çift embriyo transferi oldumMerhabalar bende 29 ağustosta 5.gün çift embriyo transferi oldum(4cb,3bb).
Aynı gün olmuşuz inşallah güzel haberleri veririz birbirimize. İğneler haplar maalesef benimde bünyemi de kaldırmıyor artık. Çok yorucu bir zaman dilimi. Beklemek en zor kısmı. Ben puzzle aldım kendime onları yapacam birkaç gün. Zaman ancak böyle geçiyor. Bir yere de çıkmıyorum kendimi yormamak için evde daraldım artık :) test yapmak istemiyorum son güne kadar.Merhaba ben de 29 ağustos çift embriyo transferi oldum5. Gün 5aa, 3. Gün 3aa. Günler geçmiyor istediğim kadar kafamı dağıtayım diyorum dönüp dolaşıp yine burada buluyorum kendimi. İlk günden beridir inanılmaz bel ağrım var. 2. Gün kasık ağrım başladı. Son iki gündür de midem resmen kıyılıyor kazınıyor. Göbeğim mosmor günde 3 iğne , 11 adet ilaç alıyorum. Bugün de şişmeye başladı karnım. Fitilin adet ağrısına benzer bi ağrı yaptığına transferden önce şahit oldum fakat böylesi bel ağrım yoktu. Açıkcası test yapmaya da cesaretim yok. 2 yıllık evliyiz her testte hüsran oldum. İlk defa transfer oluyorum. Opu dan sonra da çok ağrı çektim mahvoldum.
En iyi beklemek zaten. Test yapıp negatif olursa boşuna stres yapmaya gerek yok. Zamanı gelince öğrenicez zaten. Kendimizi oyalamak en doğrusu. İnşallah embriyolar tutmuştur. Bir belirtin var mı? Benim 4.gün sancılarım oldu iki gündür pek bişeym yok herşey fazla normal :)Ben de hiç evden çıkmadım :) mandala almıştım ama bel ağrısından oturup yapamadım hiç. Dün akşamla bugün daha iyiyim. Kendimi bildiğimden, duramam diye eve hiç gebelik testi de almamıştım. Normalde 10 gün sonraya test veriyorlar ama bana 12. Gün test yapmamı söylediler muhtemelen birisi 5. Gün birisi 3. Gün embriyosu diye
Bugün test yaptın mı canım?Rabbim yüzümüzü güldürsün
Yok canım cesaretim yok bi daha negatif görücem diye korkuyorumBugün test yaptın mı canım?
Bende 29 ağustos da transfer oldum iğne için bi tek dışarı çıkıyorum günlerde geçmek bilmiyor hiç belirtim yok ilk transferimde de bişey hissetmemiştim içim içimi yiyorMerhaba ben de 29 ağustos çift embriyo transferi oldum5. Gün 5aa, 3. Gün 3aa. Günler geçmiyor istediğim kadar kafamı dağıtayım diyorum dönüp dolaşıp yine burada buluyorum kendimi. İlk günden beridir inanılmaz bel ağrım var. 2. Gün kasık ağrım başladı. Son iki gündür de midem resmen kıyılıyor kazınıyor. Göbeğim mosmor günde 3 iğne , 11 adet ilaç alıyorum. Bugün de şişmeye başladı karnım. Fitilin adet ağrısına benzer bi ağrı yaptığına transferden önce şahit oldum fakat böylesi bel ağrım yoktu. Açıkcası test yapmaya da cesaretim yok. 2 yıllık evliyiz her testte hüsran oldum. İlk defa transfer oluyorum. Opu dan sonra da çok ağrı çektim mahvoldum.
Nasıl sancıların oldu ben kendimi dinliyorum resmen bişe olsunda tutunmaya yorayım diye ama oda yok içim bomboş gibiEn iyi beklemek zaten. Test yapıp negatif olursa boşuna stres yapmaya gerek yok. Zamanı gelince öğrenicez zaten. Kendimizi oyalamak en doğrusu. İnşallah embriyolar tutmuştur. Bir belirtin var mı? Benim 4.gün sancılarım oldu iki gündür pek bişeym yok herşey fazla normal :)
4.günün akşamı rahimde iğne batmalarım oldu böyle ağrı şeklinde ara ara geldi. Bir iki saat boyunca ağrıdı sonra geçti.Nasıl sancıların oldu ben kendimi dinliyorum resmen bişe olsunda tutunmaya yorayım diye ama oda yok içim bomboş gibi
Belim kopacak gibi ağrıyor hafiflese de ayağa kalkıp yürüyünce tekrar başlıyor. Kasıklarıma da ağrı girip çıkıyorEn iyi beklemek zaten. Test yapıp negatif olursa boşuna stres yapmaya gerek yok. Zamanı gelince öğrenicez zaten. Kendimizi oyalamak en doğrusu. İnşallah embriyolar tutmuştur. Bir belirtin var mı? Benim 4.gün sancılarım oldu iki gündür pek bişeym yok herşey fazla normal :)
İnşallah güzel haberlerin belirtisidir.Belim kopacak gibi ağrıyor hafiflese de ayağa kalkıp yürüyünce tekrar başlıyor. Kasıklarıma da ağrı girip çıkıyorinşallah iyiye alamettir.
Herkeste farklı etkileri var hiç canını sıkma kalp atışına kadar hamile olduğunı hissetmeyenler var. Mesela ben opu olduktan sonra 15 gün yatalak oldum resmen ağrıdan , 15 yumurtam toplandı fakat 40 yumurtası toplanan kişilerin hiç belirti yaşamadığını duydum.Nasıl sancıların oldu ben kendimi dinliyorum resmen bişe olsunda tutunmaya yorayım diye ama oda yok içim bomboş gibi
Kesin bi belirti olmadığından sevinemiyoruz da :)İnşallah güzel haberlerin belirtisidir.
İnşallah tutunmasının işaretidir4.günün akşamı rahimde iğne batmalarım oldu böyle ağrı şeklinde ara ara geldi. Bir iki saat boyunca ağrıdı sonra geçti.
Belirti olsa bi dert olmasa bi dert çok zor bi imtihandayızHerkeste farklı etkileri var hiç canını sıkma kalp atışına kadar hamile olduğunı hissetmeyenler var. Mesela ben opu olduktan sonra 15 gün yatalak oldum resmen ağrıdan , 15 yumurtam toplandı fakat 40 yumurtası toplanan kişilerin hiç belirti yaşamadığını duydum.
İnşallah olur inşallah kaçıncı gün embriyosuMerhaba bugün 11.günüm dün kan verdim0.05 çıktı ama bugüb kaset test yaptım çift çizgi yaptım ayrıca iki tane erken gebelikte te çif çizgi gördüm yarın kan vereceğim sizce ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?