22 yaşındayım bir tek teklif eden olmadı. çok çirkinim :((

Bence senin güzelliğinden öte mis gibi kalbin var canım Arkadaşın sana neler diyor sen yine de toz kondurmuyorsun...Sen onu bunu boşver öncelikle kendine güvenin olsun özgüven o kadar çok önemli ki her konuda genel olarak...Eğer özgüven sahibi olamazsan her yerde ezikliğin belli olur onun için dediklerimi unutma ki arkadaşını kafana takma o kendini ön planda tutmak istiyor...Artık kendinle ilgilenme zamanın geldi aynanın karşısına geç elin ayağın tutuyo mu ? İhtiyaçlarını karşılayabiliyor musun ? Eğer cevabın evet ise öncelikle şükret haline Allah'ın yarattığı herşey güzeldir...Asla çirkinim deme !! Kilolarını kafana hiç mi hiç takma azmettim mi başarır onları da verebilirsin...Kendinle barışık ol arkadaşın sana öyle şeyler söylediği zamanlarda onu yanılt asla o tavizi verme ona...Anlaştık şekerlik

Bence senin güzelliğinden öte mis gibi kalbin var canım Arkadaşın sana neler diyor sen yine de toz kondurmuyorsun...Sen onu bunu boşver öncelikle kendine güvenin olsun özgüven o kadar çok önemli ki her konuda genel olarak...Eğer özgüven sahibi olamazsan her yerde ezikliğin belli olur onun için dediklerimi unutma ki arkadaşını kafana takma o kendini ön planda tutmak istiyor...Artık kendinle ilgilenme zamanın geldi aynanın karşısına geç elin ayağın tutuyo mu ? İhtiyaçlarını karşılayabiliyor musun ? Eğer cevabın evet ise öncelikle şükret haline Allah'ın yarattığı herşey güzeldir...Asla çirkinim deme !! Kilolarını kafana hiç mi hiç takma azmettim mi başarır onları da verebilirsin...Kendinle barışık ol arkadaşın sana öyle şeyler söylediği zamanlarda onu yanılt asla o tavizi verme ona...Anlaştık şekerlik

anlaştık

dertsiz insan yoktur. kendini kimseden kücük görme.. ici seni disi beni yakar derler ya.. kimseyi bilemezsin. bence herkezin bi kusuru vardir, cünki mükemmelik allaha mahsus. ama asil önemli olan o kusurlari örtüp güzel bi yana bakmak. sen sana deger vermedikce kimse vermez. bide dünyanin en zengin insani saglikli olan bi insandir.. buna sükret.

daha çok gençsin. senin yaşında hatta senden 3 yaş sonrasına kadar aynı durumdaydım. duygusal bir boşlukta hissediyordum kendimi.etrafımda kimse yoktu.sonra kısa süren bir ilişkim oldum ki olmaz olsaydı dedirtti.bir buçuk yıl sersem oldum. 3 yıldır ise düzenli bir ilişkim var ve 6 aydır evliyim.ben de kimse beni istemez diye bunalıms girmiştim. ama şimdi mutluyum.
bence herşeyin bi zamanı var.önemli olan beklemek ve beklerken yanlış birşey yapmamak yanlış ilişkilere atlamamak.sabırlı ol yeter

yaklaşık üç yıl önce obez sayılabilecek bi kilodaydım yaklaşık 110 civarı erkeklerin bırak bana ilgi göstermesi normal arkadaşım bile çok azdı çünkü ben psikolojik olarak kötüydüm kendimi beğenmezdim aynalara bakmazdım güzel giyinmezdim üstüme bi şey bulamazdım da ondan benim için kötü yıllardı derslerimde bile başarısızdım lisedeyim birde düşün sonra bi gün kafama dank etti gittim diyetisyene boyum 1 75 olduğu için doktor 65 kilonun ideal olduğunu söyledi ve bununla başladık diyete dengeli beslenme spor ve ben tam 40 kilo verdim insanlar yüzümün güzel olduğu söylerlerdi ama ben inanmazdım dünyanın en çirkin insanı olduğumu düşünürdüm şimdiyse o kiloları verdikten sonra kendimle barıştım çok güzeeel giyiniyorummm :) ve evet güzel olduğuma inandım özgüvenim yerine geldi megaloman bi insan oldum bile diyebilirim o kadar mutluyum ki iyiki de o gün diyestisyene gidip bu adımı atmışım çok değiştim gerçekten mesela bi ortamda düşüncelerimi bile söylemeye çekinirken şimdi insanları beni dinlerken buluyorum maalesef dış görünüşün önemi büyük insanlar nedense ona göre yaklaşıyor sana hiç arkadaşım yokken bi anda çevrem oldu insanlarla ilişkilerim düzeldi ve evet erkekler inanırmısın hiç bi erkekle bile bakışmayan ben teklifler aldım uğruma radyolara çıkıp aşkını ilan edenler bile oldu diğer konunuda biliyorum canım ben senin :) en iyi anlayanlardan biriyimdir herhalde seni diyeceğim şu ki sen bu hayatta kendin için yaşıyosun her şeyi kendin için yap mutlu olman için ne gerekiyosa onu yapmalısın insanların ne dediğini bırak sana o yaşadığım o kadar çok hikaye var ki bunları anlatsam vaaaaay canına dersiin :) umarım hayat boyu hep mutlu olursun tek temennim

amin canım teşekkür ediyorum :) bende becerebilsem şu kilo olayını çok güzel olacak. şeker var bide bende aç kaldığımda falan fena oluyorum. okul bitsin spora başlıcam artık. sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz :) ben şuan 70 kiloyum ama yinede özgüven sıfır. ne kadar kendime baksam etsem de biraz melankolik görünüyorum sanırım erkeklerde bunla uğraşılmaz falan diyorlardır

Öncelikle eminim bu duyguların uzun bi sürede düsünülüp biriktirilmis seylerdir zaten oyle olmus ki sonunda yazmaya karar vermişsin. Şunu soylemeliyim ki her kadın güzeldir. O dergi kapaklarında gördüğümüz ışıltılı dünyanın mükemmel kadınlarının da bizlerden hic bir farkı yok. Tek fark fotosop ve profesyonel makyaj,spor. Onlar da bunu biliyor kesinlikle. Eminim sana da o kadar makyaj yapılacak olunsaydı ve de fotosop, sen de kendini Jessica Alba'dan farklı hissetmezdin. Ilk olarak bu icinde birikmis özguven eksikliğini toparlamalısın. Aynaya gülümseyerek ''ben değerliyim'' demek gerek. Biliyorum, uzun zamandır icinde kalmıs ne kadar düsünsen o kadar batıyorsun ama birinin seni cekip cıkarmasını bekliyorsun burası da bizler de bunun icin varız tabii.. bunu unutma, gülümse. Sen kendini nasıl hissedersen karsındaki de seni öyle görür. Sen cirkin değilsin. Eger memnun olmadıgın şeyler varsa vücudunda düzenli spor yapmayı deneyebilirsin. Kısa boya gelince Shakira'nın, Hazal Kaya'nın da kısa olduğunu biliyoruz değil mi? Kısa kadınlar seksidir genelde. Bana göre öyle ipince kadınlar da o kadar seksi değil, hatta sağlıksız bile görünüyorlar.. Eğer kendine güvenin tam olursa inan bana o beğendiğin çocuk yanından gitmemek için can atıcak

seksilik ve ben photoshop benim işim bunu en iyi benim bilmem lazım aslında o dergi kapaklarındaki kadınların yanaklarını yukarı kaldırıp, dudaklarını göz bebeklerini bile shopluyoruz. ki onları güzel yapan kıyafetleri de çoğu arkadasım tasarlıyor şuan. bikinisine varana kadar herşeyi :) ama gel gör ki benim içine girmem imkansız o elbiselerin beğendiğim bir gömlek oluyor mesela hemen görevli büyük bedeni yok diyor bozuluyorum o zaman :2: ayrıca teşekkür ederim iyiki de buraya yazmısım, iyiki denk gelmişim üye olmuşum, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. kendime güvenmeliyim biliyorum:26:

Ben de kime neyi öğretiyorum zaten uğraşıyormuşsun fotoşopla :) tamam işte, o zaman sen de çok iyi biliyorsun ki bizim de hic bir farkımız yok o Hollywood Celebrity'lerinden. Hatta senin bir fazlan var ki o da temiz, mütevazi kalbin. Madem kilolarından bu kadar rahatsızsın o zaman yarın sabah kalk ve daha fazla ertelemeden düzenli spora başla. Diyete miyete gerek yok sadece çok yeme ama gerçekten sporcu ol. Kilolarından şikayet edip spor sayesinde kilo veren kaç arkadaşım oldu inan. Sen de başarabilirsin biliyorum

okuduğum bölümde ondan biliyorum canım
teşekkür ederim güzel bakan güzel görür
kilolarımdan gerçekten mutsuzum. 18 19 yaşlarımda zayıftım sonradan aldım o yüzden daha çok sıkıyor canımı. sporu kafama koydum zaten burdaki işlerimi bitirip evime gidiyim ilk yapacağım iş
bende bi diyetisyene gitsem mi ki canım?

Son düzenleme:
mrb arkadasım.aslında hep deriz ya oldugum gıbı begensın.yok boyle bır sey bence oncelıkle dıyete baslayarak kendınızı daha ıyı hıssedın.ama bu hoslandıgınız kısı ıcın degıl kendınız ıcın....

Bence şu anda diyetisyene gitme, çünkü onu yeme bunu yeme çok can sıkıcı olabiliyor. Benim tavsiyem haftada en az 3 gün en az 2 saat sevdiğin bir sporu yap. İlla kardiyo aletlerinin üzerinde terlemene gerek yok. Tenis oyna, squash oyna, voleybol, pilates.. bir sürü seçenek var önünde.. Bol bol su tüket, çok fazla ekmek yeme sık ye az ye derler ya aynen öyle :)

"bir tek teklif bile" almamış olman bu kanıya varmanı sağlayamaz. belki ciddi duruşlusundur hoşlananlar sana açılamamıştır. onlar da içine kapanık kişilerdir belki. bilemezsin. ben -çok olmasa da- güzel sayılabilecek,boylu poslu, bilkent li, masterlı bi kızdım ama aldığım teklif sayısı çok azdır çünkü erkeklere karşı çok soğuktum.

hem herkesin kısmeti belliymiş. zamanı gelince karşına çıkarmış. acele etme bence. geç olsun güç olmasın. pişman olmayacağın bir evlilikle mutluluğu yakalarsın inşallah:)

hem o arkadaşına da çok sinir oldum. bence onunla konuş nasıl hissettiğini. madem yediğiniz içtiğiniz bir gitmiyor.. seni kırdığını bilmeli:95:

cnm en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulmanı dılıyorum sana sorum oncekı actıgın konuyla ılgılı hoşlandıgın cocukla konuştun mu merak edıyorum

benim yaşım küçük 17 yaşındayım ama birşeyler söylemedende edemiycem.
malum ergenlik dönemi,ilgi arayış derken aynı durumları bu yaşlardada yaşıyoruz.Ama ben bi makyaj bi kıyafetle dikkat çekilebilcene inanmıyorum neden çünk mesela bişeyi çok beğeniyorum sahip olursam herşey değişicek gibi geliyo bana ama sahip olduğumda bakıyorumda hiç bi değişiklik yok.yani bu işler yeni kıyafetlerle makyaj malzemeleriyle olucak birşey değil.bene sende eksik bişeyler var ama bu illa sevgili değil.Okulunu bitiriceksin işne başlıycaksın maddi durumun az çok düzelicek bi hayvan edin mesela kendine sevimli bi köpek al hem hayvanlar karşlıksız severler sen onların tek önemli şeyi olursu böyleliklede asıl sevginin dış görünüşten gelmediğinide anlarsın.Herkesin kafasındabi ilişki bi insan profili vardır.ama bunu kmseyi tanımadan yada bi arayışa girerek elde edemeyiz ki.bu tamamen kısmet işi ve sen inançlı olduğunu söylemişsin.Yüce Allahım bizimde kısmetimizi bi kenara koymuştur merak etme.Hem sana bi kaç kişi teklif etmiş olsa ne olucak ki? senin aradığın biri değilmi hem on tane teklif edipte adam olmadıktan snra ne anlamı varki.Bi tane olsu bizim olsun bizim içimizi görsün bizi konuşmadan anlasın yetmzmi canım benim.Hem herşeyde bi hayır vardır.Sen sadece Allahtan hayırlısını iste olmuyosa da Allahın bi bildiği vardır yada seni istediğin şeyden daha güzel şşeyler bekliyodur .22 yaşında ollupta 10 20 kişiyle birlkte olucana ne güzel temiz bi geçmişe sahipsin.Bende kendimi güzel hissetmyorum ama bu benim kendime güvenimi etkilememeli.hem kendine güven çok ayrı bişey buna sadece dış güzellkle sahip olamayız.inancımız kültrümüz düşüncemizle özgüvene sahip oluruz.seni çok merak ettim.Eminim dediğin gibi de değilsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…