- 14 Ocak 2021
- 12
- -70
- 1
- 27
- Konu Sahibi hadibakalim88
-
Kasiyerlik yaptim bi donem 4 ay falan suan çalışmıyorumÇalışıyor musun?
1 seneye kalmaz erken evlendim,okumadım ,bosanma konusu yüklenir buraya.Arkadaslar yeni uyeyim de bunun icin uye oldum.lise mezunuyum kendi istegimle okumadim yani okumayi da dusunmuyorum .sevgilim var ve anneme soyledim o ise 28 yasinda evlenmeyi dusunuyoruz .maddi olarak orta durumdayiz annemle konustugumda maddiyati dusunme gercekten seviyor musun ona bak diyo tam kararini ver babana soyleyeyim falan.ben zaten cok seviyorum fakat evlenmek icin erken mi yoksa zaten okumuyorsun yani beklemek icin nedenin yok mu diyorsunuz? ()
Neden okumuyorsun diyorum ben kendi adıma. Ve evet yine bence erkenevlenmek icin erken mi yoksa zaten okumuyorsun yani beklemek icin nedenin yok mu diyorsunuz? ()
Okumak sart degil bu bir arkamda olan ailem var bu da 2 . daha evlenmeden boşanırsiniz diyorsunuz ben sizden evliligin sorduğundan bahsetmenizi istedim adam niye beni uzsun1 seneye kalmaz erken evlendim,okumadım ,bosanma konusu yüklenir buraya.
Okumayı düsünmüyorsunuz bari bi meslek edineydiniz?
28 yasında adam 22 yasında kızı üzer.
Bunu da diyim.
Hani gencim el üstünde tutar beni diyorsanız o is yas.
Bilmem okumak bana göre degil istedigim meslek yok ev hanımı olmak istiyorumNeden okumuyorsun diyorum ben kendi, adıma. Ve evet yine bence erken
Kasiyerlik yaptim bi donem 4 ay falan suan çalışmıyorum
Ailen simdik var. Ya gelecekte onlara birsey olursa ?Okumak sart degil bu bir arkamda olan ailem var bu da 2 . daha evlenmeden boşanırsiniz diyorsunuz ben sizden evliligin sorduğundan bahsetmenizi istedim adam niye beni uzsunkafalara bak
Ya benim bi arsam var babam tapusunu ustume yapti tek kız olduğum için çok da degerli bir arsa.onun dışında hic calismak istemiyorum kendimi biliyorum yaniOkumak istemiyorsan anlarım tabii, mecbur değilsin. Ama bence kendi ekonomik gücün olmadan evlenme.
Evlen evladım geç bile kalmışsın,iş dediğin nedir ki zaten çalışma evinn kadını ol,bide bebede oldumu tadından yenmez.Arkadaslar yeni uyeyim de bunun icin uye oldum.lise mezunuyum kendi istegimle okumadim yani okumayi da dusunmuyorum .sevgilim var ve anneme soyledim o ise 28 yasinda evlenmeyi dusunuyoruz .maddi olarak orta durumdayiz annemle konustugumda maddiyati dusunme gercekten seviyor musun ona bak diyo tam kararini ver babana soyleyeyim falan.ben zaten cok seviyorum fakat evlenmek icin erken mi yoksa zaten okumuyorsun yani beklemek icin nedenin yok mu diyorsunuz? ()
Cidden mi ya herkes laf sokma pesinde.peki esiniz nasil biriydi bende kendi sevgilimi dusuneyimOkumuyorsan beklemenin bi manası yok. Ben okurken 20 yaşımda evlendim erken evlendiğim için hiç pişman olmadım. Bu tabi eşine bağlı
Bebek olmasi kotu bir şey mi beni zorla evlendirmiyorlar ben kendim istiyorumEvlen evladım geç bile kalmışsın,iş dediğin nedir ki zaten çalışma evinn kadını ol,bide bebede oldumu tadından yenmez.
Sorma ben ne ettim diyerek isyanlara başlarsın,22 yaşında evlenmek nedir bana açıklarmısın bunu sevgi aşk deme sakın.
Ahh cagggnımm biz bu kafalara kolay gelmedk:)Okumak sart degil bu bir arkamda olan ailem var bu da 2 . daha evlenmeden boşanırsiniz diyorsunuz ben sizden evliligin sorduğundan bahsetmenizi istedim adam niye beni uzsunkafalara bak
Temkinli yasamak diyr bir şey mi var ve neden bosanayim daha evlenmeden kafama olumsuzluk yaydınız sagolunAilen simdik var. Ya gelecekte onlara birsey olursa ?
Bosanma ihtimali herzaman var. Temkinli olmak lazim.
Elbette değil her kadın anne olmak ister.Bebek olmasi kotu bir şey mi beni zorla evlendirmiyorlar ben kendim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?