- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi hadibakalim88
-
Akıllı dediğin insan bile böyle aksi söylemler yapabiliyor maalesef.beyin lopunun yarisi göc etmis insanlardan cikabiliyor bazen boyle seyler, ve bunu soyleyen insanin kardesinin maalesef hic cocugu olmamis, kendi kizida 20 li yaslarin sonunda erken menapoza girmis ama kendilerinin ki saglik sorunu bizimki yaşliliktan
arkanda olan ailen falan yokOkumak sart degil bu bir arkamda olan ailem var bu da 2 . daha evlenmeden boşanırsiniz diyorsunuz ben sizden evliligin sorduğundan bahsetmenizi istedim adam niye beni uzsunkafalara bak
Canım ben de 21 yaşındayken eşim 28 di evlendik çok ta mutluyuz şükür.3 evladımız var .eşim her konuda olgun anlayışlı.sian AÖF okuyorum öğrenciyim hatta lise bile istiyorum diye dışarıdan okuttu beni.sen seviyorsan dürüstlüğüne inanıyorsan öfkeli sinirli değilse iyi huyluysa tabiki neyi beklicen evlen ama iyi tanı ailesini bile önemli bunlar.simdiden mutluluklar dilerimOkumak sart degil bu bir arkamda olan ailem var bu da 2 . daha evlenmeden boşanırsiniz diyorsunuz ben sizden evliligin sorduğundan bahsetmenizi istedim adam niye beni uzsunkafalara bak
hahahaha eşimle 5 senedir beraber 2 senedir evliyim.Temkinli yasamak diyr bir şey mi var ve neden bosanayim daha evlenmeden kafama olumsuzluk yaydınız sagolun
Ne kadar gec evlenirsen o kadar iyi Vala. Evlensin dogursun kv kp ugrassın da göreyim. Hergun aynı seylerı yap. Sosyal hayatın olmasın.Kperken yaşta evliliğe hiç bir zaman olumlu konuşmam. Kendi çocuğumda olsa olumlu konuşmam. Ha gider sonunda evlenir orası ayrı. Evlilik demek pembe panjurlu evimiz olsun, bahçemizde köpeğimiz olsun, akşam eşim gelsin yemekler hazırlayayım değil. Bunu da iyi biliyorsunuzdur. Sizin de yaşadığınız sıkıntılar vardır neden sadece olumlu yönünün anlatıyorsunuz
Böyle düşünen annelere acıyorum artık.arkanda olan ailen falan yok
belli ki annen de evlen git kafasında, unut o arkanda durma meselelerini
bazı kişilere hayret ediyorum ama görüyorum ki çoğu yetiştirilmeden kaynaklı..
22 yaşında elinde mesleği diploması işi olmadan evlenmeye sıcak bakan bir anne..
sonra bu kız dövülecek, sövülecek belki de öldürülecek..
zengin de olsam tıp okuyan oğlum evleneceğim diye gelse neden derim
acelen ne
yani evlenmeyip neyin eksik
Maddi olarak birine bağımlı mı kalıcaksın önce onu bi netleştir kafanda bence hayat bu biraz güvenceside olması lazım insanınArkadaslar yeni uyeyim de bunun icin uye oldum.lise mezunuyum kendi istegimle okumadim yani okumayi da dusunmuyorum .sevgilim var ve anneme soyledim o ise 28 yasinda evlenmeyi dusunuyoruz .maddi olarak orta durumdayiz annemle konustugumda maddiyati dusunme gercekten seviyor musun ona bak diyo tam kararini ver babana soyleyeyim falan.ben zaten cok seviyorum fakat evlenmek icin erken mi yoksa zaten okumuyorsun yani beklemek icin nedenin yok mu diyorsunuz? ()
Onun için evlenmek mi gerekiyor
Bundan 20 yıl önce gerekmediğini deneyerek öğrendim
Bağzı (!) Ailelerin ya kızımız sevişirse korkusu oOnun için evlenmek mi gerekiyor
Bundan 20 yıl önce gerekmediğini deneyerek öğrendim
Bence de gerekmiyor ama ailelerin bunu düşünerek evliliğe onay verdiklerini düşünüyorum.
"Madem sevgilisi var, bunlar şimdi kim bilir neler neler yapar, en iyisi evlensinler de başımız ağrımasın" demişlerdir.
19 yaşındaki çocukları daha üniversite okurken evlenmek istediğinde "ayyy ne güzel, 19 senelik bir insan olarak hayatının aşkını bulmuş. Hemen bu aşka sponsor olmalıyız" dememişlerdir bence :)
Bağzı (!) Ailelerin ya kızımız sevişirse korkusu o
Nickinden ve profil fotondan belliHayattan beklentisi okumak değil ev hanımı olmak olan garantisinin de babasından kalma arsası olduğunu düşünen birini ciddiye alamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?