- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
senin en önce yapman gereken ev arkadaşını değişitirmen
o kız kendini bir b.k sanmış afedersin ama dünyayı ben yarattım havasında uyuz olurum böyle insanlara
sende bir o kadar temizn kalpli ve sabırlısın ki böyle bir ev arkadaşına dayanabiliyorsun.
bundan bir kaç sene önce benim kendime hiç güvenim yoktu insanlarla konuşmaktan çekinirdim.
biri bana vursa savunmasızdım
ama neden ailemden özellikle babamdan kaynaklanıyordu neyse boşver..
ama şimdi zamanla ve rabbime dua ederek kendime güveniyorum..
bazen o kadar bakımsız oluyorum ki içimden gelmiyor bir şey yapmak
bazende diyorum bugün kendime bakıyım giyinip süsleniyorum sana ne olmuş diyorlar.
benimde kendime göre bir iki kilo fazlam var her gün mekik çekmeye basenlerim var
basen eritme hareketleri yapıyorum malum yaz geliyor bikini zamanı:))
neyse canım sen önce kendine güven o arkadaşının dediklerini sallama ne derse desin
hem sana demiş yha ben istediğimle olurum diye
ona kimse ağzının payını vermemiş ondan böyle diyor takılma sen bunlara..
umarın kısa zamanda hayatın istediğin gibi olur ve mutlu olursun
Nickede bayıldım, hoşlandığın kişiye git böyle de, kenanımbenim :80:
ben de üniversitede okuyorum, ilk senemdi, bitti sayılır artık. ve kimseyle çıkmadım daha. lisede hiç çıkma teklifi eden olmadı, ama çirkin olduğumu düşünmüyorum, biraz hatta fazlasıyla soğuğum erkeklere karşı. bu sene de kimseyle çıkmak istemedim çünkü bizim de durumumuz çok iyi değil ve ben okulumu en kısa zamanda bitirmek istiyorum. bana saçma geliyor çok sevmediği ve güvenmediği halde çıkmak. zaten en küçük şeyi kafama takan biriyim, eğer biriyle çıkarsam en küçük tartışmada derslerimi etkileyeceğini düşünüyorum, en azından çevremdeki arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla böyle. kavga ettikleri zaman kendilerini derslerine veremiyorlar ve notları düşüyor. ben aileme karşı sorumlu hissediyorum kendimi.
ben yanlıs anlaşılmak istemem sevmediğim biriyle zaten görüşmem. sorunum arkadasımın üstüme gelmesiyle başladı. her tartışmada kendisini üstün gösteriyordu. bir gün onu teselli ederken benim böyle bişiy (sevgili anlamında) yaşamadığımı bilemeyeceğimi hatta hiç beni seven olmayacağını söyledi. bende ister istemez üzüldüm sorguladım. sevdiğim istediğim bikaç kişi oldu onlarda benle ilgilenmedi. kafamı çok kurcaladı dertleşmek istedim. derslerim çok şükür çok çok iyi. aşka acısı çektiğim zamanlarda oldu ama bunu derslerime yansıtmadım üstelik o zamanlar ailemdede çok sorun vardı. derslerim kendimden bile önce geliyor aslında. gelecek kaygılarım sevgiliden önemli. umarım anlatabilmişimdir.yine birinden hoşlanıyorum ve yine olmayacak onu da biliyorum...
cnm bak;tanıdığım bi arkadaşın çalıştığı yerde bi kız war;orda sadece eğitmen.kız o kadar kiloluki inanamazsın.we bu kız bu şehirde adı duyulmuş oldukça zengin bir adamın baya yakışıklı bi oğluyla beraber.iş kiloda boyda değil...sen kendine güweneceksin.olay sadece bu.emnim güzelsindir.bunu sen kapatıyorsun.kiloyu şunu bunu takma.kendine gel.git saçlarını değiştir.pazardan(ki benm bir numaralı alışweriş yaptığım yerdir :)) sosyete pazarı fln warsa çok cüzi miktarda kıyafetler war.kendini şımart.önemli olan sensin.kendini sewersen we kendini şımartırsan bu gülümsenmenden,bakışına yürüyüşüne kadar etki eder.artı o ew arkadaşında kim oluyo bi cacık olmaz senden gibi iğrenç bi cümle kurabiliyor.buna izin werme.
psikolojık sorunum yok diyorsun ama anlattıkların psikolojının bozulduğunu gösterıyor önce aynaya baktığında kendını sevmeyı bilmen şart kendını begeneceksın yok boyum kısa yok şuram kötü hayır şöyle düşün ben çok guzelım kım ne derse desın kendıne makyaj topuklu ayakkabı gıyım konusunda ve fikir konusunda değişiklik yaparak dikkat çekebılırsın sonra sen ona bır adım gıt o sana gelmezse :)
eşi çok iyi biri değilmiş bilmiyorum anlattığına göre. yalanlar söylermiş ondanda büyükmüş. bebeğinide kendi istediğiyle aldırmış. ben bi kez dediğinizi yaptım çok dolmuştum o zaman çok ağrına gitti ağladı. ben istermiyim gibilerinden öyle bir insanla hayat geçmezdi çocuğunuda istemezdim dedi. bebeğin tabiki suçu yok. ve ben bi bebek aldırdığını twitterde ki mesajından öğrenip sormustum. vs vs derken geldik bu günlere. inş zayıflarkende kendime daha çok güvenebilirim..ev arkadasın senin her yönden eksik oldugunu sürekli söylüyorsa sende ona sürekli kaybettiği bebeği ve boşandıgı eşini hatırlat.
misilleme yapmak gerek böle insanlara..
ve hiçte kendini kötü hissetme.
kısa ve şişman olman, demekki minyonsun, ee zayıfladıgın anda taş gibi hatun olursun.
spor yaparsan birde yediklerne dikkat edersen kilo veririsin
sonrada sen güzel zayıf ince biri olarak o ezik ev arkadaşına laflarını geçirirsin..
sürekli olarak bekar ve güzel oldugunu onunda dul ve ezik oldugunu hatırlatırsın
her daim iyi olmak gerekmiyor
O arkadaşına şunu de: ben sana çok müsamaha gösterdim egolarını üzerimden çek başkalarının üstünde tatmin et! oh rahatladım ben bile bak. sen de söyle rahatlarsın
eşi çok iyi biri değilmiş bilmiyorum anlattığına göre. yalanlar söylermiş ondanda büyükmüş. bebeğinide kendi istediğiyle aldırmış. ben bi kez dediğinizi yaptım çok dolmuştum o zaman çok ağrına gitti ağladı. ben istermiyim gibilerinden öyle bir insanla hayat geçmezdi çocuğunuda istemezdim dedi. bebeğin tabiki suçu yok. ve ben bi bebek aldırdığını twitterde ki mesajından öğrenip sormustum. vs vs derken geldik bu günlere. inş zayıflarkende kendime daha çok güvenebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?