23 aylik Oğlumun davranışları tecrübelerinize ihtiyacim var

Sizi anlayabiliyorum kesinlikle öyle bırakınca 2 dakika baş edemiyorlar ama yorum yapıyorlar üstelik benim gozetimimdeyken bu tarz kafa daki insanlar ailem dahi olsa çocuğu kesinlikle emanet etmiyorum

Evet rop muayenesi olduk ama norolojiden bahsetmediler İstanbuldayım buyukcekmece de özel bir hastanede
Yani prematüre bebekler hakkında bir araştırma yapın derim 35 haftalık olduğu için mi gerek duymadı doktor çözemedim normalde 37 haft çncesi doğan çocuklar nöroloji takipli oluyor

Aile hekimimiz kontrol amaçlı gösterelim dedi bende tamam dedim tam olarak bilgim yok aile hekimimizin yanındaydı yer . 1 saat incelediler oyun oynadılar bie problem olmadığını bir terslik olursa ve ya merak ettiğim gelebilecegimi söylediler tekrardan bir gideceğim daha sonra eğitim araştırmaya götüreceğim bir problem görürseler

Fırına dokunup eli ısınınca çekiyor ama tekrar yapıyor suratıma. Da bakıyor koltukta. Vs inerken dikkatli iniyor aslın da 5. Kattayiz merdiveni de çıkıyor arkasına bakarak tutunarak

O zaman gelişimini de hesaplanmış olarak yapmam gerekiyor genel olarak

Yani prematüre bebekler hakkında bir araştırma yapın derim 35 haftalık olduğu için mi gerek duymadı doktor çözemedim normalde 37 haft çncesi doğan çocuklar nöroloji takipli oluyor
Bana hiç bahsetmediler. Rop olduk sadece kilo alımı gelişimi çok hızlıydı farkı kapatmıştı erkenden motor becerileri de iyi denilmişti düzenli olarak çocuk doktoruna vs götürürüm göz doktoruna götürmüştüm yeni doğduğu zamanlar rop muayenesini de kedisi önerdi

Rop muayenesi zorunlu prematürelerde .

Cok alakasız olacak ama eşinizin ya da varsa sizin erkek kardeşinizşn abinizin bebekliği nasılmış?

Cok alakasız olacak ama eşinizin ya da varsa sizin erkek kardeşinizşn abinizin bebekliği nasılmış?
Eşim de yaramazmis bu arada bende çok hareketli bir çocuktum merakliydim eşimden için küçükken düz duvara tırmanıyordu diyorlar . Oğlum da aynı şekilde mutfak dolapları çıplak ayak ile kaydirmiyor ayaklarını oğlum çorabı çıkarıp tırmanıyor ayaklarını dolaba yapıştırıp kendini yukarı doğru çekiyor tezgahtan tutup

Anlattıklarınız kalıtımsal bence evet garip geliyor ama bu gibi davranışsal tepkiler de kalıtım yoluyla geçwbiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…