canım benimde 22 nisan .ama biraz morelim bozuk.adet öncesi karnım şişer ve gazım gelirdi. yine aynı belirtiler var.oyüzden pek umutlu deyilim.hayırlısı artık.eyer hamile çıkarsan kendini "sonucu pozitif çıkanlar hastaneleri ve doktorları" başlığına eklemeyi unutma.yarın iyi haberlerle döneriz inşallah
Herade çok teşekkürler moralin için :) INŞALLAH yarın Allah seni güldürür ve tedavin mutlu sona ulaşır :)
Sizin sebebi neydi tedaviye başlamak için? Ben de endometriosiz var eşimde sorun yok, biraz da bilinmeyen türdeyiz. 2,5 yıl çocuk için uğraşıyoruz. 2 negatid aşılamam var bu da ilk mikroenjeksiyonumdu. Bana 10 gün önce 3 blastokist transfer edildi ve çok umutluydum ama artik bilmiyorum....vücüdüm bana karşı çalışıyor her zaman. Dua ediyorum içimden de bu defa süpriz bir şekilde hamile kalmış olabilirim.... :)
kızlar nerdesiniz benim 147.3 çıktı.sanırım hamileyim.ama dr"um 3 gün arayla baktıralım ona göre kesin sonuç diyebiliriz dedi hadi hayırlısı
kızlar nerdesiniz benim 147.3 çıktı.sanırım hamileyim.ama dr"um 3 gün arayla baktıralım ona göre kesin sonuç diyebiliriz dedi hadi hayırlısı
Tebrikler!!! :) Adına çoooooooook sevindim :) Hayırlı olsun! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?