22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Merhabalar bende 29 ağustosta 5.gün çift embriyo transferi oldum(4cb,3bb).
Merhaba ben de 29 ağustos çift embriyo transferi oldum 5. Gün 5aa, 3. Gün 3aa. Günler geçmiyor istediğim kadar kafamı dağıtayım diyorum dönüp dolaşıp yine burada buluyorum kendimi. İlk günden beridir inanılmaz bel ağrım var. 2. Gün kasık ağrım başladı. Son iki gündür de midem resmen kıyılıyor kazınıyor. Göbeğim mosmor günde 3 iğne , 11 adet ilaç alıyorum. Bugün de şişmeye başladı karnım. Fitilin adet ağrısına benzer bi ağrı yaptığına transferden önce şahit oldum fakat böylesi bel ağrım yoktu. Açıkcası test yapmaya da cesaretim yok. 2 yıllık evliyiz her testte hüsran oldum. İlk defa transfer oluyorum. Opu dan sonra da çok ağrı çektim mahvoldum.

Aynı gün olmuşuz inşallah güzel haberleri veririz birbirimize. İğneler haplar maalesef benimde bünyemi de kaldırmıyor artık. Çok yorucu bir zaman dilimi. Beklemek en zor kısmı. Ben puzzle aldım kendime onları yapacam birkaç gün. Zaman ancak böyle geçiyor. Bir yere de çıkmıyorum kendimi yormamak için evde daraldım artık :) test yapmak istemiyorum son güne kadar.

Ben de hiç evden çıkmadım :) mandala almıştım ama bel ağrısından oturup yapamadım hiç. Dün akşamla bugün daha iyiyim. Kendimi bildiğimden, duramam diye eve hiç gebelik testi de almamıştım. Normalde 10 gün sonraya test veriyorlar ama bana 12. Gün test yapmamı söylediler muhtemelen birisi 5. Gün birisi 3. Gün embriyosu diye

En iyi beklemek zaten. Test yapıp negatif olursa boşuna stres yapmaya gerek yok. Zamanı gelince öğrenicez zaten. Kendimizi oyalamak en doğrusu. İnşallah embriyolar tutmuştur. Bir belirtin var mı? Benim 4.gün sancılarım oldu iki gündür pek bişeym yok herşey fazla normal :)

Bende 29 ağustos da transfer oldum iğne için bi tek dışarı çıkıyorum günlerde geçmek bilmiyor hiç belirtim yok ilk transferimde de bişey hissetmemiştim içim içimi yiyor

Nasıl sancıların oldu ben kendimi dinliyorum resmen bişe olsunda tutunmaya yorayım diye ama oda yok içim bomboş gibi

Nasıl sancıların oldu ben kendimi dinliyorum resmen bişe olsunda tutunmaya yorayım diye ama oda yok içim bomboş gibi
4.günün akşamı rahimde iğne batmalarım oldu böyle ağrı şeklinde ara ara geldi. Bir iki saat boyunca ağrıdı sonra geçti.

Belim kopacak gibi ağrıyor hafiflese de ayağa kalkıp yürüyünce tekrar başlıyor. Kasıklarıma da ağrı girip çıkıyor inşallah iyiye alamettir.

Herkeste farklı etkileri var hiç canını sıkma kalp atışına kadar hamile olduğunı hissetmeyenler var. Mesela ben opu olduktan sonra 15 gün yatalak oldum resmen ağrıdan , 15 yumurtam toplandı fakat 40 yumurtası toplanan kişilerin hiç belirti yaşamadığını duydum.

Merhaba bugün 11.günüm dün kan verdim0.05 çıktı ama bugüb kaset test yaptım çift çizgi yaptım ayrıca iki tane erken gebelikte te çif çizgi gördüm yarın kan vereceğim sizce ne olur

Merhaba 23 Ağustos'ta transfer oldu. 3. Gün tek embriyo. Eşimde globozoospermi var. Benim amh 0.38. Bugün kan verdim maalesef negatif. Çok zor bir süreçti her gün iğne ve bir sürü hap, bir de fitil cabası. Bu süreçte belirtileri söylemek istedim herkesin farklı oluyor tabi. Çok şişkinlik oldu. 4. Gün peçeteye çizgi şeklinde tuvaletten sonra kan geldi ama çok az. Sonra 9. Gün transferden sonra kasık ağrısı başladı ve ara ara oldu üç gün. Ve yine çizgi şeklinde peçetede kan gördüm pembe kırmızı arası bir renk. Çok düşünmemek üzülmemek gerekiyor. Sonuçta düşük olabilirdi, kalp atışı olmayabilirdi. Sonsuz ihtimal var. Biz sağlıklıyız önemli olan bu. Bahçeci de yaptırdık. Biraz ara verip sonra üni hastanesinde hakkım var belki embriyo dondururuz. Kendinizi üzmeyin, Hayırlısı olsun herkese
Bu arada embriyo kalitesi iyi orta denmişti 8 hücreli.

Belirti olsa bi dert olmasa bi dert çok zor bi imtihandayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…