22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Aminnn siz test yapmayı düşünüyo musunuz evde
Ne yapacağımı ben de bilmiyorum hastanede negatif öğrenmeyi bir kere yaşadım çok kötüydü çok acı veriyor acaba evde öğrenip negatif de olsa sindirip öyle hastanede test versek daha mı sağlıklı olur acaba
Siz ne düşünüyorsunuz 29 ağustos da transfer olan hatırladığım kadarıyla 4 kişiyiz

Bana ayın 12. günde test yapın dediler sanırım birisi 5. Gün birisi 3. Gün embriyosu diye. Ah o hastanede negatifi kaç kez yaşadım adet gecikmelerinde gidip.. ben de korkuyorum ama ne yaparsak yapalım dünyanın sonu değil inşallah bebeklerimiz bizimledir

Transfer sonrası negatif daha acı oluyor çünkü süreç çok zorlu birde benim hiç embriyom kalmadı daha da stresli maalesef inşallah ya muin

Enox yapıyor o sertlik ve şişliği. Ben de olmuştu.

Bir çok insanın lekelenmesi olmuş bende yok. Az önce sağ böbreğim de ağrımaya başladı bugün dayanamadım biraz ortalığı topladım kendimi zorlamadan ondan mı oldu acaba

Herkes gününü bekliyor heralde test için. Bende cesaret edemeyenlerdenim. Bugün çok halsizim bitkinim. Ovulasyon testi yaptm koyu renge yakın çıktı. Bir gün önce yaptığımda çok silikti. Gebelik testine cesaretm yok kendimi oyalıyorum işte

Bir çok insanın lekelenmesi olmuş bende yok. Az önce sağ böbreğim de ağrımaya başladı bugün dayanamadım biraz ortalığı topladım kendimi zorlamadan ondan mı oldu acaba
Her ağrıyı bişeye yorma bence canım. İlk 3 gün hiçbir iş yapmadım bende ama artık normal hayatıma döndüm kendimi yormadan yapıyorum bişey olacağını da sanmıyorum. Oturmaktan uzanmaktan belim sırtım ağrır oldu bu durumdan çok sıkıldım

Şu an test yapsam bişeyler kesinleşir ve en azından kafam rahatlar ama hala cesaretm yok Eşim bu zamana kadar dayanmama şaşırıyor çünkü hiç sabırlı biri değilimdir. Siz yapmayı düşünüyor musunuz kızlar?

Ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım silik çıktı hem erkende hem kaset testte

Kaçıncı gününüz benim 8. Günüm sabretmeye çalışıyorum bende

Transferin 7. Günü üstteki sabah, alttaki demin yaptığım ovulasyon testim. Dün çok silik çıkmıştı rengi bile yoktu. Hcg ile Bağlantısı var mı hala net değil ama yarın da deneyecem.

Eklentiler

• IMG_6629.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 23
Transferin 7. Günü üstteki sabah, alttaki demin yaptığım ovulasyon testim. Dün çok silik çıkmıştı rengi bile yoktu. Hcg ile Bağlantısı var mı hala net değil ama yarın da deneyecem.
Darısı bu kasetlerin gebelik testi olanına inşallah bi ilişkisi var mı bende bilemiyorum umarım vardır

Sizin için Gpt ye sordum

• Ovulasyon testleri (LH testleri) esas olarak LH (Luteinize Hormon) artışını ölçer. Bu hormon yumurtlamadan hemen önce yükselir.
  • Gebelik testleri ise hCG hormonunu ölçer.

Her iki hormonun yapısı benzerdir (LH ve hCG molekül olarak benzer), bu yüzden bazı durumlarda ovulasyon testleri gebelikte de ikinci çizgi gösterebilir. Ama bu güvenilir bir yöntem değildir.

Eğer ovulasyon testi negatif çıktıysa, bu gebelik olmadığını göstermez. Çünkü test hCG’ye özel değil, LH’ye duyarlıdır. Gebelik olsa bile ovulasyon testi her zaman pozitif çıkmayabilir.

Sonuç:

• Gebelik ihtimalini değerlendirmek için mutlaka gebelik testi (Beta-hCG idrar veya kan testi) gerekir.
  • Ovulasyon testinin negatif olması, gebelik ihtimalini dışlamaz.

Teşekkür ederim canım O da belirsiz diyor kafamız hiç rahatlamadı sonuç olarak

Senin pazartesiydi değil mi testin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…